Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hiç şansım yok üüff büssürü yarışmaya katıldım en güzeli evos angels sauna şort çıktı üye olana veriyorlar.

bu sustilo kadar şe.efsiz görmedim ben
taa 25 temmuzda kazandım
yolladık dediler,gelen yok
yollucaz dediler gelen yok
şimdi de kazandığınızı ve bize kazandığınızın ilanından hemen sonra mail attığınızı ıspatlayın demişler
sinirden köpürüyorum
mailler duruyordu yolladım ekranı foto çekip
gebertecem alayını hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bende katılmıştım ona ama sonuçlara nerden bakılıyor acaba?

kotexte noktalar bitmek bilmedi ya hala gönderiliyor diyor.noktalar durunca kapattınız mı sayfayı
Kaptcaz mecbur öle kaldı:)
aspire ethos ile uzaktan kumandalı ilk notebook deneyimini yaşayın

ben böyle buldum acer i...

tşkler cnm.
DenedimBiliyorum Paketi Kazanan Üyelerimiz
DenedimBiliyorum paketi kazanan üyelerimiz açıklandı!

11.08.2011 tarihinde yapmış olduğumuz anketimizde, e- ticaret sitelerinin etkinlik ve uygunluk açısından yapmış olduğumuz sıralaması aşağıdaki şekilde olacaktı;

1) Burian's

2) Sedenler

3) Özgün Ürünler

Bu doğru sıralamayı 16 üyemiz yaptı.

İşte, sıralamayı doğru tahmin ederek kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk paketini kazanan üyelerimiz:

1) Hülya Akıncı

2) Rana Arıbas

3) Yunus Mutlu

4) Candan Kayagüney

5) Gülderen Başkan

6) Arzu Çukur

7) Bahar Mecit

8) Ebru Uysal

9) Ülfet Çağlıbulanık

10) Mualla Arslan

11) Meral Sumnu Algun

12) Gülten Şen

13) Emel Öztürk

14) Sevgi Akkaya

15) Nilgün Keskin

16) Özlem Balta

* kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk paketini kendilerine kolayca ulaştırabilmemiz için, kazanan üyelerimizden 19.08.2011 tarihine kadar adres bilgilerini güncellemelerini rica ediyoruz.

liptonda en iyi derecem 55 nasıl hafıza var millette kafalarına başka bşi takmamışlar demekyumoş desem o kadar oynadım 9700 yaptım 32.sıra diyor deli olacam yaa:97::84:

Son düzenleme:
kızlar limangoda bi bot beğendim hediye çekini kullanmayacak olanlar bana gönderebilir mi

selam kızlar

geçenlerde burda okmuştum doritos 1 ekimde 5.000 kişiye fritos paketi yollucaktı nerden katılcaktık ona hatırlamıyorum

Canım facebook twitter linkleriyle birlikte mi gönderiyoruz maili?

linkimi atmadım sadece facebook kullanıcı adını ve takas depo kullanıcı adını mail adresini, ev adresini mail at şort istedim geldi bedenini yaz ben M 60-70 kg isen M beden, 60 kadar S beden oluyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…