Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

:28:gerçekten şaka gibi yaa bu nedir hep aynı isimler aynı faceden bile katılıyo olsalar nasıl olurda bunun şike olduğunu anlamazlar bunda başka bir iş var ben bile denedim bir kaç adresten katılmayı annem -babam ve kendi adreslerden ama yok yokkk bunlar farklı birşey çeviriyo olsalar gerek şans denmez buna bence böyle şansmı olur ya !:37:

:28:gerçekten şaka gibi yaa bu nedir hep aynı isimler aynı faceden bile katılıyo olsalar nasıl olurda bunun şike olduğunu anlamazlar bunda başka bir iş var ben bile denedim bir kaç adresten katılmayı annem -babam ve kendi adreslerden ama yok yokkk bunlar farklı birşey çeviriyo olsalar gerek şans denmez buna bence böyle şansmı olur ya !:37:

katılıyorum sana ne maharetli elleri var bunların pes yani... hele bonte oyunu var ya yani o kadar uğraşıyorum yok yok yok olmuyor mümkün mü oyunun sonlanmaması ben de çabalaıyorum .... ama bi yerde okudum stopper diye bişey varmış süre durdurucu sistem onu devreye sokunca herşey senin lehine işliyormuş. yaptın mı diye soracak olursanız kuramadım bile :17: :14:

katılıyorum sana ne maharetli elleri var bunların pes yani... hele bonte oyunu var ya yani o kadar uğraşıyorum yok yok yok olmuyor mümkün mü oyunun sonlanmaması ben de çabalaıyorum .... ama bi yerde okudum stopper diye bişey varmış süre durdurucu sistem onu devreye sokunca herşey senin lehine işliyormuş. yaptın mı diye soracak olursanız kuramadım bile :17: :14:

hadi ya:26:

ama hak bu bir yerlerinden çıkar :19:

onca insan saatlerce oynasın sen süre durdurmak için program kullan :18:

bencede var böyle birşeyler bizim haberimiz yok

saf saf geziniyoz:40::1:

saf saf geziniyoz:40::1::57:

Sadece yarışmalar da değil ki, çekilişler, beğendirmeliler,paylaşmalılar, hepiciği işte :35:

Gerçekten insan sıkılıyor bir süre sonra, şans desemmmm sadece belli isimler mi şanslı yani :19:

Bilemedim ben bu işi, sadece her katılana ödül olanlardan bişey kazanabiliyorum :1:

Başka türlüsü mümkün olmadı henüz :31:

Neyse sağlık olsun

Sizinle vakt geçirmeyi de seviyorum bişey kazanamasam da :9: :9:

Sadece yarışmalar da değil ki, çekilişler, beğendirmeliler,paylaşmalılar, hepiciği işte :35:

Gerçekten insan sıkılıyor bir süre sonra, şans desemmmm sadece belli isimler mi şanslı yani :19:

Bilemedim ben bu işi, sadece her katılana ödül olanlardan bişey kazanabiliyorum :1:

Başka türlüsü mümkün olmadı henüz :31:

Neyse sağlık olsun

Sizinle vakt geçirmeyi de seviyorum bişey kazanamasam da :9: :9:

dimi bndee:23:

turkcell servisleri hediye ediomuşun sevdiklerine turkcelli olmadığım için tam olayı algılayamadım :1:

sağol cnm bnde turkcelli değilim

BiBebek Aile Kulübü | Facebook

Bugün bir üyemize Cem Gülbent'in "PARADOKYA" kitabını hediye ediyoruz. Çekiliş için tek yapmanız gereken "Timaş Yayin Grubu" sayfasını beğenmek.

Çekiliş sonucunu saat 23:00'de bu sayfada açıklayacağız.

