- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
hemendene hergün yenileniyor mu ?
her gun yok galıba ben bakıorum yok cunku
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemendene hergün yenileniyor mu ?
cilitbang e 4 tane şifre göndrdim 1 tanecik bile çıkmazmı bir insana yaa :84:
aynen canımm yaa ayın 15.de son bide sen ne zaman göndermiştin![]()
aynı yollamışız canım inşşş cıkar ya bizedeeeeylül sonlarında gönderdim canım ya.. hayır bozucu olan şey aynı isimleri görüyorum kaçıncıya alıolar bize bi tanecik bile yok![]()
sıyah ıncı 6 sıfrenın 3une cıktı bnde
ama kımse bulamıordu
benım aldıgımda,ılklerdenım anlıyacagn
gercı sans yha
ınsallah cıkar sızede
bol numunelı bol hedıyelı bol kargıculu bır hafta olsun ınsallahhhhhhh
sıyah ıncı 6 sıfrenın 3une cıktı bnde
ama kımse bulamıordu
benım aldıgımda,ılklerdenım anlıyacagn
gercı sans yha
ınsallah cıkar sızede
bol numunelı bol hedıyelı bol kargıculu bır hafta olsun ınsallahhhhhhh
aynen 4 tane şifre gönderdim ama hala tık yok iyice sinirlenmeye başladım 3. haftam bu hafta
baya şanslıymışsın valla cnm ya..1/4 çıksa rağzıyım..![]()
ben fritoz kazandımmm kızlarr bugun:) 4 sifre gondermiştimm :)) 1ine cıktı ..insallahh devam eder cıkmaya![]()
ben fritoz kazandımmm kızlarr bugun:) 4 sifre gondermiştimm :)) 1ine cıktı ..insallahh devam eder cıkmaya![]()
sen ne zaman yollamıstın canım ya güle güle kullan darısıda bize olsun inşallahhhhh![]()
canım insallah darısı da sizee insallah..ben gecen perşembe aksam alıp yollamıstım..6sıydı sanırım ayın:)
canım insallah darısı da sizee insallah..ben gecen perşembe aksam alıp yollamıstım..6sıydı sanırım ayın:)
hadi yaaa ii ozaman bizde kazanırız heralde canım ya inanki resmen nöbet tutuyorum hergün basında bekliyorum ama yokkkk![]()