evet 1 kereye mahsus vereceksin ücreti
bence bu uygulamaya üye olma tarihi 30 eylül.
ve üye olduğun tarihten itibaren 1 ay geçerli.
ben böyle anladım.
kızlar 25tl'lik hediye çeki döneminde bi sürü limango üyeliği almıştım
sonradan da o ayrı ayrı 3 linkten 3 tane10 tl çek olayını yaptım
şuan 260tl lik çekim mevcut
yaşasın
batırcam seni limango
vanilyaclup acılmıs davet etmişler girdim baktım ama paralııı aylık 15 tl 3 tane testere degmez valla
kızlar morhipo kargo bedavaaaaaa
çeki olan bir arkdaş vardı?
Buün 2 saat evdeyim yeni üyeliğe davet verebirlirim isterseniz arkadaşınıza güzellik yapın özel msj gönderin? hediye çeki 1 ay sonra yükleniyor ama olsun
Dettol,Veet,Biscolata.. Üçünde de kazanamamışım! 1 kere kampanyaları bitmeden kazanıyım yaa :84:
Banada Protex'ten mail geldi. Tekrar bilgilerimi yollamam için. Yolladım bakalım.. Bu seferde bi numara çıkarsa hiç uğraşmıycam artık!
Bu arada Veet'in kazananları bu hafta az, neden acaba
idrar kaçıran yetişkinler için ultra emici kilot numunesi veriyor yapmanız gereken depend adresine girip formu doldurmak kızlar..
EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN;
ÖNEMLİ DUYURUUUUUUUUUUUUUUU
Facebook Cuma gününden itibaren tüm özel resimlerimizi reklam kuruluşları ile yayınlama hakkına sahip olacak! O yüzden profilinizdeki reklam bölümünü Kilitlemeniz gerekiyor. Bunun İçin: 1- "Hesap" bölümünden ..."Hesap ayarları"na girin. 2- Facebook re...klamları'na basın. Giriş Yap | Facebook 3- "Üçüncü şahıs reklam ayarlarını düzenle" ye ve yine aynı yerdeki "Sosyal reklamlar ayarlarını düzenle" ye girin! 4- Her 2 girdiğiniz bölümde "Sadece arkadaşlarım" yazan yeri "Hiç kimse"ye çevirin. 5- " Değişiklikleri kaydet"e basın! AYRICA PROFİLİNİZDE BU YAZIYI PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARINIZDA HABERADAR OLSUN..
EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ | Facebook
Ekleyen: EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Sonysepetim
Merhaba Sonysepetim takipçileri.Yarışmamız 2 Ekim Pazar Saat 24:00'da sona eriyor.Sizde Sony'e olan ilginizi,bağlılığınızı,tutkunuzu,en şiirsel veya en özgün halde yazın, duvarımızda paylaşın,yarışmamıza katılın.Önemli Not; Sözlerinizin 1 cümleden oluşmasına dikkat edin... "İyi eğlenceler"
5 · Beğen · · Paylaş · yaklaşık bir saat önce
NewBeauty Türkiye
Bugünkü sorumuzun doğru cevabı için aşağıdaki linkten faydalanabilirsiniz. Doldurmadıysanız katılım formumuz için; http://kkkkkkk/qkPUMG
Tekin Acar Cosmetics
Fan di FENDI tıkla kazan uygulamamız tüm hızıyla devam ediyor!
markafoni
Stiline güvenenler, en iyi kombini ben yaparım diyenler sokaktanemoda.com'da stil yarışmamız başladı! Birinciye 500 TL, ikinciye 300 TL, üçüncüye 200 TL ve markafoni Blog ödülü olarak da 50 TL hediye. Ben doğuştan modacıyım diyenleri hemen sokaktanemoda'ya bekliyoruz.
Facebook'ta Kaçan Kovalanır | Facebook
kızlar facede böyle bi yarışma başlamış ama ben hiç beceremedim
Tüm bebek bekleyen ve yeni anne adaylarına hediye var..Tesettür Moda: Hediyeleşmek sünnettir. Hediyem var..
--------------------------------------------------------------------------------
https://twitter.com/#!/cosmostore
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al sayfamızı takip edin her hafta sürpriz hediyeler kazanma şansını yakalayın.
Clinique Türkiye
Herkes nelerden kurtulmak istediğini yazdı, üstelik Even Better Clinical kazanma şansı yakaladı!
Siz hala paylaşmadıysanız hemen uygulamamıza girin ve cevabınızı paylaşın, siz de kazanma şansı yakalayın!
