Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım güle güle kullan..valla ben bir tane doldurmuştum 1hafta oluyor hala çıkmadı.sen kaç tane doldurmuştun

6 sıfre yollamıstım
1 tanesı aynı gun cıktı
dıgerı 3gun sonra
3.su 20 gun sonra cıktı
cıkar ınsallah senınkıde

[SUB][/SUB]

yanlıs yapmısım o zaman .

Nestlé'nin Türk tüketicisiyle tanışması 1875 yılında, dünyanın ilk bebek mamasını Türkiye pazarına sunmasıyla başlar. İlk yıllarda temsilcilikler kanalıyla satış yapan Nestlé 1909 yılında İstanbul Karaköy'de açılan ilk satış şubesiyle Türkiye pazarını yoğunlaştırılmış süt ve çikolata ürünleriyle de tanıştırır.

Bide bu yazı var hangisi doğru kafam karıştı

Bir yandan genç Cumhuriyet'in reformlarının gerçekleştirildiği diğer taraftan ise ülke ekonomisinin kalkınması için sanayileşmenin yeni yeni başladığı bu dönemde Türk pazarına inancıyla üretime geçmeye karar veren Nestlé, 1927 yılında Türkiye'nin ilk çikolata fabrikasını açar. Feriköy'de açılan bu tesiste günde 500 kg kapasiteyle Nestlé çikolatalarını üretmeye başlar

doğadan 7 otlu çayım geldiii

boğazlarım tahriş olmuştu iyi geldii

sıcak sıcak afiyetle içiyorum şuan

teşekkürler doğadan

allah iş takımlarınızA zeval vermesin ( fabrika iş takımları )

doğadan hangi kargo ile geliyor acaba? afiyetle için

dogadandan nasıl cay gelıor yha

allahım şu ballıoğlundaki balı banada bulaştır hem soyadı bal hem kendi bal

uygulamalar bende de açılmıyor
hiç bir şeye katılamaz oldum:26:
nasıl değiştiriliyor ayarlar,bilen var mı?
kendi kendine oldu birden:18:

6 sıfre yollamıstım
1 tanesı aynı gun cıktı
dıgerı 3gun sonra
3.su 20 gun sonra cıktı
cıkar ınsallah senınkıde

ben marketlerde bakıyorum üzerlerinde şifre filan birşey yok...

almadım o yüzden..

cılıt bangden bu sefrde bılendar kazanmısım bugunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cok sevındmmmmmmmmmmmmmmmm
2 sarj aletının ustune super oldu bu

Canım sen kaç tane cilit bang aldın yaw..Bende yarın alayım bari 1 tane çıkarmıki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…