- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
bana gönderirmisin canım...bu gece kullanmak gerek dimiBugece sonuna kadar geçerli , limango 7 TL kargo çekim var , demindir bişey alıyorum , geliyo , onlada aldım gene geldi falan filan bıkmak geldi artık dünden beri 6 oldu aldıklarımihtiyacı olan varsa mail adresini mesaj atsın yollayım 7 TL kargo çekini hayrını görün :)
hnazm bu yarışmaya nasıl katılabiliriz koli ve yanındakiler harika görünüyor.
hnazm bu yarışmaya nasıl katılabiliriz koli ve yanındakiler harika görünüyor.
biscolatanın fincanına hasta oldum ya
ama nerdeee çıkmıyo ki
şöyle fincanınaa bir nescafe
yanındaki tabağaada çikolata doldurucaksın offfffffffff
:94:
Biscolata
Biscolata Club bugün (29 Eylül) kapılarını açtı! Bu haftanın ürünleri: 10 Carlos Martin imzalı Biscolata önlüğü, 10 Haley Diaz imzalı Biscolata önlüğü, 10 Biscolata fincanı.
Keyifli alışverişler. :) Biscolata - Biscolata Club | Facebook
ALTINBAŞAK KAZANANLAR
Eda Bahar Hülya Gemici
Irmak Ak Inayet Alıcı
Rumeyza Aydin Ferhan Küçükkağnici
Nihal Şeveş Aksoy Şerife
Dilek Erbaş Şerbetçigil Zülal Yılmaz Orbak
Ercan Yasemin Hatice Güneş Nizamoğlu
Kübra Kıranatlıoğlu Ebru altıntepe
Yunus Akça Cevriye Yılmaz Yağcı
Banu Gülkaya Semra Unlu
Teslime Laleli Zeynep Çakır
Ayşegül Gülfikret Gülşah Bozkurt
Hanife Bilgi Latife Öktem
Elif Gaye Çanakçı Nuran Yöndem
Merve Akman
katılmamışım galiba hatırlayamadım :26:
Biscolata bu hafta cevaplamadığım halde bu soruya daha önce cevap vermişsiniz diyo. var mı böyle sorunla karşılaşan:26:[/QUOTE
Aynı pc den başka hesapla da yaptıysan daha önce ondan olmuyo,başka tarayıcı ile dene,aynı IP ile bir kez yapılabiliyo
VanilyaClub.Com kızlar nette buldum bayada beğenisi var sayfalarının acaba ne ki bu? üye olan var mı
EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN;
ÖNEMLİ DUYURUUUUUUUUUUUUUUU
Facebook Cuma gününden itibaren tüm özel resimlerimizi reklam kuruluşları ile yayınlama hakkına sahip olacak! O yüzden profilinizdeki reklam bölümünü Kilitlemeniz gerekiyor. Bunun İçin: 1- "Hesap" bölümünden ..."Hesap ayarları"na girin. 2- Facebook re...klamları'na basın. Giriş Yap | Facebook 3- "Üçüncü şahıs reklam ayarlarını düzenle" ye ve yine aynı yerdeki "Sosyal reklamlar ayarlarını düzenle" ye girin! 4- Her 2 girdiğiniz bölümde "Sadece arkadaşlarım" yazan yeri "Hiç kimse"ye çevirin. 5- " Değişiklikleri kaydet"e basın! AYRICA PROFİLİNİZDE BU YAZIYI PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARINIZDA HABERADAR OLSUN..
EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ | Facebook
Ekleyen: EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Sonysepetim
Merhaba Sonysepetim takipçileri.Yarışmamız 2 Ekim Pazar Saat 24:00'da sona eriyor.Sizde Sony'e olan ilginizi,bağlılığınızı,tutkunuzu,en şiirsel veya en özgün halde yazın, duvarımızda paylaşın,yarışmamıza katılın.Önemli Not; Sözlerinizin 1 cümleden oluşmasına dikkat edin... "İyi eğlenceler"
5 · Beğen · · Paylaş · yaklaşık bir saat önce
NewBeauty Türkiye
Bugünkü sorumuzun doğru cevabı için aşağıdaki linkten faydalanabilirsiniz. Doldurmadıysanız katılım formumuz için; http://kkkkkkk/qkPUMG
Tekin Acar Cosmetics
Fan di FENDI tıkla kazan uygulamamız tüm hızıyla devam ediyor!
markafoni
Stiline güvenenler, en iyi kombini ben yaparım diyenler sokaktanemoda.com'da stil yarışmamız başladı! Birinciye 500 TL, ikinciye 300 TL, üçüncüye 200 TL ve markafoni Blog ödülü olarak da 50 TL hediye. Ben doğuştan modacıyım diyenleri hemen sokaktanemoda'ya bekliyoruz.
Facebook'ta Kaçan Kovalanır | Facebook
kızlar facede böyle bi yarışma başlamış ama ben hiç beceremedim
--------------------------------------------------------------------------------
https://twitter.com/#!/cosmostore
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al sayfamızı takip edin her hafta sürpriz hediyeler kazanma şansını yakalayın.
Biscolata
Biscolata Club bugün (29 Eylül) kapılarını açtı! Bu haftanın ürünleri: 10 Carlos Martin imzalı Biscolata önlüğü, 10 Haley Diaz imzalı Biscolata önlüğü, 10 Biscolata fincanı.
Keyifli alışverişler. :) Biscolata - Biscolata Club | Facebook
cer Bilgisayar
‎"Acer'la Sloganı Yakala" yarışması ile doğru kelimeleri bir araya getir, çekilişe katıl, Acer One Happy Netbook kazanma şansını yakala! Arkadaşlarını davet ederek kazanma şansını arttırmayı unutma! Acer Bilgisayar - ACER'LA SLOGANI YAKALA | Facebook
Clinique Türkiye
Herkes nelerden kurtulmak istediğini yazdı, üstelik Even Better Clinical kazanma şansı yakaladı!
Siz hala paylaşmadıysanız hemen uygulamamıza girin ve cevabınızı paylaşın, siz de kazanma şansı yakalayın!
Clinique Türkiye - Kurtul Gitsin | Facebook
Cevabınızın değerlendirilmeye alınması için uygulamamızda paylaşmanız gerektiğini unutmayın :)
ArkoMen - Adam Gibi Bakım
Two Nations Cup'ta Anadolu Efes, Fenerbahçe Ülker, Olimpiakos ve Panathinaikos karşı karşıya geliyor! Sen de yarın "Arko Men ile Ödüllü Soruları" yanıtla, bu heyecana bilet kazanma fırsatı yakala! Bizi takip etmeye devam et! Two Nations Cup'la ilgili ayrıntılı bilgi için; Two Nations Cup
cevabı ;tell me what can...ile başlayan şık olacak
Bona Sera Eşarpları
Ve Günün Bona Serası Çalışan Bayanlarımız İçin Geliyor:)
Bu görseli beğenip,paylaşıp,yorumlayan çalışan bayanlarımız arasında yapılacak çekilişle bir kişiye Bona Sera Eşarp hediye edilecektir
"Çalışmayan bayan mı var"dediğinizi duyar gibi oldum:)
O halde durmayın hemen katılım şartlarını yerine getirin:)
Çekiliş sonucu yarın 15.00'te duvarımızdan açıklanacaktır
Tüm katılımcılara bol şanslar :)
https://www.facebook.com/bonaseraesarp#!/bonaseraesarp?sk=wall
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?