Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Siremims sen değilmisin kazanan..bak şimdi de ben sana haber verdim..
güle güle kullansın miniğin..

Merhaba 6909 Maximui-sever! Hediyeli sorumuzu dün cevaplayanlar arasından talihlimizi belirledik. NUK Banyo Süngeri kazanan Sevgili SAADET ÖNDER YILMAZ'ı tebrik ediyoruz. Saadet Hanım, hediyenizi almak için bizimle bilgi@maximuidestek.com 'dan bağlantıya geçebilirsiniz. Sevgilerimizle.

arkadaşlar.. cosmotürkte kazanınca direk adrese mi geliyor, yoksa geri mail isteyip adresi teyit mi ediyorlar..
epey oldu katılmıştım,unutmuşum katıldığımı da..tarihi bile hatırlamıyorum

yok direk geliyo adres teyidi istemiyorlar yada kazandın diye mail gelmiyo.Bende katılmışım kazanmışım unutmuşum bilmiyordum bile kazandığımı önceki gün geldi şaşırdım baktımki kazanmışım ordan gelmiş oriflame set gönderdiler
kazanmışmısın sen

hayır bu durumda kazanmamışım,öyle olsa demek gelirdi ..:93:
dün tekrar katıldım,önceden 1 kez katılmıştım da aklıma geldi şimdi..

Trendyol
Eğlenceli bir yarışmaya ne dersiniz? Lee Cooper Originals çok özel indirimlerle bugün trendyol’da! Hediyeleri ise facebook sayfamızda… Yarışmamız kısa bir süre sonra başlıyor! Bizden ayrılmayın

ülker'den hesap makinelerim geldiiii .... limangodan aldığım prima bez'de geldi. ikisi bir geldi.
bayadır kargo gelmıyordu pek sevındırık oldum

kızlar
bebelaca önceden üye olunca hediye çeki falan göderiyordu. aya göre kaşık falan.
artık olmuyormu baktım benmi göremedim.
hero baby eşim adına kendı adıma doldurmustum gönderdiler sağolsunlar :)
bebelacı eşim adına üye olcamda .
yapcak bısey kalmadı aklıma bu geldı napimm

dadlugaci bu limangoda 3D uygulamasını nasıl yaptın ben ordan geçememiştim sonrada herif engeline takılmıştım bi anlatsana bana

heyyyy ziyaretciler üye olmak bu kadar zormu 5 dknızı almaz yaaaa valla ayıp oluyo bencillik nereye kadarrrrrrr

selam kızlarrrrr az önce kargom geldi hesap makineleri ne kadar tatlıymış bayıldım eşe dosta hediye edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…