Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

cillit bangten hediye kazanan arkadaşlar...teslim alırken hediyelerinizi fişi istediler mi? hangi kargo getirdi acaba??? ben fiş almadım aceleyle ...cevap verebilirseniz sevinirim..

kızlar benide facebooktan ekleyin Karbeyazın MakyajDolabı

Canım sen kaç tane cilit bang aldın yaw..Bende yarın alayım bari 1 tane çıkarmıki???
mıgrosta ıkılı paketlerden 3 tane aldım yanı 6 sıferyelen katıldım
3u cıktı hedıyelerımın
cillit bangten hediye kazanan arkadaşlar...teslim alırken hediyelerinizi fişi istediler mi? hangi kargo getirdi acaba??? ben fiş almadım aceleyle ...cevap verebilirseniz sevinirim..
teslım alınırken 2 urundende kesınlıkle fıs falan sorulmadı
yurtıcı kargoylan gelıyor
bu şifre nerede yazıo ya bende aldırıcam şimdi eşime ama ya şifre yazmıyosa dıye korkuyorum

kazı kazan var ustunde urunlerın
onlardan alacaksınız

ben kazanmışım...oğlum heyecanla yarını bekliyor..

ay çok teşekkür ederim ya..yeni bir paket almayı bile düşündüm fiş numarası yüzünden.. hele yurt içi ile geliyorsa o daha da süper..inşallah kazanırım..

ben kazanmışım...oğlum heyecanla yarını bekliyor..
Bende kazanmışım .. Ne yapmalıyız bi bilginiz var mı ?:44:
ay çok teşekkür ederim ya..yeni bir paket almayı bile düşündüm fiş numarası yüzünden.. hele yurt içi ile geliyorsa o daha da süper..inşallah kazanırım..

katılırken fiş numarası istiyodu diye hatırlıyorum :26:
Arko Men'den kazandığım şapka geldi.. Yanında ki amblem dışında çok hoş:82:

yarın gösteriden yarım saat evvel standa gelmeniz yeter. sizin ve çocuğunuzun kimliği ile biletleri teslim ediyorlar..

cilit bang ben de alayım bari belki çeyizime nadide bir şey çıkar

kızlar uygulamalar benim de açılmıyor hiç yaa denedim söylediğinizxi ama devam ediyor bu

cillit bang 2li ürünmü alıyosunuz kızlar ben hiç bakmadım fiyatı nekadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…