kızlar ankete katıldınız mı bılmıyorum ama eklıyorum hadı ıns bıze cıkar
YATAŞ
Brillant'tan Gelinlik Paketi Hediyeli Anket | TRTEX bı hedıyelı anket daha
Lenovo Türkiye - Lenovo Do Tour | Facebook
kızlarrr hedıye tır werıyolar ama odul kodunu alamıyorum alabılen warsa soyleyebılırmı lutfen
calgonıt numune yolluyomus sanırım bı sıtede gordum formu doldurdum ıstemeyen arkadaslar ıstesın
pavloderm den numune gelioyrmuş kızlar.
1 adet bebek sabunu 5 adet pişik kremi numunesi 5 adet bebek şampanı numunesi bir kaç tanıtım kitapçığı geliyomuş. ben şimdi istedim inşallah gelir
Protex, Protex Profesyonel Anneler buraya bilgilerinizi gönderin diye mail atmış.
gelmeyenler göndersin
kotexyoung.com da ilk 1000 kişiye başlangıç paketi hediye kızlar...
DASK
Doğu Anadolu Fay Hatları Tırını profilinde paylaş, DASKtan deprem çantası
kazan! Ayrıntılı bilgi için; DASK - Doğu Anadolu Fay Hatları TIR'ı | Facebook
kızlar siiteye girin üye olun hergün ilk 1000 kişiye hediyeler var kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk. - Hediye kazanmann en kolay yolu
kk kızları golden rosedan set hediyeli yarışma için tık tık Cosmetica | Facebook
ama benim yorumuda beğeninn birbirimize destek olalımyorumum; cosmetica kozmetiğin değişmeyen adresi ve bu set benim olmalı
Posta.com.tr | Facebook
arkadaşlar postanın sayfasını beyenın daybuday den 15 liralık hediye çeki kazanın
kızlar özelden mesaj atcamda linkler çıkmamaya basladı özeldede....google limango hediye çeki yardımlaşma dernegi yazın,,foruma girip 110. sayfaya bakın ordan tıklayınca açılıyor hepside yapamayanlara anlatırım yine
kızlar pardon 103.sayfaymışş.......
Bu kısacık anket, yeni kahramanımız VİLİVAK karakterinin tanınmasına yönelik hazırlanmıştır... Doğru tercihte bulunan veya doğru tercihe en yakın tercihlerde bulunan 5 kişiye sürprizlerimiz olacaktır.
https://docs.google.com/spreadsheet/view...RlVxX0E6MQ
kızlar isterseniz bir bakın....
kızlar bi kampanya buldum..Ankara Birleşik Kitabevi, kampanya düzenleyecekmiş, hangi kitabın hediye edilmesini istediğimizi soruyor..sonrasında da kampanya başlayacakmışş..kitap okumayı çok seven biri olduğum içinbu kampanyaya çok sevindim..o yüzden sizlerle de paylaşıyorum
https://www.facebook.com/birlesikkitabevi
limango sayfanı hiç açmadan tıklayıp ordan giriş yapıcaksın,,çıkıp 2.linkten sırasıyla giriceksin...
limangoya gıcığımda ondan çok yardımseverim kızlar alın 11 lik malları 1 liraya
Iconia, dünyanın ilk 10 parmak dokunmatik çift ekranlı tableti
Nestle Çikolata
Cuma günkü sorumuza en hızlı yanıt vererek Nestlé'nin yeni lezzetlerinin tadına ilk bakacak kişilerin listesi "İlk Sen Tat" sekmesinde yayında :)
Bugünün sorusu ise sürpriz bir saatte yayında olacak, sakın takibi bırakma!
Kahve Dünyası
Krem Çikolata kampanyamız başladı! Yaratıcılığınızı konuşturun!
En yaratıcı Krem Çikolata fotoğrafınızı yükleyin, diğer fotoğrafları oylayın, hediyeler kazanın! Kampanyaya Krem Çikolata sekmesinden veya Kahve Dünyası - Krem Çikolata | Facebook linkinden ulaşabilirsiniz!
NewBeauty Türkiye
Bu hafta DDF haftası! Hafta boyunca hergün soracağımız soruya doğru cevap veren iki kişi bizden DDF ürünleri kazanacak. Günün sorusu birazdan!
Kale
Kale Yap-Boz oyunumuzu oynayarak hediyeleri kazanma şansınız devam ediyor!
Nesfit Türkiye
Kızlaaar . . . Nesfit ile Tayland Tatili Kampanyamızda SON HAFTA !!! Siz de 2 arkadaşınız ile beraber muhteşem bir Tayland tatili istiyorsanız veya bir Pilates Kit'iniz, şık bir Spor Çanta'nız olsun diyorsanız, hemen Nesfit adresimize girin . . .
Veet Türkiye
Veet Güzellikler Kulübü'nün bu haftaki hediyesi, Elif Şafak'ın son kitabı İskender! Siz de hemen linke tıklayın, fırsatı kaçırmayın: http://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk?sk=app_181762261889519
Dermalogica Türkiye
Dermalogica Kadın Girişimcileri Destekliyor, Siz de Bize Katılın!
Sen de uygulamaya katılarak hem sürpriz hediyeler kazan, hem de Dermalogica'nın dünya çapında Kiva ve Türkiye'de Kiva'nın temsicisi Kadın Emeğini Destekleme Vakfı (KEDV) ile birlikte yürüttüğü FITE projesi kapsamında kadınların ekonomik özgürlüklerine kavuşmalarına destek ol. Hem de sadece 10 arkadaşının katılmasını sağlayarak!
Bu hafta en fazla arkadaşını davet eden 10 kişiye Daily Microfoliant hediye edilecektir.
Bu da benden...Duru Shine yarışma başlatmış..Bu oyuna bayılırım zaten.. hem eğlenip hem kazanırız inşallah...
Duru Banyo Keyfi - Duvar | Facebook
Bu da benden...Duru Shine yarışma başlatmış..Bu oyuna bayılırım zaten.. hem eğlenip hem kazanırız inşallah...
Duru Banyo Keyfi - Duvar | Facebook
Kızlar Migrosun ;
Geçen haftaki tıkla kazan kampanyasındaki uno kruvasan için verilen cevap şu...uno ile anlaşmamızı geçici olarak durdurduk çünkü ürünleri küfleniyor muşşşş:))
limango sayfanı hiç açmadan tıklayıp ordan giriş yapıcaksın,,çıkıp 2.linkten sırasıyla giriceksin...
limangoya gıcığımda ondan çok yardımseverim kızlar alın 11 lik malları 1 liraya
Cevap: Limango Hediye Çeki Yardımlaşma Derneği
116, SAYFANIN sonlarına göre 10 tl çek linki ve limango diğer çek linkleri uımarım bu sefer görünür
kıslar 117. sayfanın basında yazıyor :) çekler bırıktı ama halen kargo yok
iyi alışverişler bizim yerimizede yap:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?