kızlarr dominos ne zaman açıklanıyo bi fikri olan var mıı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soruyu bile yeni gördümkızlarr dominos ne zaman açıklanıyo bi fikri olan var mıı
gerçekten şaka gibi yaa bu nedir hep aynı isimler aynı faceden bile katılıyo olsalar nasıl olurda bunun şike olduğunu anlamazlar bunda başka bir iş var ben bile denedim bir kaç adresten katılmayı annem -babam ve kendi adreslerden ama yok yokkk bunlar farklı birşey çeviriyo olsalar gerek şans denmez buna bence böyle şansmı olur ya !
![]()
katılıyorum sana ne maharetli elleri var bunların pes yani... hele bonte oyunu var ya yani o kadar uğraşıyorum yok yok yok olmuyor mümkün mü oyunun sonlanmaması ben de çabalaıyorum .... ama bi yerde okudum stopper diye bişey varmış süre durdurucu sistem onu devreye sokunca herşey senin lehine işliyormuş. yaptın mı diye soracak olursanız kuramadım bile![]()
![]()
katılıyorum sana ne maharetli elleri var bunların pes yani... hele bonte oyunu var ya yani o kadar uğraşıyorum yok yok yok olmuyor mümkün mü oyunun sonlanmaması ben de çabalaıyorum .... ama bi yerde okudum stopper diye bişey varmış süre durdurucu sistem onu devreye sokunca herşey senin lehine işliyormuş. yaptın mı diye soracak olursanız kuramadım bile![]()
![]()
gerçekten şaka gibi yaa bu nedir hep aynı isimler aynı faceden bile katılıyo olsalar nasıl olurda bunun şike olduğunu anlamazlar bunda başka bir iş var ben bile denedim bir kaç adresten katılmayı annem -babam ve kendi adreslerden ama yok yokkk bunlar farklı birşey çeviriyo olsalar gerek şans denmez buna bence böyle şansmı olur ya !
![]()
hayat paylaşınca güzel la la laaa laaa lay la loooo
ne diyor bu ne ücretsizi anlayanlar anlamayanlara anlatsın lütfın
https://www.facebook.com/Turkcell?sk=app_302348509777201
off yaaa
bişiy kazanmak istiyorum![]()
Sadece yarışmalar da değil ki, çekilişler, beğendirmeliler,paylaşmalılar, hepiciği işte
Gerçekten insan sıkılıyor bir süre sonra, şans desemmmm sadece belli isimler mi şanslı yani
Bilemedim ben bu işi, sadece her katılana ödül olanlardan bişey kazanabiliyorum
Başka türlüsü mümkün olmadı henüz
Neyse sağlık olsun
Sizinle vakt geçirmeyi de seviyorum bişey kazanamasam da![]()
![]()
turkcell servisleri hediye ediomuşun sevdiklerine turkcelli olmadığım için tam olayı algılayamadım![]()
Bugün bir üyemize Cem Gülbent'in "PARADOKYA" kitabını hediye ediyoruz. Çekiliş için tek yapmanız gereken "Timaş Yayin Grubu" sayfasını beğenmek.
Çekiliş sonucunu saat 23:00'de bu sayfada açıklayacağız.
KİTABIN VİDEOSU İÇİN :
Paradokya: Adalet Yıldızı ve Kayıp Pusula | Facebook
Timaş Yayın Grubu
İlk adımlarımızı Biz ışık tutarız, okur yolunu bulur düşüncesiyle attık. Sorumlu yayıncılık anlayışımızda ilk günden bu yana iki ilke bizim için vazgeçilmez oldu: Çoğulcu bir fikir dünyasına hizmet etmek ve insani-ahlaki değerleri zedelememek. Ülkemizin önde gelen gazeteci, akademisyen ve aydınlarının buluştuğu bir ...Devamını Gör
Sayfa: ‎131.724 kişi bunu beğendi
Yılbaşına 365 paket Ruffles ile girmeye ne dersin? Öyleyse hemen Yılbaşında 365 Paket Ruffles adresine gir ve tweet'lemeye başla!
hadi ya:26:
ama hak bu bir yerlerinden çıkar
onca insan saatlerce oynasın sen süre durdurmak için program kullan :18:
bencede var böyle birşeyler bizim haberimiz yok
saf saf geziniyoz![]()
sayfasını buldum ama duyurusunu bulamadım
yanlış sayfayı mı buldum ki:26:
link verebilir misin canım
bontede bu hafta 500.000'i geçik puan yapmıştım ama maalesef bir kazanan tekrar kazanamıyormuş o kadar aldatma varki oyunun girişinde 3 hafta bu listede olcaksınız falan yazıyordu bende farklı facelerden oynardım neticede emeğimle kazanıyorum sağolsun bunu bilen arkadaşlar facemde mutlaka vardır ama beni uyarmadılar bende sabaha kadar uyumadımda 500.000'i geçtim artık bende uyarmıcam![]()
dominicks canım![]()