Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar evyaptan bana milli takım forması geldi dün ama ben hatırlamıyorum neden geldiğini bileniniz var mı?Bu arada forma çok güzel orjinal nike geldi teşekkürler evyap hangi yarışmaya katıldım hatırlamıyorum ama

günaydın bayanlar iyi sabahlar hediyeleri gelenler güle güle kullansın daha çok kazanamalım inşallah

cnm önemli olan puan değil kaç kere 25.000 i geçtiğin:34:

biliyorum ama oyunu seviyorum daha yüksek yapmak istiom zaten her oyunda geçiom 25.000i ama millet sabaha kadar oynuodur o ayrı

Herkesin sevdiği ve tercih ettiği renkler, kişiliğini yansıtmada büyük rol oynar. Ruhsal durumumuz hakkında önemli ipuçları da veren renklerin size neler söylediğini merak ediyor musunuz? O zaman DYO ile Rengini Belirle kampanyamız tam size göre...

28 Kasım Pazartesi günü sona erecek olan kampanyamız süresince uzmanlar tarafından hazırlanan renk testlerimizi çözün, renginizi belirleyin, DYO gelsin odanızı ücretsiz boyasın.

Yetişkin, bebek ve çocuk kategorilerindeki renk testlerinden çözerek kampanyamıza katılın, siz de kazanma şansını yakalayın. Her hafta 1 şanslı katılımcının odası DYO uzmanları tarafından ücretsiz olarak boyanacaktır.

Kampanya süresince kazanan katılımcılar her Pazartesi günü Dyo ile rengini belirle! sayfasında duyurulacak, ayrıca Hürriyet Aile yetkilileri tarafından telefon ile bilgilendirilecekler.

Kazananın açıklandığı hafta DYO uzmanları, kazanan kişinin boyanacak odasını keşfe gidecek ve sonrasında kazananın belirlediği oda DYO renkleri ile ücretsiz boyanacaktır.

Odanın eski ve yeni fotoğrafları, boyama esnasında çekilen videolar ve diğer tüm detaylar her hafta kazananlar sayfamızda yer alacak.

Siz de bu heyecana ortak olmak istiyorsanız hemen testimizi çözün ve kazanma şansını yakalayın!

Unutmayın ne kadar çok test çözerseniz kazanma şansınız o kadar çok artacaktır.

Teste başlamak için tıklayın! Teste Başla - Dyo ile rengini belirle!

arkadaşlar hemen dene paketim geldi hepsinden 1er tane koymuşlar ve şeffaf poşette rezil oldum kargocuya siyah poşete bari koysalardı:1::1::1:

Back
X