Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Nestle Çikolata ‎10 Ekim tarihli sorumuzun cevabı: 1909
Kazananlar
1 ) Isa Ayalti
2 ) Gülten Odabaşıoğlu
3 ) Selver Guler
4 ) Drkdn Kmpny
5 ) Aslı Üstün
6 ) Hanife Hanım
7 ) Tarik Acar
8 ) Mustafa Demirbay
9 ) Rukiye Sarıçam
10 ) Öznur Angün Beşkazalıoğlu

Burayi bos birakmiyoruz degil mi ?

$kadinlarkulubufacebook.webp

Birde

Kadınlar Kulübü | Facebook

destek lutfen

Dalin Bebek Bakım Uzmanı
‎5. Haftanın Kazananlarını Tebrik ediyor, ödüllerini güzel günlerde kullanmalarını diliyoruz.
1. 15897 puanı ile Murat Tufan Pırlanta Yüzük kazandı.
2. 15864 Puanı ile Mehmet Aydın Dalin Hediye Seti Kazandı.
3. 15441 Puanı ile Seval Ayaltı Dalin Hediye Seti Kazandı.

Dalin yetkilileri tarafından 1 hafta içerisinde size ulaşılacaktır. Hediye tesliminde kimlik kontrolü yapılacağından verdiğiniz bilgiler esas alınacak ve Katılım Koşullarında belirtilen yaş ve kimlik ile ilişkin kurallar baz alınacaktır.

Yeni haftada tüm yarışmacılarımıza başarılar dileriz.

yeni ne sipraiş verdin nelerini tavsiye ediyorsun canım

canım yağdanlıkları harika 2 tane kullanıyorum birine zeytinyağı diğerine fındık yağı koyuyorum asla akma filan olmuyor zaten baş kısmınıda bulaşık makinesinde yıkayabilirsin miksim 5lt olan yoğurt kabını kullanıyorum,tini mini hanım stinden kullanıyorum sebzeler için,ismi mutfak incisi görevide limon sıkacağı rende ve ymurta ayrıştırıcısı yani beyazla sarıyı ayırmada kullanıyorum,mini max kullanıyorum silikonlu canım isteğine göre küçültüp büyütebiliyosun,üç şekerpare kullanıyorum kalan yemekleri dolapta saklamak için son olarakta tuzluk biberlik serisinden istedim canım tezgahın üzerinde nemleniyor çünkü ay ne kadar yazmışım:40::34:

canım yağdanlıkları harika 2 tane kullanıyorum birine zeytinyağı diğerine fındık yağı koyuyorum asla akma filan olmuyor zaten baş kısmınıda bulaşık makinesinde yıkayabilirsin miksim 5lt olan yoğurt kabını kullanıyorum,tini mini hanım stinden kullanıyorum sebzeler için,ismi mutfak incisi görevide limon sıkacağı rende ve ymurta ayrıştırıcısı yani beyazla sarıyı ayırmada kullanıyorum,mini max kullanıyorum silikonlu canım isteğine göre küçültüp büyütebiliyosun,üç şekerpare kullanıyorum kalan yemekleri dolapta saklamak için son olarakta tuzluk biberlik serisinden istedim canım tezgahın üzerinde nemleniyor çünkü ay ne kadar yazmışım:40::34:

bende ceyiz duzuyorum kendime de neler faydalı ise onları alayım die sormustm..ben de baya bir aldım almaya da devam edicem bi kere gorsel olarak cok begeniyorumm:)

bir de hediyeleri geliyor cok mutlu oluyorumm eheuheu:) gelsin hediyeler promosyonlar:)

kızlar money clup kartın tıkla kazan ne ara başladı ne ara bitti... bilginiz var mı??:26:

heyooooooooo sonundaaa protexlerim geldiiiiiiiiiiii :24: :27: :52: :62: :32: :66: :46: :41: :51: :60:

Eki Görüntüle 271091

oleyyy cok sevindim cnm iyi gunlerde kullan:) annemin haberi olamdan onun iş yeri icinde doldurmustum form, dun gitmiş annem de ilac firmalarından biri godnerdi sanmıs(doktorda kendisi) cok eglendim kendimcee:))

yukarıya bi kac sey ekledim cnm sen de onlara bak bakalım anket felan kacırma

Back
X