Eki Görüntüle 269776 Eki Görüntüle 269775 işte aynen böyle geldi
ayy pek kötuymuş yaa o değil de sen sadece kargocuya rezil olmuşsun benım gelse ben nizamiyedeki tüm askerlere rezil olurum amanııınn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy pek kötuymuş yaa o değil de sen sadece kargocuya rezil olmuşsun benım gelse ben nizamiyedeki tüm askerlere rezil olurum amanııınn
askermi eşin benimkide asker ama biz lojmanda değiliz dışardayız o yüzden sadece kargocuya rezil oldum![]()
uyyyyyyyy maslalahhhhhhhahaha valla oynar benim yakısıklı oglusumm pekkk hareketli teyzesi maşallahhhhh![]()
![]()
![]()
pek bonkorler :)Eki Görüntüle 269776 Eki Görüntüle 269775 işte aynen böyle geldi
kız tufan sana cok kızıcak yemedın dıye :)Selam kızlar:80: hediyesi gelen arkadaşlar güle güle kullansın darısı kazanamayanların başına
Dün protex bugün metro geldi.. 15 tane çikolata var diyete başlamış biri olarak çocuklara dağıttım :90: bunlar dışında kazandığım herhangi bişey yok şu aralar pek durgun![]()
kızlarrrr yurt içi kargo gelmiş bugün bende karsı komsumdaydım geri gitmişler üzerinde gelişim yazıyo geldigi yer sizce nerden gelmiş olabilirrrr :97:
kız tufan sana cok kızıcak yemedın dıye :)
Valla Tufan kusura bakmasınönce can sonra Tufan
![]()
uyyyyyyyy maslalahhhhhh
pek bonkorler :)
kız tufan sana cok kızıcak yemedın dıye :)
protexxx gelmıs melıke
evt cnm asker nerdesin sen