- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
info.wundermanist@tr.wunderman.com bu adres canm bana yollamamıslar eskı attıgımız adrese tekrar attım dene sansını bakalım
cilit bang alsam çekilişe katılsam mı diye düşünüyorum.bide çıkmazsa.
daha yenılerde başka marka aldım:97:
kızlar hırs yaptım ya kazanıcağımdan değil uyuz oldum acer i bulamıyorum :84: çıdiriciyimmm
Protex, Protex Profesyonel Anneler buraya bilgilerinizi gönderin diye mail atmış.
gelmeyenler göndersin
pavloderm den numune gelioyrmuş kızlar.
1 adet bebek sabunu 5 adet pişik kremi numunesi 5 adet bebek şampanı numunesi bir kaç tanıtım kitapçığı geliyomuş. ben şimdi istedim inşallah gelir
canım cillit bang in turuncu kapaklı ürünü çok güzel..
fayans, derz aralarını çok güzel temizliyor..banyo klaozet filan..pas lekesini çıkarıyor..
ondan alabilirsin, benim de evde hepsi şu anda dolu, bende ondan alıcam..
protex oğluma mail atmış 8 ekime kadar form doldurun yollayın diye..
ama eşime gelmemiş, aynı formu eşim içinde doldurup göndericem..
bana protex gelmişti böyle gıcıklık yapmasaydı millete,ikisi için de istemezdim..
ama kendi kaşındı protex..
pişti olduk.:13:.birlikte yazmışız canım..
canım sen baya eskilere gitmişsin gibi geldi :) baya oluyor onları göndereli . hatta bana gelmişti.( pişik kreminide hiç begenmemiştim...) şimdi kargo ücretini alıcı ödüyor diye biliyorum. yanlış olmasın yınede..
doğrudur cnm ben bi siteden gördmde
facebookta canderel sayfasını beğenip form dolduranlara ücretsiz gönderim yapıyorlarmış kızlar
facebooku olan yapsın...
kotexyoung.com da ilk 1000 kişiye başlangıç paketi hediye kızlar...
kızlar bu kotex de mesaj gönderiliyor diyo öle kalıyo sizde de öyle mi oldu:26:
sağol canım..kendime, kuzene, anneme(gerçi menepoz durumları var ama olsun )doldurdum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?