Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hergün yeni bir kampanya oluyormuş kızlar:53: takip edinnn:52::52:

Takipet.com | Facebook

----------------
Yarışmaya katılmak için yapmanız gerekenler:
- http://www.birorneginyokkisenin.com/ adresine gidip Facebook üzerinden oyuna bağlanıyorsunuz.
- Ardından videoda açıklandığı üzere, bilgisayarınızdan seçeceğiniz ya da arkadaşınızın Facebook sayfasından tercih edeceğiniz bir fotoğrafı örmeye başlıyorsunuz.
- Ördükten sonra isterseniz, mesaj kutusuna mesajınızı da ekleyebilirsiniz.
- Facebook'ta Paylaş seçeneğine bastığınız zaman ördüğünüz fotoğraf hem sizin Facebook sayfanızda paylaşılıyor, hem de oyuna ait Galeri'de yayınlanıyor.
- Haftanın en çok BEĞENilen fotoğrafının sahibi Kartopu Hediye Paketi kazanacak.
Kartopu Yünleri - Duvar | Facebook

----------------
Bebek Krallığı - ÖDÜLLÜ YARIŞMA | Facebook
----------------
Aress Turizm | Facebook
----------------
HEPIMIZ | Facebook
----------------
En Güzel Yılbaşı Ağacını Sen Süsle, Pırlanta Kolye Kazan / PERA PIRLANTA - Ağacını seç | Facebook

Kıslar size yeni yeni kampanyalar buldum. Burda hatırlamıyorum ama paylaşılmamıştı herhalde
Bol şans hepimizeeee:46::46::46:

Tefal Türkiye'nin "Tefal'le Kahvaltı Sofraları" uygulamasına katılıp kahvaltı sofranızı bizimle paylaşın, Tefal kahvaltı seti kazanma şansını yakalayın !!!

https://www.facebook.com/tefalturkiye?sk=app_198826126804423

Kağıttan Şeyler
Biz de boş durmayalım ve bir kampanya başlatalım dedik. :)

Kağıttan Şeyler, 100. ve 150. takipçi kişisine bu güzel yılbaşı kartını armağan ediyor;) Acele edin fazla zaman kalmadı.

Ha bu arada; Dikkat! Kağıt çıkabilir. ;)

Yilbaşi Karti (Pop Up)

Darphin Türkiye - Yeni Yıl Sürprizi | Facebook

DİKKAT DİKKAT !

katılmayan kalmasın ...:57:

:1:

anketi yanıtlayan her 50. kişiyi yılbaşına özel hediye bekliyor!:12:

ETİ - Bil Bakalım Hangi Eti | Facebook
eti 19 aralıkta açıklanacaktı ama şimdi 26 aralıkta açıklanacakmış

PayPal - Türkiye
Yılbaşı Ödüllü Soru Maratonu 2. gününde devam ediyor! Bugünün sorusunu doğru yanıtlayan ilk 100 kişiden biri olun, 724tikla.com'dan hediye kazanma şansı yakalayın! Soruyu görmek ve Her Gün Bir Hediye! yarışmasına katılmak için tıklayın: PayPal - Türkiye - Her Gün Bir Hediye! | Facebook

bunu buldum kızlar bir bakın.

Favori renginizi seçiniz

İpad 2 Hediyeli

birde 250 adet kartvizit hediye ediyolar.

Hacı Sayid
Yarışmamız başlamıştır. Herkese iyi şanslar!
Doğru cevabınızı yarisma@hacisayid.com adresine gönderebilirsiniz.

Aralık ayı için vermiş olduğumuz tarifin ismi nedir? İpucu: …… Kurabiyesi

yunan kurabiyesi
Hacı Sayid - Duvar | Facebook

Theramed Türkiye | Facebook

hepimiz birden bir baskı yapalımda kazananlar açıklansın okadar sorularına cvp verip çekilişe katıldık belkide kazanmışızdır :)

ben bu terlıge bayıldım
hedıye kazananları tbr edıorum

akbalık demek sensin takibimdesin tinnylove dan beri resimlerde bebeğinküçük görünüyor bende diyorum küçücük bebekle neler kazanıyor bravo diye ama yaşını doldurmuş takvimine göre almiranın annesi tebrikler bol şanslarrrr

EVET BEBEĞİM YAŞINI DOLDURMASINA RAĞMEN küçük ressimdeki hali daha ufak bebeğim uyuduğu zamanlar internet başındayım sabah 11de uyanıyorum kızım uyuyo o sırada ben hemen kahvaltımı edip facede alıyorum soluğu sonra kızım uyanıyoben hemen kahvaltısını ettiriyorum oyun oynuyorum sonra kızım gummy bearı dinlemeyi çok seviyo bilgisayardan o müzziği dinlerken o anda yapılması gereken yarışma varsa onları yapıyorum sonra öğlen yemeğini yiyo kızım simdi olduğu gibi uyuyo ben gene netteyim.

saat s8 gibi eşim gelicek sürekli kızartma yediği için o gelince yapıyorum yemeği işime geliyo herkez uyuyunca gecede giriyorum nete kıssadan hisse böyle

komşumda çok şanslı olduğumu milli piyango bileti almamı söyledi az önce alıcam valla

:1::1:

ayrıca kızım uslu maşallah supanallah:nazar: ama asla onunla ilgilenmeme gibi bir durumum yok az önceki kazandığımda da geç bile kalmıştım mail attım gittim kızımın yanına zannedersem 50. oldum şans işte

bide ben şeye inanıyorum gelen hediyelerimi mutlaka paylaşıyorum komşumla şans meleğim dün deodorant verdim bugün gene kazandım

saol canım benim yazarsan sevinirim tşk ederim şimdiden

tmm canım bakayım şimdi çıkıyorum gece koyarım yazıyosa:49:

çok güzelmiş canım güle güle kullan

benim de mavaladan kazandığım oje geldi:24:

$1. Mavala Türkiye.webp

akbalık kızın çok güzel maşallah planlı programlı kampanyacısın demek valla çok ballısın bencede piyango bileti almalısın bol kazançlar yola devammmm:))))

ayyy kızlar yeni taktiğim hani hep kazanan kişiler var ya onların duvarlarına dadandım ne yapmışlar nereyi beğenmişler bakıyorum umut dünyası işte :37:

fiat
intel
dove
eti
ben Q green
just play
panasonıc
philips
ıng bank
nivea q ten
ODD
süper can
tekno kask
acikinovasyon
nivea for men
arko men
benim o
kare puzzle
ufo
necron
sportif sepetim
lancome
ford
sony sepetim
danino
ebrunun gecesi
tiny love
vazelin
kidy city
apikoğlu
flormar
darphin
bebek krallığı
hepimiz
axe
codantry

ben yazıyorum yarışmaya katıldıklarımı eminim daha çok vardır ama benim bilgisayar açmıyo bazılarını unuttuğunuz varsa diye yazdım

akbalık kızın çok güzel maşallah planlı programlı kampanyacısın demek valla çok ballısın bencede piyango bileti almalısın bol kazançlar yola devammmm:))))[/QUOT
teşekkür ederim yukarıda liste var oraya katıldığım yarışmaları yazdım bak istersen girmediğin varsa gir
çalışmadığım için can sıkıntısından başladım bu işe kazanmaya başlayınca da kimse tutamadı beni daha fazlası ve daha güzelleri senin olsun inşallah:))

Back
X