Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben yeniyim o yüzden bu yazdıkların benim için önemli bilmiyordum ayrıca link verirken kk harflerinin neden çıktığınıda bilmiyordum öğrendim iyi oldu.

aynen.

bu arada kazen evet bi an masanın altına saklanma teşebbüsünde bulunmuşum gayriihtiyari olarak :)))

Maggi Türkiye
Bir adımda MAGGI® MAKARNA HARCI kapında!!!!

Bir Adımda Makarna Harcı Kapında tab'imizde yer alan formu eksiksiz dolduran 5000 kişiye MAGGI® Makarna harçlarından oluşan hediye paketi gönderiyoruz!

Sende MAGGI® makarna harçlarından oluşan bu leziz hediye paketini kazanmak istemez misin?

Maggi Türkiye
Bir adımda MAGGI® MAKARNA HARCI kapında!!!!

Bir Adımda Makarna Harcı Kapında tab'imizde yer alan formu eksiksiz dolduran 5000 kişiye MAGGI® Makarna harçlarından oluşan hediye paketi gönderiyoruz!

Sende MAGGI® makarna harçlarından oluşan bu leziz hediye paketini kazanmak istemez misin?
https://www.facebook.com/MaggiTurkiye?sk=app_180202772059542

siyah inci nasıl yaptın ben ikinci bir hesaptan giremedim de sandım ki ip kontrolu yapıyorlar

Farmasanal da bioxcin resmine 50 arkadaşınızı etiketleyin kazanın. Her resime bir kişi etiketleme yapabilir , acele edin sadece 51 adet resim var.

maggiye katılıcaktım tel yazdım telde eşimin telii

kod geliyormuş sms ile

eşimi arıyorum can havliyle

açmıyor teli iyimii

hay allahım yaaa

neyse ama 5000 kişi kolay kolay dolmazz düşüncesiyle eşimden tel beklemedeyim:1:

Back
X