Clinique Türkiye - Kurtul Gitsin | Facebook
Cevabınızın değerlendirilmeye alınması için uygulamamızda paylaşmanız gerektiğini unutmayın :)
ArkoMen - Adam Gibi Bakım
Two Nations Cup'ta Anadolu Efes, Fenerbahçe Ülker, Olimpiakos ve Panathinaikos karşı karşıya geliyor! Sen de yarın "Arko Men ile Ödüllü Soruları" yanıtla, bu heyecana bilet kazanma fırsatı yakala! Bizi takip etmeye devam et! Two Nations Cup'la ilgili ayrıntılı bilgi için; Two Nations Cup
Bona Sera Eşarpları
Ve Günün Bona Serası Çalışan Bayanlarımız İçin Geliyor:)
Bu görseli beğenip,paylaşıp,yorumlayan çalışan bayanlarımız arasında yapılacak çekilişle bir kişiye Bona Sera Eşarp hediye edilecektir
"Çalışmayan bayan mı var"dediğinizi duyar gibi oldum:)
O halde durmayın hemen katılım şartlarını yerine getirin:)
Çekiliş sonucu yarın 15.00'te duvarımızdan açıklanacaktır
Tüm katılımcılara bol şanslar :)
https://www.facebook.com/bonaseraesarp#!/bonaseraesarp?sk=wall
Tam 250 anneye çocukları ile birlikte gösteriyi izlemeleri için bilet armağanımız var!
Peki kazanmak için ne yapacaksınız? İşte bilgiler...
6 – 16 Ekim tarihleri arasında Ora Arena’da gerçekleşecek Disney On Ice – Prensesler ve Kahramanlar buz gösterisine iki kişilik davetiye kazanmak için tek yapmanız gereken bu yazının altına “Disney On Ice – Prensesler ve Kahramanlar gösterisine gitmek istiyorum çünkü …” ile başlayan ve gösteriye gitmeyi ne kadar çok istediğinizi anlatan mesajınızı yazmak ve mesajına en çok yorum alan ilk 250 kişiden biri olmak…
* Başvurular 28 Eylül 2011 Çarşamba saat 10.00 ile 3 Ekim 2011 Pazartesi saat 10.00 arasında kabul edilecektir.
* Yazdığı mesaja en çok yorum alan ilk 250 kişi, 6 Ekim 2011 saat 19.00 gösterimine iki kişilik davetiye kazanacaktır.
* Kazananlar 4 Ekim 2011 Salı günü saat 11.00 itibariyle HTHayat - Kadın, Çocuk, Sağlık, Lezzet burada buluşuyor. adresinden duyurulacaktır ve davetiyeler 6 Ekim 2011’de gerçekleştirilecek gösterimden önce Ora Arena ana girişte bulunan Habertürk standından kazanan çocuğun kimlik ibrazına istinaden imza karşılığı teslim edilecektir. Mesajınızda çocuğunuzun isim ve soyadını belirtmeniz gerekmektedir...
Prensesler ve Kahramanlar gösterisine bizimle birlikte gitmek isteyen? - HTHayat
ArkoMen - Adam Gibi Bakım
Two Nations Cup’la basketbol heyecanı bugün Arko Men’de! 1-2 Ekim tarihleri arasında Abdi İpekçi Spor Salonu’nda düzenlenecek olan turnuvaya günlük bilet kazanmak için sen de Arko Men ile Ödüllü Sorulara katıl, bu heyecanı yerinde yaşa! Başlamak için hemen tıkla! Unutma ilk sorumuz 11:30 ile 13:30 arası yayınlanacak! ArkoMen - Adam Gibi Bakım - Arko Men ile Ödüllü Sorular | Facebook
1
Privacy Let's Party
Privacy Let's Party' den her gün hediye...
23 Eylül - 29 Eylül tarihleri arası hediye kazanan 21 kullanıcımızın isimleri "Ödül Kazananlar" sekmesinde açıklanmıştır. Kazanan kullanıcılarımızı tebrik ediyoruz. 29 Eylül tarihine kadar her gün 3 kişi hediye kazanmaya devam edecektir.
https://www.facebook.com/PrivacyLetsParty?sk=app_6009294086
elagoz senin iletinin yanındaki reklamda gözüküyordu
https://apps.facebook.com/benimpamukprensim/videolar.aspx
AlaMarka süprizlerine hazır mısınız? Bugün Facebook sayfamızda ödüllü yarışmalar düzenleyeceğiz. Saat: 14.30 ‘ da yarışmamız başlayacaktır. Sürpriz hediyeler için bizi takip etmeye devam edin, Bol şans!
https://www.facebook.com/AlaMarka?sk=wall
Pastamoda (Nurcan Toprak Keskinci)
HAYDİ MUTFAĞA,ÖDÜLLÜ YARIŞMAMIZ BAŞLIYOR!
