Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Komili Zeytinyağı
Komili Zeytinyağı’ndan EKS Mutfak Akademisi’nde eğitim seni bekliyor! Perşembe ve Cuma günleri sayfamızda soracağımız soruya doğru yanıt veren 4 kişiden biri ol EKS’den mutfak eğitimi kazan! Detaylı bilgi için takipte kalın!

kızlar simdi protexden kargom geldi, sabun ve temizleme jeli var:)

ben de kampanyaya degil de sizin burdan verdiginiz adrese basvurmustum:) tskkk kızlarr

cilit bang te tost makinesi kazanan dertli kekodan daha dertliyim desem bana da hediye verirlermi.. duygu sömürüsü yapıcam az kaldı

ben şarjlı süpürge kazanmıştım cuma teslim edeceğiz dediler sonra cuma günü sorun var bugün teslim edemiyoruz dediler ve bugün hala bekliyorum
o kekoyada acayip uyuz oluyorum

tekin acarı A yaptım ben de. her 100. kişiye hediye var sanırım dimi? stoklar 10 taneyle sınırlıymış

NIVEA Türkiye
NIVEA ürünleri saçınıza ısı ile bakım yapıyor! NIVEA Saç Şekillendiriciler Philips ProCare Keratinli Saç Düzleştirici Kazandırıyor! Hemen Tıkla, Sorumuzu doğru cevapla ve çekilişe katıl.

NIVEA Türkiye | Facebook

tekin acar'a da a şıkkı denmiş ama bence güneş ışınları daha doğru bi cevap:26: ya da herkeste şıklar başka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…