Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

[B]Takasdepodan banada sauna şort geldi.Facebookda degeryayınlarından mp player speaker kazanmışım..
DegerYayinlari
Mp3player speaker kazanan kişilerin listesi aşağıdadır.

Muhammed Berçinli MERZİFON-AMASYA
Ayşegül Baltacı ÜSKÜDAR-İSTANBUL
Esma Vural SİİRT
Selva Salça NİLÜFER-BURSA
Semiha Gülmez MERKEZ-AFYON
Arzu Öztürk SARIYER-İSTANBUL
Bahar Demir
Filiz İpek SİNCAN-ANKARA
Yaşar Özten ESENLER-İSTANBUL
Emine Ener
İnanç Tülü DENİZLİ[/B]

linkimi atmadım sadece facebook kullanıcı adını ve takas depo kullanıcı adını mail adresini, ev adresini mail at şort istedim geldi bedenini yaz ben M 60-70 kg isen M beden, 60 kadar S beden oluyo

canım linki yokmu facede buldum ama orası bilemedim şimdi nereye üye olucaz bide şimdiden tesekkürlerrr

linkimi atmadım sadece facebook kullanıcı adını ve takas depo kullanıcı adını mail adresini, ev adresini mail at şort istedim geldi bedenini yaz ben M 60-70 kg isen M beden, 60 kadar S beden oluyo

Kargo ücreti ne verdin canım.

hımmm
kargo ücretini sormadan istedik. değer mi sence canım 10 lira vermeye annemin bedenini yazmıştım

hımmm
kargo ücretini sormadan istedik. değer mi sence canım 10 lira vermeye annemin bedenini yazmıştım

Aras kargoyla anlaşmışlar 9.90 alıyorla 10 tl yani,
birde takas depoya üye olmayerinden üye olcanız mail atarken facebook paylaşım linkinizi yazmanıza gerek yok adres ve beden bilgisi yeter,

kk kızları golden rosedan set hediyeli yarışma için tık tık Cosmetica | Facebook
ama benim yorumuda beğeninn birbirimize destek olalım yorumum; cosmetica kozmetiğin değişmeyen adresi ve bu set benim olmalı

kk kızları golden rosedan set hediyeli yarışma için tık tık Cosmetica | Facebook
ama benim yorumuda beğeninn birbirimize destek olalım yorumum; cosmetica kozmetiğin değişmeyen adresi ve bu set benim olmalı

Benim sloganım da bu
‎7/24 online alışverişin merkezi, kampanyalar,indirimler ,yok, yok cosmeticada..:)

beğeninn birbirimize destek olalım

limangodan mevcut üyeliğiyle 10 liralık çekleri yapamayanlar linkleri özelden atabilirim bende yapamıyodum bi siteden yaptım hepsi oldu 100 liram var ama beleş kargoyu kaçırdım

limangodan mevcut üyeliğiyle 10 liralık çekleri yapamayanlar linkleri özelden atabilirim bende yapamıyodum bi siteden yaptım hepsi oldu 100 liram var ama beleş kargoyu kaçırdım

Nasıl yaniii 100 liralık hediye çekinmi vaaarrr

Ayy noluuurr bana msj aatttt .... Nasıl yaptın arkadaşım yaa..

linkleri attım özelden
bu arada limangoda 1 ay kargo hala geçerli görünüyo ama ben almadım olmazsa diye

morhibo yada geçen hafta üye oldum 10 lira vermiş hafta sonu kargo bedavaydı yine baya uygun şeyler vardı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…