Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

açıkçası kozmetik önemli ve kullanılan ürünler sağlığımıza etki ediyor artık pazarda bile lancome clinique ürünü satılıyor ve bunların hepsi taklit yani sahte yani cilde zararlı ruj yutuyoruz nesela göz ürünleri direk gözde sorunlara yol açıyor cilt desen alrjiden daha kötü durumlara kadar gider ben kesinlikle oyle sitelerden ürün almıyorum strawberry dersen o ok orjinal ama bahsettiğin tarz pek çok satış yapan var ve bunların çoğu sahte üç beş fazla ver 4 ürün alcağına 1 ürün al ama kaliteli orjinal al derim

kesinlikle katılıyorum.

arkadaslar ASYA bal kampanyasi sonuclari aciklanmis:

petek bal kazananlar: 476 ve 601 sayilaridir
suzme bal kazananlar: 473 ve 25 sayilaridir

ben tabii herzamanki gibi yine kazanamadim.

arkadaslar ASYA bal kampanyasi sonuclari aciklanmis:

petek bal kazananlar: 476 ve 601 sayilaridir
suzme bal kazananlar: 473 ve 25 sayilaridir

ben tabii herzamanki gibi yine kazanamadim.

numaramı bile hatırlamıyorum ama yüzde yüz kazanamamışımdır. üzülmeye bile gerek görmüyorum artık :S

BEĞEN & PAYLAŞ & KAZAN

Mücevher dünyası takipçilerine kazandırıyor

Bu yayınımızı beğenip paylaşan bir arkadaşımız 20 ekim günü harika bir saatin sahibi olack..

Bol şanslar

http://www..kk..kk..kk..kk..kk..kk....cevher-Dünyası-Diamonds-World/107857695942317

kızlar link çıkmıyor mücevher dünyası-diamonds world sayfanın adı
teşekkürler canım katıldım

yeni kampanyalar için tşkler kzlarrr
kaç gündür giremedim aklım hep burda kaldı valla:1:
protexim be hero babyden kutum geldi çok sevndim cici bbeyi mideye indrdim:1:
güle güle kullan afiyet olsun diyecektim ama afiyet olmuş :))

Günaydın kızlar.... ayyy uzun zamandır sadece girip çıkabiliyorum fazla bir şeye bakamıyorum yoğunluk var üzerimde :)) oku oku bitmiyor yazılanlar vallaaaaaaa :) Hediyesi gelenler ve kazananları tebrik ederim.... cinebonustan kazandığım bornoz çokkk şeker tam oğluma göre penguen şeklinde çok cici bir şeyyy :) ülkerden kazandığım paketimde geldi süper şeyler vardı içerisinde... protexe mailde attım ama hala ne gelen var ne gidennn..... bekliyorum bakalım bende.... annemin kazandığı nivea da geldi.. ama yaşıma uymuyor ablama vereceğim :) annem biscolatadan şapka kazanmışşş :D bende de önlüğü var takım olduuu haha :D nestleyi bir türlü tutturamıyorum valla olmuyorrr yaaa :((( denedim biliyorum köpük boya tanıtımından pantene seti kazanmışım bakalım ne zaman yollarlar..?? acere ve arkoya her gün katılıyorum bakalım inşallahh çıkar acer çıkarsa süper olurrr doğum günüm yaklaşıyor hediye süpar olur valla umarım olurrrrrrrrr :)))))) kısmet tabii.. neyse canlar... arada yine gelemeye çalışırım.... :))) kazananları tekrar tebrik ediyorumm.. kazanamayanlara da inşallah kazanırlar diye dua ediyorum :)
hoşgeldin canım nerelerdesin hediyelerini güle güle kullan

afiyet olsun tatlıgacı, darısı bize inş. bir çöp dahi çıkmadı bana ya :(( çikolata bile

hoşgeldin sendrom günaydın.
haftalardır bu topiği satır satır okuyup uygulamama rağmen hiç yüzümü güldürmedi şu konu ya, nasıl yapıyorsunuz, ne okuyosunuz allahaşkına :P
walla hırs yaptım bişiler kazanacam yoksa saplantı haline gelecek diye korkuyorum yaa...

mesela niveaya katılmak dahi nasip olmadı, hep bi sorun çıkıyo, niveanın şu anki kampanyası nedir? nasıl katıdınız? bu işte bizim bilmediğiniz ve sizin bildiğiniz ne var bacılar deyiverin gari gı :D sırrınız ne :P
:)))
nıveanın şuan face sayfasında yeni yarışması var NIVEA Türkiye | Facebook
içim ülkerrrrrrrrrrr acıklanmıssssssssssssssssssssssssssssssss
ve ben kazanmısımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

arcelıkten blender setiiiiiiiiiiii

maşallah esracım küçük ev aletlerini düzdün :1:güle güle kullan canım

beğen tuşundan sonra smileylerden de olduk galiba smileylerimizi geri istiyoruz !!!!!!!!!!!!!

Theramed Türkiye
Değerli Theramed Türkiye takipçileri, size harika bir haberimiz var:

‘Yanıtla, Kazan!’ ödüllü yarışmamız geri dönüyor! Üstelik harika hediyelerle. Sayfamızdan gözünüzü ayırmayın. Bu sefer bir başka olacak:)

kızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var limangodan 1 saat için 40 tl hediye çeki kazandım ama hanhi kampanya olduğu yazmıyo ne yapıcam ben yardım edermisiniz bilgisi olan varmı

şu ürünleri sepette tutmaktan ne zevk alıyolar anlamıyorum ya 1 saattir birinin sepetinde duruyo ayakkabıya sinir geldi alcaksan al almıcaksan bırak ne tutuyosa artık

Merhaba
Bizler Bakanliklarla ortak calisip illegal icerikli urunler icin reklam almazken siz burada bahsi gecen sitelerin reklamlarini farkinda olmadan yapiyorsunuz ! Bakanlik bu konuda cok ciddi cezalar vermekte lutfen paylasimlariniza buna dikkat edin. Dogal kilo aldirici, kilo verdirici gogus buyutucu gibi sacmaliklarin bu sitede 2 senedir ne adi gecmektedir ne reklami yayinlanmaktadir. Ayni hassasiyeti sizlerden beklemekteyiz.

Yazdiginzi linklerde .kk.kk.kk.kk cikiyorsa bu yasakli demektir ve israrla bunun reklamini yapmayin lutfen !

Bu tur urunlerin reklamlari yapilirsa verilen ceza 450.000 TL seklindedir ! Evet yanlis okumadiniz yarim trilyon ceza kesilmektedir !

göğüs büyütücü, sağlıklı zayıflama ve sıkılaştırıcı setleriyle doğal güzelliğinizi ortaya çıkartıyor. Akademisyenlerden oluşan kadronun uzun araştırmalar yaparak elde ettiği bitkisel formüller, herhangi bir yan etki olmadan kısa sürede ve kalıcı güzellik sağlıyor.
Zayıflamaya Yardımcı Form Seti
Göğüs Büyütücü Göğüs Bakım Seti
Vücut Sıkılaştırıcı Set

Bu rezaletlere asla bu sitede izin vermeyin !

Urunu cikartan zihniyet daha meme ile gogus arasindaki farki dahi bilmiyor. Ne zamandan beri memeye gogus denmektedir ! kibar olmaya calisan cahil zihniyet budur !

:))) cosmusum ama kizdim ne yapayim ....

lutfen azami dikkat, guzel paylasimlar dilerim

Back
X