Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
genelde işe yarar oluyo ama ne yazdıysam kazanamadım ben TatlıGaci yaçok üzülüyorum valla millet ipadler iphonelar kazanıyo biz daha kek çikolata idare ediyoruz üzülüyorum valla topiğimizn haline
![]()
![]()
tesekkürler esraaa inanki görmedim darısıda sana olsun inşşben dıger karsılastıgımız topıkte yazdm sana ama gormedın galıba
saglıklan hayırlısıylan ımanlan buyut ınsallah
gozun aydın melıke
kavusmussun ogluna![]()
yaa hemen bakıyorum canım tesekkürlerrtutkudan çerçeve kazananlar maillerini kontrol etsinler iletişim bilgilerini göndermenizi istiyorlar.ayrıca çerçeveler de digital değilmiş![]()
kızlar bende bugün nete girememiştim şimdi gördüm lipton ve teknosadan mp 3 kazanmışımşeytanın bacağını kırdım sonunda darısı tüm bekleyen arkadaşlarıma
![]()
kızlar,yarınki katılması geren yarışmalar hangileri?
osmanlı takı,doluca,arko men,başkaaaa?:97:
niveada mumlarınız bıttımı
milupanın uzman anne yarsmasıda var unutmayınnnnnnntopluca yazıyorum tekrar..
1-osmanlı takı,
2-doluca,
3-arko men
4-pastel,
5-teknosa,
6-wenice
![]()
tesekkürler esraaa inanki görmedim darısıda sana olsun inşş![]()
![]()
![]()
dogrudur sayfalar hemen ılerledıgı ıcın
ayrıca bu aynı babası :)
yaa hemen bakıyorum canım tesekkürlerr
yaaaa canım su teknosaya nasıl cevap verdinde kazandınnn :44:
ben 2 pasta bitirdim
bişiiler kazanmak isitiiorummm![]()
Nivea 16 mumum kaldı. Nasıl söndüreceğim ben?![]()
nivea nın sayfasına gir orda profil resmini tıkla altında yorumları göreceksin mumunun olduğu sayfadaki numaralı linkin varya onu kopyala o yazışmaların altına yayınla herkes yardımcı oluyor ben öyle tamamlaım herkes böyle yapıyor kolay gelsin :)
ne uzun yazdım beee![]()