çekimlerde pek belli olmuyor ama eteği katlı,yakasında da kat var
siyah topuklu ve portföy ile yaz akşamlarında çok şık olurrEki Görüntüle 267328
güzelmiş canım güle güle giyin

tekin acarda yokum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çekimlerde pek belli olmuyor ama eteği katlı,yakasında da kat var
siyah topuklu ve portföy ile yaz akşamlarında çok şık olurrEki Görüntüle 267328
Merhaba arkadaşlar, Göster Kendini yarışmasında haftanın sorusu yenilendi. İşte bu haftanın sorusu: Pritt Correction Pen Roller, IF ürün tasarım ödülünü ne zaman almıştır?
Soruyu doğru yanıtla ve şansı kaçırma:) Hemen tıkla! Pritt Türkiye - Göster Kendini! | Facebook
Cevap: Limango Hediye Çeki Yardımlaşma Derneği
kızlar tarayıcınızdab bu sayfaya girin yeni bir kod vermişler bulursunuz zaten.link çıkmıyor cunku
https://www,limangoşcomştr/welcome/index.php?registered=588 yada bu adresteki virgülleri nokta yapın
bugünün ürünü coca cola. ne zaman başlar acaba :44:
coca cola derken.. nostaljik aile boyu olan mı acaba, cam şişe?:97:
kızlar lütfen cevap verirmisiniz limangoda 1 aylık kargo bedava şeysini yaptım alışveriş yapınca 7 tl kargo bedava çeki verdi onu kendime gönderdim ama bu kargo bedava çekini kullanınca bende olan diğer 10 tl indirim çeki kullanılmıyormu yoksa benmi yapamadım
kızlar lütfen cevap verirmisiniz limangoda 1 aylık kargo bedava şeysini yaptım alışveriş yapınca 7 tl kargo bedava çeki verdi onu kendime gönderdim ama bu kargo bedava çekini kullanınca bende olan diğer 10 tl indirim çeki kullanılmıyormu yoksa benmi yapamadım
yalnızca o 7 lirayı kullanabiliyosun ama kargoda bedava olmuş oluyor. yani 7 tl isndirim çeki yerine geçmiş oluyor kargon bedava olduğu için.
Bir alışveriş içerisinde bir kere indirim kuponu kullanabilirsin canım![]()
Bir alışveriş içerisinde bir kere indirim kuponu kullanabilirsin canım![]()