Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar morhipo kargo bedavaaaaaa
çeki olan bir arkdaş vardı?

Buün 2 saat evdeyim yeni üyeliğe davet verebirlirim isterseniz arkadaşınıza güzellik yapın özel msj gönderin? hediye çeki 1 ay sonra yükleniyor ama olsun

Prtex mail atmış gene form doldurun demiş ben böyle rezalet görmedim ya neye göre kimlere gönderdiler merak ediyorum açıkçası

Değerli Katılımcımız,

Protex Türkiye Facebook sayfasında düzenlenen "Profesyonel Anneler" testine katıldığınız için teşekkür ederiz.
Kazandığınız hediyenin kargo gönderiminde herhangi bir sorun yaşanmaması için bu maile yanıt vererek iletişim bilgilerinizi; İsim-soyad, Telefon numarası, Ev adresi, e-mail adresi şeklinde, 5 Ekim Çarşamba günü saat 18.00'e kadar eksiksiz olarak göndermeniz gerekmektedir.
Hediyenizi sağlıkla kullanmanızı dileriz.
Bilgilerinizi girmek için lütfen tıklayın

valla rezalet canım attık artık napalım

vanilyaclup acılmıs davet etmişler girdim baktım ama paralııı aylık 15 tl 3 tane testere degmez valla

BİSCOLATA gecen hafta kazandım ama hala gelmedı bu kadar uzun suruyormu ?bu hafta kazananlarıda tbr edıyorum.

PROTEX aynı maılı banada yollladı,artık sacmaladılar,yollucakları 2 sabun seyını cıkardılar....

LIMNGO ben bundan bısı anlamadım o yuzden hıc ugrasmıorum,

valla rezalet canım attık artık napalım
sayfayı şikayet edip durucaz napcaz bilmeden iş yaparlarsa olcağı bu

protex resmen saçmalyor gerçekten sayfayı şikayet edip yorum yazıyorum bende :))))

yaaa kızlar protexden bende kazanmıştım ama email atılmışmıydı hatırlamıyom adresi ne bilen varsa yazsın da bende atayım

bana mail filan gelmemiş
başlarına çalsınlar sabunlarını
görmemişin bi sabun firması olmuş

pıslık protex banada maıl felan atmamıs eskı maıl attıgımız adrese ben yıne maıl yolladım :dsızde ole yapınnn

pelincim email adresi varsa yazda bende atayım banada bişi yollamamışlar insanları neden kandırıyolar kazandınız göndercez diolar ne gelen var ne giden email bile atmıyolar artık bende silerim hep kutuları sansa bak yaaa :97:

Son düzenleme:
protexden 3 hesaptan katılmıştım. kazandınız demişti hepsinde..
birisine mail gelmiş diğerlerınde yok :s
iyice sinir oldum ne biçim iş yaptılar

info.wundermanist@tr.wunderman.com bu adres canm bana yollamamıslar eskı attıgımız adrese tekrar attım dene sansını bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…