Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

gecenin köründe kampanya peşinde olan ben (:

kızım sağolsun

Bi Biskrem Etkisi 3 Ekim-10 Ekim haftası "Biskrem Kutusu" kazananları belli oldu!.

Erdem Kaba - İstanbul

Gülşah Karaman - İstanbul

Açelya Damdelen - İzmir

Zeynep Uğurlu - Ankara

Ayfer Tatlı - Adana

Erhan Güler - Bursa/İznik

Canan Ermiş - İstanbul

Dilek Kapkıner - Çanakkale

Hikmet Molvalı - Zonguldak

Christine Erdiç - İzmir

Eda Tuzcu - Kırklareli

Yılmaz Yarlığan - İstanbul

Sinan Çuhadar - Konya

Işıltan Volga Işıkdağ - Karabük

Tülay Keser - Ankara

Sümeyra Kara - Bursa

Satı Yasan - Ankara

Güneş Serap - İstanbul

Barış Güzel - İstanbul

Sibel Yağcı - Kocaeli
tabiki kazanamadımmm herzamnki gibi :50::59:

sıyah ıncı 6 sıfrenın 3une cıktı bnde
ama kımse bulamıordu
benım aldıgımda,ılklerdenım anlıyacagn
gercı sans yha
ınsallah cıkar sızede

bol numunelı bol hedıyelı bol kargıculu bır hafta olsun ınsallahhhhhhh

eylül sonlarında gönderdim canım ya.. hayır bozucu olan şey aynı isimleri görüyorum kaçıncıya alıolar bize bi tanecik bile yok :58:
aynı yollamışız canım inşşş cıkar ya bizedeee :70: sorma ya ondan sıra gelmiyo bize sanırım:45:
sıyah ıncı 6 sıfrenın 3une cıktı bnde
ama kımse bulamıordu
benım aldıgımda,ılklerdenım anlıyacagn
gercı sans yha
ınsallah cıkar sızede

bol numunelı bol hedıyelı bol kargıculu bır hafta olsun ınsallahhhhhhh

inşşş esoşşş :70:

Günaydın kızlar hayırlı bol kampanyalı bol kazançlı bi hafta olur inşallah:1::1:
limangoda 9.90 bambiden babet aldım 1 ay kargo bedava şeysinden ama indirim çeklerim az kaldı ya başka indirim çeki veren yer yokmuki :50::50::37::37:

ben fritoz kazandımmm kızlarr bugun:) 4 sifre gondermiştimm :)) 1ine cıktı ..insallahh devam eder cıkmaya:P

canım insallah darısı da sizee insallah..ben gecen perşembe aksam alıp yollamıstım..6sıydı sanırım ayın:)

hadi yaaa ii ozaman bizde kazanırız heralde canım ya inanki resmen nöbet tutuyorum hergün basında bekliyorum ama yokkkk :59:

hadi yaaa ii ozaman bizde kazanırız heralde canım ya inanki resmen nöbet tutuyorum hergün basında bekliyorum ama yokkkk :59:

kazanırsınız canım insallahh... hatta ben bi de blender a goz koydum ben de insallah onu kazanırım.. ben de bakıorum devamlı canım senin gibi aynı:) hemen gorunce sasırdım hatta bugun.. sabah işe gelip bi arkdasıma bana sans dile bugun kazanayım demiştim:) hemen gittim yanına kazandım dedim..sabah da ne kazanacagımı soylememiştim, fritoz diyince yuh diyor:)))

bolll sanslar hepimizee kızlar=) think navyden de canta mı bekliyorum bu hafta gonderceklerdi bakalım..

baska ne var su aralar?? acer a bi tıklayın bu arada sloganı yazmak icin:) bir de arkonun sorusu yayınlanms cevap da ukrayna-polonya

Son düzenleme:
Back
X