kızlar sizde de face de sorun var mı ?hiçbir tarayıcıdan girilmiyor..
hata veriyor..
kızlar sizde de face de sorun var mı ?hiçbir tarayıcıdan girilmiyor..
hata veriyor..
geçmişi oku oku bitiremedim bebeğim huysuz rahat durmuyor güncel kampanyalar varmı:/
rica etsem biri yazabilirmii kızlar
canım donduurmayı seviyorum, dettol türkiye, veet, metro, aygaz tüpgaz, acer bilgisayar canım aklıma gelenler bunlar faceden hepsi
bende elimde mouse ayağımda bebek kampanyalardayım sana kolay gelsin
limangoda ltb de kargo bedavaymış ve var ne yok bakayım dedim çok uygun tişörtler vardı.kalk kampanya biter diye kardeşimi uyandırdımbi tne nişanlıma bi tane de kardeşime aldım 9.8 tl ye geldi
hemen bakıyorum o zaman kuşum saolasın
rica ederim canım umarım beğendiğin bir şey çıkar.. ay ne zamandır hediye almak istiyordum çekler işe yaradı param suyunu çekmişken iyi oldu valla
yumoşu oynayıp strese girmeyelim boşuna 8088 yaptım 1000. sıradayımayı gibi yatıyo insan kolunu bacağını uzatır biraz yardım eder
limangoda ltb de kargo bedavaymış ve var ne yok bakayım dedim çok uygun tişörtler vardı.kalk kampanya biter diye kardeşimi uyandırdımbi tne nişanlıma bi tane de kardeşime aldım 9.8 tl ye geldi
yumoşu oynayıp strese girmeyelim boşuna 8088 yaptım 1000. sıradayımayı gibi yatıyo insan kolunu bacağını uzatır biraz yardım eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?