5 Ekim 2011 tarihine kadar en sevdiğiniz kurabiye tarifinizi"kendi çektiğiniz"fotoğrafıyla birlikte sayfamızda paylaşın,sonra arkadaşlarınızı davet edin,önce sayfamızı sonra sizin tarifinizin olduğu gönderiyi beğensinler,en çok beğeni alan tarifin sahibi siz olun,Pastamoda'dan dilediğiniz konseptte 10 adetlik kutulu kurabiye seti kazanın!Çekimser olmayın,kazandığınız kurabiyeleri afiyetle yiyebilir,bir doğumgününe,doğuma,tebriğe yada uzun zamandır kendisine hediye seçmekte zorlandığınız bir sevdiğinize özel tasarlatıp hediye edebilirsiniz.
Not:Başka kaynaklardan kopya edilen tarifler ve fotoğraflar yarışmaya dahil edilemez ve her katılımcı yalnızca 1 tarif paylaşabilir.
Pastamoda (Nurcan Toprak Keskinci) | Facebook
kızlar katılım çok az elinde hazır tarifi olan varsa katılsın bence burdan bikaç kişiden özel mesajla destek ister
NIVEA, 100. Yılında Nissan Micra kazandırıyor! 26 Ekim’e kadar Migros'larda Money Club Kartını kullanarak NIVEA ürünlerinden tek seferde yapacağın 20 TL tutarında alışveriş ile Nissan Micra kazanma şansını yakala! Detaylı bilgi için: - NIVEA
Facebook'ta En Güzel Kek | Facebook
bu verildimi görmedim ama bi bakın arçelik tiryaki hed,yel,ymiş
Dolunay Soysert'le Zorlu Kirlerin Peşindeyiz
Her saat 4 kişi, günde 36 kişi Cillit Bang kampanyasından ödül kazanıyor,
Dolunay Soysert'le Zorlu Kirlerin Peşindeyiz - Cillit Bang - Kazananlar | Facebook
sen bu mesajı okurken bile 4 yeni talihli açıklandı! Bu büyük fırsatı kaçırma, kampanyaya katıl...
Kampanyaevim.com
Bomba gibi bir kampanyayla karşınızdayız.İşte ödüllerimiz ;
1 kişiye Philips RaGa 2GB Mp4 Player
1 kişiye Artes ART-105VR mikrofonlu kulaklık
1 kişiye İstanbul Beyoğlu Waffling'de 1 karışık waffle.
NOT : Çekilişe dahil olmak için KampanyaEvim.Com Güncel Kampanya & Promosyon & Yarışmalar sitemize üye olmanız gerekmektedir :)
Tekin Acar Cosmetics
Fan di FENDI kazanma şansınızın gece yarısına kadar devam ettiğini hatırlatarak, güzel bir hafta sonu geçirmenizi dileriz :)
Vichy Türkiye | Facebook hala devam edıyor, katılın
Brillant'tan Gelinlik Paketi Hediyeli Anket | TRTEX bı hedıyelı anket daha
Lenovo Türkiye - Lenovo Do Tour | Facebook
kızlarrr hedıye tır werıyolar ama odul kodunu alamıyorum alabılen warsa soyleyebılırmı lutfen
kızlar ankete katıldınız mı bılmıyorum ama eklıyorum hadı ıns bıze cıkar
YATAŞ
Saol canım ama çıkmadı yafff.Neyse şöle baktım bi 310 tl lilk çekim olmuşş...
Biscolata Club'tan 29-30 Eylül haftası ödül kazanan takipçiler
Carlos Martin İmzalı Biscolata Önlüğü
Şaziye Gubuz
Sencer Kuyucuoglu
Sinem Ümit
Sinemis Oruç
Sevim Güldez
Gönül Ulu
Nihat Kara
Gamze Haseki
Nurcan Ercan
Yeşim Alkan
Biscolata Fincanı
Nimet Kurşun
Sibel Altundag
Ayşegül Kakrak Bağcı
Şenay Siliğ
Zehra Balta
Dilek Aygün
Ramazan Özburun
Dilek Aygün
Aytekin Kaçmak
Bilgehan Kalkan
Haley Diaz İmzalı Biscolata Önlüğü
Yusuf Ulueren
Leyla Kocaman
Aliye Dinger
Gamze Tekin Özer
Bedriye Özsöylemez
Durdane Ölmesek
Seyfettin Usta
Zişan Dilci
Hande Gümüş
Pınar Vural
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?