kızlar siiteye girin üye olun hergün ilk 1000 kişiye hediyeler var renklibir.com - Hediye kazanmann en kolay yolu
1000. kişiye yazıyodu
linkimi atmadım sadece facebook kullanıcı adını ve takas depo kullanıcı adını mail adresini, ev adresini mail at şort istedim geldi bedenini yaz ben M 60-70 kg isen M beden, 60 kadar S beden oluyo
linkimi atmadım sadece facebook kullanıcı adını ve takas depo kullanıcı adını mail adresini, ev adresini mail at şort istedim geldi bedenini yaz ben M 60-70 kg isen M beden, 60 kadar S beden oluyo
Kargo ücreti ne verdin canım.
evet bende merak ettim. sitede hiç bir yerde de yazmıyor
ya da ben bulamadım.
hımmm
kargo ücretini sormadan istedik. değer mi sence canım 10 lira vermeye annemin bedenini yazmıştım
hımmm
kargo ücretini sormadan istedik. değer mi sence canım 10 lira vermeye annemin bedenini yazmıştım
kk kızları golden rosedan set hediyeli yarışma için tık tık Cosmetica | Facebook
ama benim yorumuda beğeninn birbirimize destek olalımyorumum; cosmetica kozmetiğin değişmeyen adresi ve bu set benim olmalı
Aras kargoyla anlaşmışlar 9.90 alıyorla 10 tl yani,
birde takas depoya üye olmayerinden üye olcanız mail atarken facebook paylaşım linkinizi yazmanıza gerek yok adres ve beden bilgisi yeter,
40Tl normal fiyatı
Benim sloganım da bu
‎7/24 online alışverişin merkezi, kampanyalar,indirimler ,yok, yok cosmeticada..:)
beğeninn birbirimize destek olalım
limangodan mevcut üyeliğiyle 10 liralık çekleri yapamayanlar linkleri özelden atabilirim bende yapamıyodum bi siteden yaptım hepsi oldu 100 liram var ama beleş kargoyu kaçırdım
limangodan mevcut üyeliğiyle 10 liralık çekleri yapamayanlar linkleri özelden atabilirim bende yapamıyodum bi siteden yaptım hepsi oldu 100 liram var ama beleş kargoyu kaçırdım
bana da atar mısın canım yaa??Zahmet olmazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?