Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nestle Çikolata | Facebook
burdan canım
Tatlı harfler 100 tl nakit puan veriyor kızlar. İnceleyin isterseniz
Tatlı Harfler | Mesajlı Çikolata
Tekin Acar Cosmetics
Lancome komple güzellik seyahat seti kazanmak ister misin?
Cevabın "EVET" ise yapman gereken çok basit :)
"Tıkla Kazan" yarışma butonuna (Facebook'ta Tekin Acar Cosmetics | Facebook) tıkla, doğru cevabı veren 100.kişiden biri olma şansını yakala, Lancome komple güzellik seyahat seti, şık makyaj çantası ile birlike kazananlardan biri de sen ol...
Bol Şans :)
* Lancome komple güzellik seyahat seti kazanma şansını 14-16 Ekim tarihleri arasında bulabilirsiniz. Kazananlar Facebook sayfamız üzerinden 18 Ekim tarihinde açıklanacaktır. Hediyeler 10 adet ile sınırlıdır.
selam kızlaaarr...
sayfa no, doğum yılım olmuş...
tekin acarın videosunda kırışıklıklar,gözenekler,eşitsizlik,lekeler olarak buldum
DeFacto
Jean çıkarmaya ve rahat Dechinolarla tanışmaya devam edin! Jeanli fotoğraflarını uygulama içinde seçip, profilinden silerek en çok jean çıkaran üyelerimiz her gün 5 kişi Dechino pantolon kazanıyor!
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Biscolata Club kapılarını açtı! Bu haftanın ürünleri: 5 Carlos imzalı Biscolata Önlüğü, 5 Haley imzalı Biscolata önlüğü ve 5 Biscolata Starz paketi. (Her paket 10 adet 100g Biscolata Starz içerir.)
Keyifli alışverişler. :) Biscolata - Biscolata Club | Facebook
https://apps.facebook.com/biscolataclub/question.aspx?id=39
1. 5
2. Haley Diaz
3. Dario Villar
Metro
Metro'dan süper hediyeler kazanabileceğin bir oyun daha karşında! Metro Yüksek Enerji Testi'ne hemen başla PS3 + Move ve Metro Enerji Paketi kazanma şansını yakala!
Metro - Yüksek Enerji Testi | Facebook
Markafoni Özel Tişört Tasarım Yarışması
bi bakın isterseniz kızlar, tasarımla alakası olanlar belki sevebilir hatta kazanabilir :) oy verince de markafoni 5 tllik hediye ceki veriyomus herkese..
HER HAFTA 1 KİŞİYE HEDİYESİ BİZDEN!
dün protexlerim gelmiş 2 orjinal boy sıvı sabun diğeri jel sanırsam ,katı sabun orjinl boy,minik jel ve rozet
halbuki ben en başta katılmamıştım formu doldurun dediğinde doldurmuştum yollamışlar sağolsular
fairyden de eşim ve kendi adıma katılmıştım kazanmışım
maximuiden kazandıgım hala gelmediii ne yavaş firma anlamadım giitti
çıkmamış link, loreal professional türkiyeye girin,ama ben cevabı bulamadım bilen varsa bana da söylesin lütfen
dün protexlerim gelmiş 2 orjinal boy sıvı sabun diğeri jel sanırsam ,katı sabun orjinl boy,minik jel ve rozet
halbuki ben en başta katılmamıştım formu doldurun dediğinde doldurmuştum yollamışlar sağolsular
fairyden de eşim ve kendi adıma katılmıştım kazanmışım
maximuiden kazandıgım hala gelmediii ne yavaş firma anlamadım giitti
ptt cdsini nerden istiyorsunz acaba
mavikelebek fairy yarışmasına katılmıştık o yarışma bitti.Yarışmaların çoğu facebookta oluyor.Geçmiş sayfalarda arkadaşlar hangi markaların numune gönderdiğini paylaşmıştı.
güle güle kullan esracım darısı bizlere artık
bende bu ara rüyalarımda durunun banyo keyfi oyununu oynuyorum üşütüyorum galiba
selam canımyeni işin hayırlı olsun
avon yarışması bekliyoruz
canım son anketten mi kazandın bizim hediyeler geleli çok oluyor
smileyler geri gelmiş çok mutlu oldum![]()