Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kapı çaldı weeeeee koca kutu içinde awon soluson kremım geldiiiiiiiiiii:21::21::21::21:
finansbanktan kredi kartı için arayan oldumu sizi.
kızımın ismini sordular kredi kartı için dedi. bende 7 aylık dedim .
nerden buldularsa dedim. sonradan aklıma geldi anneler gününde çiçek gelmiştiya ordan aradılar sanırım .
kızım adına kazanmıştımda :69:
benı de aradılar facedekı adımla sabah sabah anladım kı faceden almışlar cokkkkkk sinirlendim:47::47::47::47::47:

siz nasıl döndürüyosunuz kızlar ya bana hep aynı yere geliyo offf hiç şansım yok!!!!!

döndür hemen durdur sunlıgat:52::52:t kazandım:52::52::52:

1 tane kızımdan kazandım tekrar benım faceden 2.ye kabul etmiyoooo demekkı her ewe :82::82::82::82::82:1 tane

az önce migros çeklerim geldi.49 tl:62:..dolunay soysertle zor kirlerin peşindeyiz den.:64:.

en çok :emir_bebek:oğluşum sevindi, oyuncak alıcam:55:..:59:üzülüyor, kargodan ona bişey gelmeyince..:61:

1 tane kızımdan kazandım tekrar benım faceden 2.ye kabul etmiyoooo demekkı her ewe :82::82::82::82::82:1 tane

mikrocum mümkünse avonların resmini koyarmısın ...
bende kazanmıştım gönderime başlamadan önce adresi değiştirmiştim sonra bi kız aradı işte yetiştiremek eski adrese gitti siz iade edildikten sonra tekrae isteyin yollayalım dedi de eğer değecek bişey se isyeyim yoksa uğraşmayayım:19::19::19:

mikrocum mümkünse avonların resmini koyarmısın ...
bende kazanmıştım gönderime başlamadan önce adresi değiştirmiştim sonra bi kız aradı işte yetiştiremek eski adrese gitti siz iade edildikten sonra tekrae isteyin yollayalım dedi de eğer değecek bişey se isyeyim yoksa uğraşmayayım:19::19::19:

resım koymayı beceremıyom :44::44::44:ama 50 ml kokusu da guzel walla ara al derım güzel yaniiiiiiiii:21::21::21::21:

az önce migros çeklerim geldi.49 tl:62:..dolunay soysertle zor kirlerin peşindeyiz den.:64:.

en çok :emir_bebek:oğluşum sevindi, oyuncak alıcam:55:..:59:üzülüyor, kargodan ona bişey gelmeyince..:61:

güle güle harca canım. bende geçenlerde rüyamda çek kazandığımı gördüm. :86:
anca rüyada kazanırım zaten..:97:

guduuu ne güzel ya oyuncak ha :55::55: ne şanslı çocuk
sende ne şanslıymışsın ha.banada 49 tl gelse bende oyuncak ayı alıcam kendime .benim oyuncak ayım yok :25::25: :66:

Super 8 filminin yapımcısı kimdir?
A)Steven Spielberg B)Kevin Feige C)Melissa Cobb
Sorunun cevabını yarisma@cinebonusfacebook.com adresine iletip, Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al linkindeki takip formunu doldurarak sürpriz hediyelerden kazanma şansını yakalayın! Detaylı bilgi için: "Super 8" Yarışması Katılım Koşulları | Facebook
"Super 8" Yarışması Katılım Koşulları
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Super 8 filminin yapımcısı kimdir?
A)Steven Spielberg B)Kevin Feige C)Melissa Cobb
Sorunun cevabını yarisma@cinebonusfacebook.com adresine iletip, Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al linkindeki takip formunu doldurarak sürpriz hediyelerden kazanma şansını yakalayın! Detaylı bilgi için: "Super 8" Yarışması Katılım Koşulları | Facebook
"Super 8" Yarışması Katılım Koşulları
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

cevap veriyorum

A)Steven Spielberg

:86::86::86::86:

az önce sayfa açıldı sıvı deterjan çıktı ama form çıkmadı uyuz oldummmm kazanamadım ikinciyede şaans vermioooooooooooo

Back
X