Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

slm kızlar bol şanslı günler dilerim cümlenize. geçmişi yeni bitirdim ve geldim, kampanyalara fırsatlara hazır ve topiğe nazırım
:62:
vira bismillah
:66:

ayy pek kötuymuş yaa o değil de sen sadece kargocuya rezil olmuşsun benım gelse ben nizamiyedeki tüm askerlere rezil olurum amanııınn

askermi eşin benimkide asker ama biz lojmanda değiliz dışardayız o yüzden sadece kargocuya rezil oldum:1:

kızlar protexlerim geldiiiiiii ama ben ne zaman numune istediğimi bile hatırlamıyorum ya hatta üzülüyordum o kampanyayı kaçırmışım diye ama kaçırmamışımmmmmm:32::64::64::64::64:

Selam kızlar:80: hediyesi gelen arkadaşlar güle güle kullansın darısı kazanamayanların başına:54:
Dün protex bugün metro geldi.. 15 tane çikolata var diyete başlamış biri olarak çocuklara dağıttım :90: bunlar dışında kazandığım herhangi bişey yok şu aralar pek durgun:31:

kızlarrrr yurt içi kargo gelmiş bugün bende karsı komsumdaydım geri gitmişler üzerinde gelişim yazıyo geldigi yer sizce nerden gelmiş olabilirrrr :97:

hahaha valla oynar benim yakısıklı oglusumm pekkk hareketli teyzesi maşallahhhhh :55: :60: :60:
uyyyyyyyy maslalahhhhhh
pek bonkorler :)
Selam kızlar:80: hediyesi gelen arkadaşlar güle güle kullansın darısı kazanamayanların başına:54:
Dün protex bugün metro geldi.. 15 tane çikolata var diyete başlamış biri olarak çocuklara dağıttım :90: bunlar dışında kazandığım herhangi bişey yok şu aralar pek durgun:31:
kız tufan sana cok kızıcak yemedın dıye :)
kızlarrrr yurt içi kargo gelmiş bugün bende karsı komsumdaydım geri gitmişler üzerinde gelişim yazıyo geldigi yer sizce nerden gelmiş olabilirrrr :97:

protexxx gelmıs melıke

eskiden takip ederdim ama uzun süredir uğramadım.Kızlar protex nerden geliyo son olarak neler var siz nerelere mail attınz ?

kızlaaar bu protex yola geldi sonunda anladı bizden kurtuluş yok sabunları yollayım bari düşsün yakamdan dedi :66:

bu arada ben biscolata cluba tıklayınca This application does not yet support secure browsing (HTTPS) diyo sizce neden olabilir? :14:

Back
X