Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar migros makarnaları yüklemiş.0.01kuruş alıyo..kola hangisiydi onu bulamadım markette o nedenle alamadım.şişe olcaktı ama kaç ltlik bilen var mı?:34:

mıgrostan bnde dun makarnamı aldım
kolayı ne zamn kazandınız kızlar

ayrıca ıı pazarlar

kızlar facede cornettotürkiye sayfasında yakında bi uygulama başlayacakmış takipte kalalım ilk hangimiz görürsek hemen paylaşalımmm

Neva Color
Bu haftanın, Nevacolor Natural Color Krem Saç Boyası Seti kazanan takipçileri; Melis Sancaktaroglu, Özlem Yalçınkaya, Atike Öztaş Tekalp, Hasan Ok, Yasemen Budak, Mehtap Sade, Nezaket Durdu, Alpaslan Peker, Fatma Dogan, Aslı Kalem. Tebrik ederiz.

çokomelde ne kadar hızlı olursam olayım aynı puanı alıyorum.ılk bolumde fix 500 verıyor.2. de 1500 e kadar oynatıyor bonusta 30 sanıyede kac tane yapabılırsen ama ondada 6 taneye zor yetıyor zamn.hem kelımeyı dogru yazınca hemen dıgerı cıkmıyor 4-5 sn beklıyor dıgerı ıcın.bunun ıcın cozum yolu varmı?3. bolumdede 7 tane sorouyor.nasıl daha fazla puan alınıyorkı:26:

çokomel çok saçma ya , iki soru arası sürenin durması lazım , bölümden bölüme geçerkende devam ediyor ve jet hızıyla yaptığıma eminim ama fazla puan falan gelmiyor yani

1 litrelik cam şişe canım nostalji köşesinde satılıyor bende dün aldım

tşk ederim canım.ben de ufak cam şişelerden aldım gittim kasaya.kasiyerler bilmiyor zaten,bana soruyorlar nasıl yükleniyo ürünler diye:1:yarın tekrar uğrayım da alayım 1ltlik kolamı:emir_bebek:

L'Oréal Professionnel Türkiye

Beklenen an geldi! İşte L’Oréal Professionnel Türkiye fanlarından Mythic Oil “Efsane Yağ” kazanan ilk 10 talihli:

1) Gülpınar Avcı
2) Ertuğrul Sivri
3) Seda Güzel
4) Nejla Dağdelen
5) Süleyman Kurt
6) Esra Uzunoğlu
7) Emine Koçum
8) Mine Alevcan
9) Aysun Günaydın
10) Feride İsmailoğlu

Kazananları tebrik ediyoruz. Ürünleri en kısa zamanda kendilerine ulaştırılacaktır.

herzamanki gibi yokummm :2:

Son düzenleme:
Back
X