arkadaşlar hemen dene paketim geldi hepsinden 1er tane koymuşlar ve şeffaf poşette rezil oldum kargocuya siyah poşete bari koysalardı![]()
nerden ıstedıniz pekı bende ıstıcemde lınk atarmısn bırde yapmam gerekenlerı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar hemen dene paketim geldi hepsinden 1er tane koymuşlar ve şeffaf poşette rezil oldum kargocuya siyah poşete bari koysalardı![]()
nerden ıstedıniz pekı bende ıstıcemde lınk atarmısn bırde yapmam gerekenlerı
hoşgeldin tuanacımSelam Kızlar
Topiğe bir gün giremedim maşallah ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim
Hediye kazananlar güle güle kullansıntek tek alıntı yaparsam alıntı kirliliği olabilir
Protex anneme göndermiş sağ olsun var olsun bana yine birşey yok
Hemen dene nescafeyi 1 tane mi göndermişkızlar nescafeyi fincanlarınıza bir çay kaşığı koyun hepsini bir günde bitirmeyin
![]()
magrentacım çok iyi yapıomusun canım darısıda bana inşşşben çok severim bu oyunu 57700 yaptım bende :)))) ama çoktan benim puanı geçmişlerdir
melıke oyna sureklı alısırsın benımde ılk öleydı
bıscolata acılmıor
ayrıca protexden 3 alacaggım var gelen gıden yok malesef![]()
hoşgeldin tuanacım
magrentacım çok iyi yapıomusun canım darısıda bana inşşş![]()
inşşş esoo yaaa oynuyom ahh parmagım ve bilegim agrımasa![]()
kızlar hemendene ne kadar sürede gönderiyor ürünleri??
ben 27sinde istemiştim bugün geldi 11gün sonra
resim koysana merak ettim sayfaında da baya özenle bir paket yapılmış falan deniliyordu sizinki neden öyle geldi acabaarkadaşlar hemen dene paketim geldi hepsinden 1er tane koymuşlar ve şeffaf poşette rezil oldum kargocuya siyah poşete bari koysalardı![]()
yaslandınmı len :)emır oynasın sen oynayamıorsan
yurtiçiyle geldi di mi..o zaman benımde salı günü gelir gelirseovvv yeeee geldi protexler![]()
evet canım yurt içiyurtiçiyle geldi di mi..o zaman benımde salı günü gelir gelirse