Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben bu metroyu beceremiyorum nasıl yapıyonuz okadar hak alıyonuz
durudan zaten bişi anlamadım

Ya bana neden vermiyo bu trendyol hiç :47::47: hep burda yazılıyor bana daha hiç vermedi.Bide o kadar alışveriş yapıyom küstüm :43::43:

bana da hiç vermezdi bu ilk.
sürekli alışveriş yaptığım hesaba vermemiş,anneminkine ve diğer bi hesabıma vermiş.
onlardan 1 kere ürün almıştım.
teşvik amaçlı çekler yani

fairyden kazanmışım ilk defa bişey kazandım HEPİNİZ SAĞOLUN KIZLAR:14: hatta o kadar sevindim ki eşim dediki bu kadar sevineceğini bilseydim 5-10 tane alır gelirdim dedi. :17:

bu arada fairye adres yazdık diye hatırlıyorum
cillint bang fos... bana çıkmadı
bide ben yumoşta 73.000 yaptım fakat sıralamada 265 oldum daha sonra baktım 317 olmuşum
e bundanda bişey anlamadım:50:

bi haberde benden gelsin saray halı facebook ta bi yarışma yapıcakmış 3 halı veriyo takip edin diyo

metroda 50 seviyeyide bitirdim 50 çekiliş hakkı kazanmışım ama kaçıncı sıradayım bilmiyorum ona nereden bakıyoruz?

ELLE SHOES
‎100 TL'LİK HEDİYE ÇEKİ KAZANAN TALİHLİLERİMİZ BELLİ OLDU! Sayın Dilek Gökçe ve Sayın Berivan Yakışır'ı tebrik ediyoruz. siparis@elleshoes.com adresine iletisim bilgilerinizi yollamanızı rica ediyoruz. Hafta içi mesai saatlerinde çekleriniz adreslerinize postalanacak. Tüm ELLE takipçilerine katılımıız çin çok teşekkür ediyoruz. Yeni kampanyalar için bizi takip etmeye devam edin.

tabiki kazanamamışım

"Spor hareket demektir." dedik ve sizlerden yaşamınıza nasıl
hareket kattığınızı bizlerle paylaşmanızı istedik.
Gördük ki günlük yoğun hayatlarınızın içerisinde kiminiz
halı sahada, kiminiz yüzerek, bir kısmınız ise çocuklarının peşinde
koşturmaktan hareket halinde! :)

Çekiliş ile NIVEA FOR MEN’in yepyeni Tıraş Serisi SPORT Kazanan 20 kişi;

Ali Manco
Ali Osman Güler
Ceyhun Yüzer
Emrah Coban
Emre Tamcı
Ersin İlgin
Fatih Altınbaş
Ferhat Burç
Gökay Meriç
Hande Güler
Hasan Kınaz
Kamil Ziya
Mehmet Diyadin
Muzaffer Dinçarslan
Nihat Kaya
Özgür Yılmaz
Rızkullah Tolun
Tamer Arsız
Ünal Kılınç
Yusuf Atakan Baltrak

Kazananlar listesinde ismin varsa NIVEAFORMENKazananlar uygulamasından iletişim bilgilerini en kısa sürede doldurman gerekiyor.

Ya bana neden vermiyo bu trendyol hiç :47::47: hep burda yazılıyor bana daha hiç vermedi.Bide o kadar alışveriş yapıyom küstüm :43::43:

ben de o kadar alışveriş yaptım hiç hediye çeki gelmemişti bende bırakmıştım alışveriş yapmayı, markafoniden alıyordum hep dün görünce çok şaşırdım

3 ürün ismini de ilk doğru bilerek Philips ProCare Keratinli Saç Düzleştirici ve NIVEA Saç Şekillendirici Seti kazanan kişi;
Hasan Ok
3 ürün ismini de doğru bilerek NIVEA Saç Şekillendirici Seti kazanan 10 kişi;
Buket Gülsün
Derya Soyupak
Fatma Kara Dedeler
Gülay Yalçın
Gülüzar Kaplan
Meltem Alsancak
Nuray Yalçın
Nurcan Dermanlı Sarıaltun
Sezen Görgü Elmacı
Yasemin Aka
3 ürün ismini de doğru bilerek Philips ProCare Keratinli Saç Düzleştirici ve NIVEA Saç Şekillendirici Seti kazanan 4 kişi;
Canan Ulukavak
Melike Bugan
Tuğba Iğde
Zeynep Birkan

Feyza Sağırlı
Penti'den 50 TL'lik Hediye Çeki
Dilara Aktunç
Hümeyra Sayın
Rukiye Başer
Veet Hediye Sepeti
Cemile Çoban
Veet Hediye Sepeti
Meliha Aydın
Veet Hediye Sepeti
deniz ipek
Veet Hediye Sepeti
Burcu Kartal
Veet Hediye Sepeti

3 ürün ismini de ilk doğru bilerek Philips ProCare Keratinli Saç Düzleştirici ve NIVEA Saç Şekillendirici Seti kazanan kişi;
Hasan Ok
3 ürün ismini de doğru bilerek NIVEA Saç Şekillendirici Seti kazanan 10 kişi;
Buket Gülsün
Derya Soyupak
Fatma Kara Dedeler
Gülay Yalçın
Gülüzar Kaplan
Meltem Alsancak
Nuray Yalçın
Nurcan Dermanlı Sarıaltun
Sezen Görgü Elmacı
Yasemin Aka
3 ürün ismini de doğru bilerek Philips ProCare Keratinli Saç Düzleştirici ve NIVEA Saç Şekillendirici Seti kazanan 4 kişi;
Canan Ulukavak
Melike Bugan
Tuğba Iğde
Zeynep Birkan
kazanmışım:32::32::32:

arkadaşlar ptt türkü cd si gönderiyormuş iletişim bölümüne yazınca

bende yazdım belki gelir bakalım..

geliyor,ben 3-5 ay önce istemişdim 10 gün sonra yolladılar.duyurmuşduk o zaman.çokda güzel türküler var içinde

kızlar herkese bol hediyeli günler diliyorum.faireye baktım şimdi kendi adıma ve ablamın adına katılmıştım ikimizede kazanmışız çok sevindim kampanyayı duyuran arkadaşa teşekkürler ediyorum:46:

Back
X