KİTABIN VİDEOSU İÇİN :
Paradokya: Adalet Yıldızı ve Kayıp Pusula | Facebook
Timaş Yayın Grubu
İlk adımlarımızı “Biz ışık tutarız, okur yolunu bulur” düşüncesiyle attık. Sorumlu yayıncılık anlayışımızda ilk günden bu yana iki ilke bizim için vazgeçilmez oldu: Çoğulcu bir fikir dünyasına hizmet etmek ve insani-ahlaki değerleri zedelememek. Ülkemizin önde gelen gazeteci, akademisyen ve aydınlarının buluştuğu bir ...Devamını Gör
Sayfa: ‎131.724 kişi bunu beğendi

Yılbaşına 365 paket Ruffles ile girmeye ne dersin? Öyleyse hemen www.ruffles.com.tr/365paketruffles/ adresine gir ve tweet'lemeye başla!

Son düzenleme:
Bugün bir üyemize Cem Gülbent'in "PARADOKYA" kitabını hediye ediyoruz. Çekiliş için tek yapmanız gereken "Timaş Yayin Grubu" sayfasını beğenmek.

Çekiliş sonucunu saat 23:00'de bu sayfada açıklayacağız.

KİTABIN VİDEOSU İÇİN :
Paradokya: Adalet Yıldızı ve Kayıp Pusula | Facebook
Timaş Yayın Grubu
İlk adımlarımızı “Biz ışık tutarız, okur yolunu bulur” düşüncesiyle attık. Sorumlu yayıncılık anlayışımızda ilk günden bu yana iki ilke bizim için vazgeçilmez oldu: Çoğulcu bir fikir dünyasına hizmet etmek ve insani-ahlaki değerleri zedelememek. Ülkemizin önde gelen gazeteci, akademisyen ve aydınlarının buluştuğu bir ...Devamını Gör
Sayfa: ‎131.724 kişi bunu beğendi

Yılbaşına 365 paket Ruffles ile girmeye ne dersin? Öyleyse hemen Yılbaşında 365 Paket Ruffles adresine gir ve tweet'lemeye başla!

sayfasını buldum ama duyurusunu bulamadım
yanlış sayfayı mı buldum ki:26:
link verebilir misin canım

saf saf geziniyoz:40::1:

bontede bu hafta 500.000'i geçik puan yapmıştım ama maalesef bir kazanan tekrar kazanamıyormuş o kadar aldatma varki oyunun girişinde 3 hafta bu listede olcaksınız falan yazıyordu bende farklı facelerden oynardım neticede emeğimle kazanıyorum sağolsun bunu bilen arkadaşlar facemde mutlaka vardır ama beni uyarmadılar bende sabaha kadar uyumadımda 500.000'i geçtim artık bende uyarmıcam :43:

Aress Turizm
Yeni fan sayfamız şu anda reklamlarda gösterimde olduğundan dolayı üye sayımız her saat artmaktadır. Siz sayın üyelerimizden ricamız fan sayfamızı ana sayfanızda yayınlayıp arkadaşlarınızı davet ediniz. 10.000 üye oluştuğunda( 3 şanslı çift ) çekilişimiz maximum 3 gün içinde yapılıp sayfamızdan kazanan şanslı üyelerimizin isim soyisimleri yayınlanacaktır. ARESS TURİZM ailesi olarak teşekkür ederiz...

Aress Turizm | Facebook

bontede bu hafta 500.000'i geçik puan yapmıştım ama maalesef bir kazanan tekrar kazanamıyormuş o kadar aldatma varki oyunun girişinde 3 hafta bu listede olcaksınız falan yazıyordu bende farklı facelerden oynardım neticede emeğimle kazanıyorum sağolsun bunu bilen arkadaşlar facemde mutlaka vardır ama beni uyarmadılar bende sabaha kadar uyumadımda 500.000'i geçtim artık bende uyarmıcam :43:

vay be helal olsun sana canım ya nasıl yaptın o puanı Allah aşkına ben 10000 i zor geçiyorum benim yerimede oynasan ya süper olurdu ama şimdi sen diceksin sabaha kadar uğraşıyorum bide senin için uğraşamam ben diye :))):52: :1: :1:

Back
X