Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kazanırsınız canım insallahh... hatta ben bi de blender a goz koydum ben de insallah onu kazanırım.. ben de bakıorum devamlı canım senin gibi aynı:) hemen gorunce sasırdım hatta bugun.. sabah işe gelip bi arkdasıma bana sans dile bugun kazanayım demiştim:) hemen gittim yanına kazandım dedim..sabah da ne kazanacagımı soylememiştim, fritoz diyince yuh diyor:)))

bolll sanslar hepimizee kızlar=) think navyden de canta mı bekliyorum bu hafta gonderceklerdi bakalım..

baska ne var su aralar?? acer a bi tıklayın bu arada sloganı yazmak icin:) bir de arkonun sorusu yayınlanms

saolasın bitanem benimm sende bize sans dile belki bizede cıkarrr :38:

Biodere gecmişe dön sonuclanmışşşş ve yine yokum :5:

‎1. Gülsen Doğan/ Ankara

2. Nilüfer Aktaş /İstanbul

3. Gönül Hasanusta / İstanbul

4. Melis Naz Baltrak/Ankara

5. Bahar Aşçıoğlu/ Trabzon

6. Havva Göktaş/İstanbul

7. Burcu Aktan/ Denizli

8. Nisan Kurşun/İstanbul

9. Şeyma Memiş/Çorum

10. Aydan Köseoğlu/Samsun

Kızlar Arasında
Kızlar! “Benim Pamuk Prensim!” uygulamamızın 3. haftası tüm hızıyla devam ediyor!
Eğer sen de “Benim de Prensim Pamuk gibi!” diyorsan, hiç vakit kaybetmeden Prensini bize anlatmaya başla…
Haydi, hemen tıkla ve anlatmaya başla; Kızlar Arasında - Benim Pamuk Prensim | Facebook
Unutma, her hafta bir kişi Prensini anlatarak iPad 2 kazanma şansını yakalıyor!

OXXO
En yeni ürünlerimiz web sitemizde! OXXO > Enjoy it! adresine gir, ÜCRETSİZ KARGO ve SÜRPRİZ HEDİYELER ile alışverişini yap :)
OXXO'yu Twitter'da takip etmek için --> http://.kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk./OXXOtweet
ÜCRETSİZ üyelik için --> OXXO > Enjoy it!

Nestle Çikolata
Cuma günkü sorumuza en hızlı yanıt vererek Nestlé'nin yeni lezzetlerinin tadına ilk bakacak kişilerin listesi "İlk Sen Tat" sekmesinde yayında :)
Bugünün sorusu ise 14:00-15:00 saatleri arasında yayında olacak!

Dettol Türkiye
Dettol Anneler Kulübü'nün bu haftaki hediyesi, Arzum'dan Elektronik Tartı! Sen de kazanma şansını yakalamak istiyorsan, hemen tıkla: Dettol Türkiye - Anneler Kulübü | Facebook

NIVEA FOR MEN Türkiye
Spor hareket demektir. Yaşamına nasıl hareket kattığını bu resmin altında bizimle paylaş, NIVEA FOR MEN’in yepyeni Tıraş Serisi SPORT kazanan 20 kişiden biri ol! Unutma, yarışma 13 Ekim Perşembe günü saat 24:00’da sona erecek.

Hepsiburada
Playstation 3, iPod Touch ve Samsung Full HD Televizyon seni bekliyor! Kategorini Yarat! Paylaş! Kazan!
Hepsiburada - En Yaratıcı Kategori | Facebook

Teknosa
Tribün Aşkı yarışmamızda bugün saat 14.00'da maç bileti kazanma fırsatı sona eriyor, fakat 100 kişiye milli maça özel forma ve şapka fırsatı maç saatine kadar devam ediyor. Futbolda şans son ana kadar kullanılır, siz de şansınız olduğunu unutmayın, bir tribün kurun ya da herhangi bir tribüne taraftar olun. Teknosa - Tribün Aşkı | Facebook

ASSOS diamond
ASSOS'dan %25 İndirim Çeki Kampanyasında Son Fırsat, Hediye Çekinin Son Kullanım Tarihi 16 Ekim Pazar Günü, Fırsatı Kaçırmamak ve Hediye Çeki Kazanmak için Hemen Tıklayın.
ASSOS diamond - % 25 İndirim Çeki | Facebook

ArkoMen - Adam Gibi Bakım
Millilerin imzaladığı orijinal formayı ya da orijinal şapkadan birini kazanmak için Arko Men ile Ödüllü Sorulara katıl, Milli heyecana Arko Men sayfasında ortak ol! Bugünün sorusunu görmek için hemen ArkoMen - Adam Gibi Bakım - Arko Men ile Ödüllü Sorular | Facebook linkini tıkla!

tünadydınlar herkese..
bol kargolu bi hafta olması dileğiyle kızlar aranızda doğadandan çay gelen oldu mu şu geçtiğimiz 2 hafta içersinde?benim eski iş adresime gelmiş adresi değiştirmem gerek ne zaman nerden istemiştik hatırlamıyorum :17:

Juss un sorularını ben teker teker videolarına bakarak cevapladım , hepsini doğru yaptım derken profilime bir baktımki hepsine yanlış demiş , anlamadım gitti.:53::53:

Juss un sorularını ben teker teker videolarına bakarak cevapladım , hepsini doğru yaptım derken profilime bir baktımki hepsine yanlış demiş , anlamadım gitti.:53::53:

bende tek tek videolara baktım banada 2 tane doğru yaptınız demiş olduu neye göre cevaplıcaksak:51::51:

hero baby den numune geldi bebe püskeviti, pirinçunlu devam maması ve kavanoz mama..
bebe püskeviti :55:oğluşuma olur, diğerleri :emir_bebek:bebeişli yakinime hedaye ederim..

jussun cevaplarını
Juss Tv buradan bulabilirsiniz ,ara kısmından kokteyllerin adını yazarak:66:

Back
X