Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar migrostan ton balıklarımı aldım 3lü paket 1.60 a denk geldi:D 50 tlye 7 tl indirimi de kullandım makarnalar yüklenmemiş ama daha cam şişe colada kalmamıssssstı baska sefere artıkkkk

selam canlar :82:
bir haftadır tatildeydim tam tatilimi bitirdim ertesi sabah gelicektik Antalyada yağmur yağdı :52: tatil konusunda zamanlamam mükemmell :69:
ben yokken protex gelmiş metro ve yarışmadan kazandığım dekoratif saatim gelmiş.Annemler almışlar hepsinede beyıldım :66:
güncel olarak hangi yarışmalar numuneler var katılabileceğim yardımcı olurmusunuz ben yinede çocuktan vakit buldukça okuyacağım ama :32:

proteksin emaili nerede? face çok yazdım sitem ama email yazmadım geç kaldım galiba

kızlaaar bu protex yola geldi sonunda anladı bizden kurtuluş yok sabunları yollayım bari düşsün yakamdan dedi :66:

bu arada ben biscolata cluba tıklayınca This application does not yet support secure browsing (HTTPS) diyo sizce neden olabilir? :14:

kızlar migrostan ton balıklarımı aldım 3lü paket 1.60 a denk geldi:D 50 tlye 7 tl indirimi de kullandım makarnalar yüklenmemiş ama daha cam şişe colada kalmamıssssstı baska sefere artıkkkk

cam şişelerin ½ 75 ina 700 verdim ben 3 tane aldım aslında pahalıya geldi 2,350 mi ne 1 litre kola
ton balıklarını aldım

Back
X