Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kıslar duru sıne oyununda 25.000 gecemıyorum. ayrıca grupanya dıye bır yer var cok ıyı ındırımler var ben kaş, manikür ve pedikür setini 8 tl ye aldım (izmir için) güzelleşmeye de ihtiyacımız var demi:)

Arko Men

1951 yılında o zamanki ismi ile Batı Almanya ile yaptığımız ve efsaneler arasına giren maç hangi skorla bitmiştir?
Batı Almanya 2 - Türkiye 1
Batı Almanya 1 - Türkiye 2
Batı Almanya 2 - Türkiye 1
Batı Almanya 0 - Türkiye 1

karnım acıktı
bunu da paylaşmak istedim
ben internetten oyun oynamaktan nefret ederim duru da yapayım dedim aynen 25000 geçemedim daha

Dünkü sorumuza en hızlı yanıt vererek Nestlé'nin yeni lezzetlerinin tadına ilk bakacak kişilerin listesi "İlk Sen Tat" sekmesinde yayında :)
Bugünün sorusu ise sürpriz bir saatte yayında olacak!

karnım acıktı
bunu da paylaşmak istedim
ben internetten oyun oynamaktan nefret ederim duru da yapayım dedim aynen 25000 geçemedim daha

eliniz alışkın değildir biraz üstüne düşerseniz yaparsınız ben her oynadığımda 25bini geçiyorum...

Dünkü sorumuza en hızlı yanıt vererek Nestlé'nin yeni lezzetlerinin tadına ilk bakacak kişilerin listesi "İlk Sen Tat" sekmesinde yayında :)
Bugünün sorusu ise sürpriz bir saatte yayında olacak!

16:00-17:00 arası diyor..:93::93:

ülkerin hesap makineleri ve çikolatası geldi sonunda bana daa harika bşymiş hesap makinası
markandspencerden kazandıgım fashıon nıght out çantamda geldi çok güzelmiş odaaa kocaman
dry night gece kilodu da geldi 2 tane oldu kızıma bakalım lazım olursa ilerde
birde amigurumi kelebek oyuncagımızda geldiii
resimlerini yükleyemedim nedense hata veriyor

cılıt bangden bu sefrde bılendar kazanmısım bugunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cok sevındmmmmmmmmmmmmmmmm
2 sarj aletının ustune super oldu bu

facebookta hesap ayarları güvenlik bölüne tıkla ordan güvenli gezinme işareti açıksa kapat işareti kaldır ben öyle yaptım oldu

cılıt bangden bu sefrde bılendar kazanmısım bugunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cok sevındmmmmmmmmmmmmmmmm
2 sarj aletının ustune super oldu bu

canım güle güle kullan..valla ben bir tane doldurmuştum 1hafta oluyor hala çıkmadı.sen kaç tane doldurmuştun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…