siyah inci nasıl yaptın ben ikinci bir hesaptan giremedim de sandım ki ip kontrolu yapıyorlar
cnm ilk önce kaydınız alınmıştır yazısı çıktı bendede sonra kendimi geçiş yaptı yoksa sayfayımı yeniledim hatırlamıyorum ama oldu yani..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siyah inci nasıl yaptın ben ikinci bir hesaptan giremedim de sandım ki ip kontrolu yapıyorlar
10 tl lık mıgrostan ıcım urunu alanlaratebrkler canım nasıl kazandınnn:)
teşekkürler canım katıldım
güle güle kullan afiyet olsun diyecektim ama afiyet olmuş :))
hoşgeldin canım nerelerdesin hediyelerini güle güle kullan
nıveanın şuan face sayfasında yeni yarışması var NIVEA Türkiye | Facebook
maşallah esracım küçük ev aletlerini düzdüngüle güle kullan canım
beğen tuşundan sonra smileylerden de olduk galiba smileylerimizi geri istiyoruz !!!!!!!!!!!!!
Yeni yarışmamız başlıyor!
Bioblas Saç Kremi’nin farkını bilin, sürpriz ödülleri kazanın!
Size küçük bir ipucu : Yarışmayı kazanmak için gerekli bilgiye http://www.bioblas.com/ ‘dan ulaşabilirsiniz.
Farkı bularak, cevabı bu resmin altına yorum olarak yazan ilk 5 kişi sürpriz ödülleri kazanacak.
Farkı önce sen bul, hediyeyi kazan!
Herkese bol şanslar!
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
5 kısı olmus bıle
daha komiği ben o ilk 5 yazısını fark etmedim 6. olmuşum
10 tl lık mıgrostan ıcım urunu alanlara
sıfre verıolardı son gun gordum bu yarsmayı gıttım aldım mıgrostan ıcım ayran :)
yollladım sıfreyı
kazanmısım
tatlım yenı evlıyım hepsı yenıydı zaten yepyenı oldu sımcık :)
ben hala senı beklıorum corba yapcaz dıe :)
maggıden bende doldurdum yollladım
daha komiği ben o ilk 5 yazısını fark etmedim 6. olmuşum
Homend
Değerli takipçilerimiz, "Homend ile Tıkla Kazan" uygulamamız yayında. Kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Her gün 3 kişi Homend ürünlerinden kazanma fırsatı yakalıyor. Şimdiden herkese bol şans dileriz.
eylül1688 aldın mı kemeri aldıysan nasıl güzel mi????
Homend
Değerli takipçilerimiz, "Homend ile Tıkla Kazan" uygulamamız yayında. Kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Her gün 3 kişi Homend ürünlerinden kazanma fırsatı yakalıyor. Şimdiden herkese bol şans dileriz.
canım 1 hafta yoktum burda benim evede baya uzak asmerkez bu hafta sonu gidip alıcam kısmetse inşallah verirler 2 hafta oldu:(((((
teşekkür ederimm... uygulamada sorun var sanırım, denemeye devam ediyorum bakalım neymiş...