Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

lipton kaznmışım:52::52:
bugün bereketli 2 cappy,1 canderel(ne yapıcksam)4 adet 8x4 ve lipton:92:

topluca yazıyorum tekrar..:27:

1-osmanlı takı,
2-doluca,
3-arko men

4-pastel,
5-teknosa,
6-wenice

:66::66:

genelde işe yarar oluyo ama ne yazdıysam kazanamadım ben TatlıGaci ya :( çok üzülüyorum valla millet ipadler iphonelar kazanıyo biz daha kek çikolata idare ediyoruz üzülüyorum valla topiğimizn haline :( :43:

yok yaa.. teknosa öyle ayped ayfon vermiyor.:87:.20-30 tl lik hedayeler veriyor..:19:
bakma ekşın olsun diye katılıyoruz..:52:

biri burdan superçekiliş diye bi sayfayı bildirmişti. 1 ay olmamıştır üye olduğum belki 47 çekilişe katılmışım.
bugün telefonuma mesaj geldi kazandınız diye. sephora marka hacim veren saç kremi kazanmışım.
güzel bişeye benzio. üye olmayan varsa üye olsun.
:32:

kızlar bende bugün nete girememiştim şimdi gördüm lipton ve teknosadan mp 3 kazanmışım :64: şeytanın bacağını kırdım sonunda darısı tüm bekleyen arkadaşlarıma :64:

ben dıger karsılastıgımız topıkte yazdm sana ama gormedın galıba
saglıklan hayırlısıylan ımanlan buyut ınsallah
gozun aydın melıke
kavusmussun ogluna:nazar:
tesekkürler esraaa inanki görmedim darısıda sana olsun inşş :nazar: :emir_bebek: :31:
tutkudan çerçeve kazananlar maillerini kontrol etsinler iletişim bilgilerini göndermenizi istiyorlar.ayrıca çerçeveler de digital değilmiş:(
yaa hemen bakıyorum canım tesekkürlerr :71:
kızlar bende bugün nete girememiştim şimdi gördüm lipton ve teknosadan mp 3 kazanmışım :64: şeytanın bacağını kırdım sonunda darısı tüm bekleyen arkadaşlarıma :64:

yaaaa canım su teknosaya nasıl cevap verdinde kazandınnn :44:

topluca yazıyorum tekrar..:27:

1-osmanlı takı,
2-doluca,
3-arko men

4-pastel,
5-teknosa,
6-wenice

:66::66:
milupanın uzman anne yarsmasıda var unutmayınnnnnnn
tesekkürler esraaa inanki görmedim darısıda sana olsun inşş :nazar: :emir_bebek: :31:
dogrudur sayfalar hemen ılerledıgı ıcın
ayrıca bu aynı babası :)
yaa hemen bakıyorum canım tesekkürlerr :71:

yaaaa canım su teknosaya nasıl cevap verdinde kazandınnn :44:

ben 2 pasta bitirdim

nefesın kesılmedımı kız
ben 3 gunde bıtırdım pastayı :)

Nivea 16 mumum kaldı. Nasıl söndüreceğim ben? :43::50:

nivea nın sayfasına gir orda profil resmini tıkla altında yorumları göreceksin mumunun olduğu sayfadaki numaralı linkin varya onu kopyala o yazışmaların altına yayınla herkes yardımcı oluyor ben öyle tamamlaım herkes böyle yapıyor kolay gelsin :)

ne uzun yazdım beee :52:

Alaçatı Sörf Festivali yarışması başlıyor!
Yapmanız gereken bizimle çılgın bir tatil anınızı paylaşmak.
En çok 'like' alan anının sahibi 21-24 Temmuz arasında Alaçatı'da 2 kişilik tatil kazanacak.
Tatil anınızı sorduğumuz gönderiye gelen cevaplar değerlendirmeye alınacak.
Gönderi bugün saat 11’de yapılacaktır.
Yarışma kuralları ve ödül içeriği için bu linke tıklamanız yeterli olacaktır Swatch Türkiye - Kurallar | Facebook

2011-07-07
"Erkek Adam Duş Jelinden Belli Olur"
Semiha Dönmez
Enes Güleç
ORHAN MUTAFOĞLU
Serkan Filiz
RAMAZAN ASLAN
ZEYNEP KÖYLÜOĞLU
Perihan Iskender
Bülent şatır
Ahmet Çetiner
MURAT KAHRAMAN

nivea nın sayfasına gir orda profil resmini tıkla altında yorumları göreceksin mumunun olduğu sayfadaki numaralı linkin varya onu kopyala o yazışmaların altına yayınla herkes yardımcı oluyor ben öyle tamamlaım herkes böyle yapıyor kolay gelsin :)

ne uzun yazdım beee :52:

Bloke oldum. Mesaj bile atamıyorum. :43::43::43:

Back
X