Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar sizde de face de sorun var mı ?hiçbir tarayıcıdan girilmiyor..
hata veriyor..

Dagishop.com'da kullanacağınız 40 TL değerinde hediye çeki 19,90 TL!
Tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo yapılır, 2 ay geçerlidir grupanya....

al bendende o kadar cnm ayağımda kızım elimde mause

teşekkürler cnm

yumoşu oynayıp strese girmeyelim boşuna 8088 yaptım 1000. sıradayım ayı gibi yatıyo insan kolunu bacağını uzatır biraz yardım eder

limangoda ltb de kargo bedavaymış ve var ne yok bakayım dedim çok uygun tişörtler vardı.kalk kampanya biter diye kardeşimi uyandırdım bi tne nişanlıma bi tane de kardeşime aldım 9.8 tl ye geldi

az önce çeklerimi kullandım amaa almak istediğim şyler var annemin hesaba da o bedava çek veren linklerden çek alabilir miyim?

bir de hngi sayfada hatırlmıyorum da bi kenara kopyalayan varsa bana özelden gönderebilir mi lütfeennnn

limangoda ltb de kargo bedavaymış ve var ne yok bakayım dedim çok uygun tişörtler vardı.kalk kampanya biter diye kardeşimi uyandırdım bi tne nişanlıma bi tane de kardeşime aldım 9.8 tl ye geldi

dün bedava diye yazıyodu bende eşime aldım bugün bitane daha alıyım dedim ama kargo bedava diye yazmıyodu bugünde bedavamı acaba

fa-ce-bo-okta
gümüş şehri ve femaly de kampanya var bir bakın arkadşalar iş yerimden açılmıyor sayfa o yüzden link veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…