Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ülker
Ülker Metro’nun yeni reklam filmini izledin mi? Ne düşündüğün bizim için çok değerli. Anketimize katıl, çekilişle 150 Mutlu Bir An kutusundan birini sen kazan! http://.kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk./UlkerAnket

fakat linkte yine sorun var

ben bulamadımmmmmmmmmmmmmm bunu ?
mutlu bır an kutusu ben kazanmıstım
ıcınde yok yok
super bır kolı hazırlıorlar

10 tl lık mıgrostan ıcım urunu alanlara
sıfre verıolardı son gun gordum bu yarsmayı gıttım aldım mıgrostan ıcım ayran :)
yollladım sıfreyı
kazanmısım

tatlım yenı evlıyım hepsı yenıydı zaten yepyenı oldu sımcık :)
ben hala senı beklıorum corba yapcaz dıe :)

maggıden bende doldurdum yollladım

esracım yedeklemiş oldun ne güzel :1:güle güle kullan :) çorbanın yanına harçlarımız gelsin bir de makarna yaparız :1:

smileyler nereye gitti gelmeyecek mi smileylere çok alışmışım boşlukta gibiyim :)))

.kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk. | Facebook

Viva .kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk. hediye kampanyasında SON HAFTA! Katılmak çok kolay: 1-sayfayı BEĞEN, 2-formu DOLDUR, 3-sayfayı duvarında PAYLAŞ, 4-yorum YAZ; şansın bol olsun! Acele edin, bu fırsatı kaçırmayın!

Form : .kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk. - Viva .kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk.! Hediye Kampanyası | Facebook

Kampanyayı da paylaşıp öyle gideyim bariii :) Bu arada smileylere ne olduuuuuu??

Lancôme Turkey - Visionnaire | Facebook
yaşasıınnnn ben de bi kampanya buldum :))))
buyrun kızlar...
stoklarla sınırlıymış acele edelim bari

Bona Sera Eşarpları | Facebook
bi tane daha buldum yaşasınnn :))))

Yeni yarışmamız başlıyor!

Bioblas Saç Kremi’nin farkını bilin, sürpriz ödülleri kazanın!

Size küçük bir ipucu : Yarışmayı kazanmak için gerekli bilgiye http://www.bioblas.com/ ‘dan ulaşabilirsiniz.

Farkı bularak, cevabı bu resmin altına yorum olarak yazan ilk 5 kişi sürpriz ödülleri kazanacak.

Farkı önce sen bul, hediyeyi kazan!

Herkese bol şanslar!
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Homend
Değerli takipçilerimiz, "Homend ile Tıkla Kazan" uygulamamız yayında. Kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Her gün 3 kişi Homend ürünlerinden kazanma fırsatı yakalıyor. Şimdiden herkese bol şans dileriz.
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Ülker
Ülker Metro’nun yeni reklam filmini izledin mi? Ne düşündüğün bizim için çok değerli. Anketimize katıl, çekilişle 150 Mutlu Bir An kutusundan birini sen kazan! http://.kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk./UlkerAnket

fakat linkte yine sorun var

tşklerrr arkadaşlarr

MERHABA KIZLAR BEN BİRAZ YENİYİM :)))
facebookta Anketimize katılın ve Bugaboo bebek arabası kazanın! diye bi site var tıkladım ama size sormadan yanlış bişey yapmak istemedim bi bakarmısınız link kopyalama özrüm var beceremedim üzeine tıkladığım da opinionBAR diye bi site açılıyo anketi doldurdum ama kaydol diyo diyoda işte sürekli anket doldurursam hesaba para yatıcakmış ilk ürünleri ben kullanıcakmışım eğer istersem bağış yapabilirmişim açıkçası korktum ve siz uzmanlara sormaya karar verdim.

eğer dedikleri gibiyse güzel

fairy ler noldu kızlar
bi ara anket doldurmuştuk sanıırım cümle kurmuştuk galiba jerkese gönderecklerdi

noldu onlr bilgisi olan var mı ?

Back
X