Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben oynamıyorum yaaaaaaaaa :43::84: hiç ama hiç bişey kazanamıyorum şansızım şanssızzzzzzz :84::84:

kızlar ya benim cep telefonuma şimdi bir mesaj geldi 0507........ adlı numaradan ve mesaj şöyle

TEBRİKLER!

değerli müşterimiz ücretsiz 2 adet kol saati kazandınız hemen 0532........arayın hediyenizi ve tasarruf cihazınızı kaçırmayın

bu NEDİR YA İLK DEFA böyle bir mesaj geldi cepimee:53:

nerden geldiği yazmıyo sadece cep numarası varr:25:

aranızdan birine böyle bir mesaj gelen varmı kızlarr:26:

tırstım biraz sonuçta sadece cep no var; cepi aradığında bi tuzağa filan düşmeyelimde

bilemedim bu nedir yanii

canım dediğin gibi bildiğin tuzak bunlar bana sık sık geliyor bu msjlardan sakın arama msj falan atma yani:34:

aman canım sakın arama derim onlar dolandırıcılık mesajları internetten araştır.. bana da çok geliyor kredi kartı numarası tc herşey istemeye çalışıyorlar sakınn :)

BANA DEVAMLI GELİYOO:)sakın inanma dolandırıcı hepsi

Arama sakın arkadaşım. Tuzak bunlar

tasarruf cihazı satmak için gönderilmiş bir mesaj. babama da gelmiş.. aramış babam o cihazı satmak için bir kampanya düzenlemişler saat bedava diye ama saati kazanmak için o cihazı almak zorundaymışsınız ama numaraları nereden buldukları konusunda bir fikrim yok :26:

canım dediğin gibi bildiğin tuzak bunlar bana sık sık geliyor bu msjlardan sakın arama msj falan atma yani:34:

sağolun kızlar ne biliyim sürekli burdan biryerlere üye oluyoruz

acaba biryerden hediyemi kazandım dedim ama firma adından gelmediği için mesaj bende şüpheuyandırdı

sonuçta firmadan gelse isim yazardı direk cep nodan geldii

allah allah uyanıklara bak seeeeeeeen :27::41:

tmmdır polisi arıyımmı bende onlara inat numaralarını onlara veriyim eğlensin dursunlar sonraa:9:

acaba biryerden hediyemi kazandım dedim ama firma adından gelmediği için mesaj bende şüpheuyandırdı

tmmdır polisi arıyımmı bende onlara inat numaralarını onlara veriyim eğlensin dursunlar sonraa:9:

ayy kusum hiç sormaa bende her yere üye olanlardanım :1: neyse eşim poliss bişi olursa o halleder :72: :82: :60:

ayyyy seymoşumm o bize hep geliyoo inanma kusum sil gitsin kol saati yazan mesajı emi kuzum :20:

ayy kusum hiç sormaa bende her yere üye olanlardanım :1: neyse eşim poliss bişi olursa o halleder :72: :82: :60:

ehehe sen yırttın ozaman kuzum:38:

siliyom şimcik kuzum :)

bende dedim aylardır doğru düzgün hediye kazanmamıştım gitti saatim dolandırıcılara tüh tühh ya:60:

ehehe sen yırttın ozaman kuzum:38:

siliyom şimcik kuzum :)

bende dedim aylardır doğru düzgün hediye kazanmamıştım gitti saatim dolandırıcılara tüh tühh ya:60:

yok kusumm o mesaj bak yine gelir bizede geliyo hemde eşime de bende sevinmiştim ilk görünce :53: :60: eşime okudum tesadüf oda banada geliyo aynısı sakın böle mesajlara sende inama hemen sil gelince dedi bende öle yapıom hergün karakola binlerce kişi geliyomus böle sahtekarlıklar için şikayetci oluyolarmış canımm :34:

yok kusumm o mesaj bak yine gelir bizede geliyo hemde eşime de bende sevinmiştim ilk görünce :53: :60: eşime okudum tesadüf oda banada geliyo aynısı sakın böle mesajlara sende inama hemen sil gelince dedi bende öle yapıom hergün karakola binlerce kişi geliyomus böle sahtekarlıklar için şikayetci oluyolarmış canımm :34:

allah korusun ozaman cnm :67:

neler döndürüyorlar yaa:19:

cnm bence polisi ara sen tuzağa düşmemişsin ama yazık ya başkaları düşerse...

bana da bugün acı badem sütü mü kremi mi ne gelmiş. Ama kayınvalide kargomu açmış sütüne üstlük bi de el koymuş. İstersen vereyim diyor , bi de diyor ki çok beğendim yumuşacık yaptı yüzümü falan. Yüzsüz gibi isterim ver mi diyeyim al kullan dedim napıyım :19: niye açtın dedim bi de laf arasında :60:

bana da bugün acı badem sütü mü kremi mi ne gelmiş. Ama kayınvalide kargomu açmış sütüne üstlük bi de el koymuş. İstersen vereyim diyor , bi de diyor ki çok beğendim yumuşacık yaptı yüzümü falan. Yüzsüz gibi isterim ver mi diyeyim al kullan dedim napıyım :19: niye açtın dedim bi de laf arasında :60:

ama çok ayıp sana gelen bir şeyi neden kurcalıyor ki :50:

:9::9: sen beni güldürdün allahta seni güldürsün.. kazandığına bile sevinemedin ya ah yavrum:31:

ama çok ayıp sana gelen bir şeyi neden kurcalıyor ki :50:

aman ne bileyim pek huyu da değildir yapmaz aslında ama. KArgocu gelince ellemiş poşeti farketmiş içinde krem gibi bişey olduğunu merakından açmış heralde. Şimdi sinirimi bozmayım bunun için diyorum :1: ama yani akşam eşime de sölicem nıhahahaha :52:

aman ne bileyim pek huyu da değildir yapmaz aslında ama. KArgocu gelince ellemiş poşeti farketmiş içinde krem gibi bişey olduğunu merakından açmış heralde. Şimdi sinirimi bozmayım bunun için diyorum :1: ama yani akşam eşime de sölicem nıhahahaha :52:

hahaha kreme ihtiyacı varmış demek kadının

kızlar ya benim cep telefonuma şimdi bir mesaj geldi 0507........ adlı numaradan ve mesaj şöyle

TEBRİKLER!

değerli müşterimiz ücretsiz 2 adet kol saati kazandınız hemen 0532........arayın hediyenizi ve tasarruf cihazınızı kaçırmayın

bu NEDİR YA İLK DEFA böyle bir mesaj geldi cepimee:53:

nerden geldiği yazmıyo sadece cep numarası varr:25:

aranızdan birine böyle bir mesaj gelen varmı kızlarr:26:

tırstım biraz sonuçta sadece cep no var; cepi aradığında bi tuzağa filan düşmeyelimde

bilemedim bu nedir yanii

canım bana değil de arkadaşıma geliyor çok sık.
aman diyim kanma:50:

Back
X