Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hayır demedi..ama noktalar gitti durdu sonra.. gitti demektir

öyle ümidediyorum..
gitmediysede napalım,:97: her ya alıyoruz zaten..

bende de sadece gonderılıyor dedı kaldı oyle, gonderıldı falan demedı.olmuştur heralde 4sıra noktalı uzun şerıt olunca durdu

bende de öyle oldu. gitmiştir heralde. gönderildi yazsa ya

nazlı1 sen yenisin heralde bu ampanyaların cogu eski canderel felan biteli yıl olduuuuu azcık tarihlere bak bariii

kotexi doldurdum gonderılıor dıor sureklı aman kendı bılır

bıscolata gelen olmus benım urun hala gelmedı

selam kızlar

dettol biscolata yine yok protex mail atmamış
kotex e katıldım bende de mesaj gönderiliyor yazısı çıktı noktalar bitince öyle kaldı :26:şansa artık

hediye kazananlar güle güle kullansın

kızlar kotex linkini tekrar verebilirmisniz bide sadece üye mi oluyoruz yoksa numune mi istiyoruz

Arkadaşlar yarışmada son 2 günmüş.

Sonysepetim duvarına; Sony'e olan ilgilerini,sevgilerini,bağlılıklarını,tutkularını en şiirsel veya en özgün halde 1 cümle ile anlatmaları gerekecektir.
Sonysepetim | Facebook

Şanısınızı deneyin derim.

kızlar bu noktalardan sonra yapmamız gereken bişey var mı ya direk çıkıyormuyuz sayfadan??

protex mail atmadıysa da, arka sayfalarda link paylaştık, oradan bilgilerini gönder..

kotexte noktalar bitmek bilmedi ya hala gönderiliyor diyor.noktalar durunca kapattınız mı sayfayı

kızlar bu fairy slogan yarışması noldu ki hani fairy ile 3 ton kavurma yağı.... diye başlayan cümleyi gönderecektik ya .ilk 1000 kişiye fairy 500 ml hediye idi.Haberi olan var mı katıldım ama tık yok sitede????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…