Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

harikasın

Dettol,Veet,Biscolata.. Üçünde de kazanamamışım! 1 kere kampanyaları bitmeden kazanıyım yaa :84:

Banada Protex'ten mail geldi. Tekrar bilgilerimi yollamam için. Yolladım bakalım.. Bu seferde bi numara çıkarsa hiç uğraşmıycam artık!

Bu arada Veet'in kazananları bu hafta az, neden acaba

morhipo iyi o da güzel.nike ayakkabılar varmış çoooook indirimde çogu bitmiş bi bakalım

evet bu hafta az..veet in duvarına yazdım ama yanıt yok..

doritos akademiden huysuz bana mail atmış..

otomatik mail tabiii..

idrar kaçıran yetişkinler için ultra emici kilot numunesi veriyor yapmanız gereken depend adresine girip formu doldurmak kızlar..

calgonıt numune yolluyomus sanırım bı sıtede gordum formu doldurdum ıstemeyen arkadaslar ıstesın

Facebook'ta Kaçan Kovalanır | Facebook

kızlar facede böyle bi yarışma başlamış ama ben hiç beceremedim

Tüm bebek bekleyen ve yeni anne adaylarına hediye var..Tesettür Moda: Hediyeleşmek sünnettir. Hediyem var..

elagoz senin iletinin yanındaki reklamda gözüküyordu

https://apps.facebook.com/benimpamukprensim/videolar.aspx

Facebook'ta En Güzel Kek | Facebook
bu verildimi görmedim ama bi bakın arçelik tiryaki hed,yel,ymiş

Lenovo Türkiye - Lenovo Do Tour | Facebook

kızlarrr hedıye tır werıyolar ama odul kodunu alamıyorum alabılen warsa soyleyebılırmı lutfen

kızlar ankete katıldınız mı bılmıyorum ama eklıyorum hadı ıns bıze cıkar
YATAŞ

Okul olduğu için nete pek giremiyorum.. 2 gündür verilen bütün yarışmaları topladım
Hepinize teşekkürler kızlar

haleyden önlük kazanmışıııım

keşke veet yada dettol de olsaydıı

facebookta canderel sayfasını beğenip form dolduranlara ücretsiz gönderim yapıyorlarmış kızlar

facebooku olan yapsın...

cilit bang alsam çekilişe katılsam mı diye düşünüyorum.bide çıkmazsa.
daha yenılerde başka marka aldım:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…