- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
kazanırsınız canım insallahh... hatta ben bi de blender a goz koydum ben de insallah onu kazanırım.. ben de bakıorum devamlı canım senin gibi aynı:) hemen gorunce sasırdım hatta bugun.. sabah işe gelip bi arkdasıma bana sans dile bugun kazanayım demiştim:) hemen gittim yanına kazandım dedim..sabah da ne kazanacagımı soylememiştim, fritoz diyince yuh diyor:)))
bolll sanslar hepimizee kızlar=) think navyden de canta mı bekliyorum bu hafta gonderceklerdi bakalım..
baska ne var su aralar?? acer a bi tıklayın bu arada sloganı yazmak icin:) bir de arkonun sorusu yayınlanms
Dikkkaaaatttt bugün JUSS un yarışması başlıyormuş.
cevaplarını bilen varmııııı
Juss un sorularını ben teker teker videolarına bakarak cevapladım , hepsini doğru yaptım derken profilime bir baktımki hepsine yanlış demiş , anlamadım gitti.
Juss un sorularını ben teker teker videolarına bakarak cevapladım , hepsini doğru yaptım derken profilime bir baktımki hepsine yanlış demiş , anlamadım gitti.
bence atıp da tutturan var mı dielim..acaip kazık canım yaaa
hero baby den numune geldi bebe püskeviti, pirinçunlu devam maması ve kavanoz mama..
bebe püskevitioğluşuma olur, diğerleri bebeişli yakinime hedaye ederim..
jussun cevaplarını Juss Tv buradan bulabilirsiniz ,ara kısmından kokteyllerin adını yazarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?