Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Royce Energy Drink
Kampanya No.4 Kazanan Talihliler :

Firuzan Akbaş Karakaş, Hamdi Ahmet, Burcu Balaban, Aliye Dinger, Deniz Mert,
Deniz Elveren, Önder Selim Özkaya, Derya Yütük, Doğan Ağcı, Fatih Karataş, Mustafa Özk, Yakup Kol.

... Tebrikler :)

İletişim Bilgileriniz İçin Sizlerle İletişime Geçeceğiz.
Göstermiş Olduğunuz İlgiden Dolayı Teşekkürler.

kazanmışşııııım güne iyi başaldıııık :)

ArkoMen - Adam Gibi Bakım
Two Nations Cup’la basketbol heyecanı bugün Arko Men’de! 1-2 Ekim tarihleri arasında Abdi İpekçi Spor Salonu’nda düzenlenecek olan turnuvaya günlük bilet kazanmak için sen de Arko Men ile Ödüllü Sorulara katıl, bu heyecanı yerinde yaşa! Başlamak için hemen tıkla! Unutma ilk sorumuz 11:30 ile 13:30 arası yayınlanacak! ArkoMen - Adam Gibi Bakım - Arko Men ile Ödüllü Sorular | Facebook
1

dünden beri facebook a giremiyorum kaçtı hep kampanyalar hoş girsemde kazandığım yok ya
ama neden giremiyorum acaba ???????

kızlar dün akşam gece saat 10 da zil çaldı kargocu nesfitten çanta kazanmışım o geldi şaşırdık valla gece 10 da bile çalışıyolar maşallah

ben sana bişey demiyorumki arkadaşım sadece karışıklığa sinir oldum niye alıcaklı arıyim alt tarafı 10 liralık şey..limango msj atmış bizim hatamız ama arkadaşınızın size göndermesi gerek diye.10 lirada hediye çeki verelim özür dileriz yazmış.senide zorda bırakmak istemem istersen ödemeli gönder zor gelicekse inan kalabilir sende hediyem olur.tekrar yanlış anladıysan özür dilerim

Privacy Let's Party
Privacy Let's Party' den her gün hediye...
23 Eylül - 29 Eylül tarihleri arası hediye kazanan 21 kullanıcımızın isimleri "Ödül Kazananlar" sekmesinde açıklanmıştır. Kazanan kullanıcılarımızı tebrik ediyoruz. 29 Eylül tarihine kadar her gün 3 kişi hediye kazanmaya devam edecektir.
https://www.facebook.com/PrivacyLetsParty?sk=app_6009294086

Merhaba :)
21–26 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz DKNY tıkla kazan yarışmamız ile ilgili sonuçları açıklıyoruz :)

“DKNY Golden Delicious parfümüne parıldayan altın bir karakter yaratan nota hangisidir?” sorusuna “Portakal Çiçegi-Mirabella” doğru yanıtları ile sıralamaya giren ve 50ml. DKNY Golden Delicious parfüm kazanan üyelerimiz;
Aynur Sarıbal
... Ayşe Gül
Bedriye Erdemoğlu
Ergün Yeşil
Nil Ergün
Niyazi Aksoy
Nuri Durmaz
Selma Gur
Serpil Dönder
Vedat Akburak olmuştur.

DKNY tıkla kazan yarışmamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için tüm Tekin Acar Cosmetics takipçilerine teşekkür ederiz. Kazanan üyelerimizi tebrik eder, DKNY Golden Delicious parfümlerini iyi günlerde kullanmalarını dileriz...

yok cnm sen özelden at adresini ben yollarım..limangoya iade ederdim ama faturayı kargo poşetini falan attım çöpe...

hadi limango kargoyu bedava yap da acık alışveriş yapam.canım sıkıldı yaaaaaaaaaaaa

tebrik ederim cnm...

lezzetbaşına bende forum doldurdum ama haber yok bakalım gelicekmii

neler yolluyorlar acabaa numune olarak

sosmuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…