bu sefer yok
Tmm canım anladım bende geçen açma halkası vardı bulursam sana yazarım sana şifre sini ama kutunun dışında kırmızı kasa yazıyomuydu hatırkamıyorum![]()
saol canım benim yazarsan sevinirim tşk ederim şimdiden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu sefer yok
Tmm canım anladım bende geçen açma halkası vardı bulursam sana yazarım sana şifre sini ama kutunun dışında kırmızı kasa yazıyomuydu hatırkamıyorum![]()
hacı sayid den kazanmışım
![]()
hergün yeni bir kampanya oluyormuş kızlartakip edinnn
Takipet.com | Facebook
----------------
Yarışmaya katılmak için yapmanız gerekenler:
- http://www.birorneginyokkisenin.com/ adresine gidip Facebook üzerinden oyuna bağlanıyorsunuz.
- Ardından videoda açıklandığı üzere, bilgisayarınızdan seçeceğiniz ya da arkadaşınızın Facebook sayfasından tercih edeceğiniz bir fotoğrafı örmeye başlıyorsunuz.
- Ördükten sonra isterseniz, mesaj kutusuna mesajınızı da ekleyebilirsiniz.
- Facebook'ta Paylaş seçeneğine bastığınız zaman ördüğünüz fotoğraf hem sizin Facebook sayfanızda paylaşılıyor, hem de oyuna ait Galeri'de yayınlanıyor.
- Haftanın en çok BEĞENilen fotoğrafının sahibi Kartopu Hediye Paketi kazanacak.
Kartopu Yünleri - Duvar | Facebook
----------------
Bebek Krallığı - ÖDÜLLÜ YARIŞMA | Facebook
----------------
Aress Turizm | Facebook
----------------
HEPIMIZ | Facebook
----------------
En Güzel Yılbaşı Ağacını Sen Süsle, Pırlanta Kolye Kazan / PERA PIRLANTA - Ağacını seç | Facebook
Kıslar size yeni yeni kampanyalar buldum. Burda hatırlamıyorum ama paylaşılmamıştı herhalde
Bol şans hepimizeeee![]()
Tefal Türkiye'nin "Tefal'le Kahvaltı Sofraları" uygulamasına katılıp kahvaltı sofranızı bizimle paylaşın, Tefal kahvaltı seti kazanma şansını yakalayın !!!
https://www.facebook.com/tefalturkiye?sk=app_198826126804423
Kağıttan Şeyler
Biz de boş durmayalım ve bir kampanya başlatalım dedik. :)
Kağıttan Şeyler, 100. ve 150. takipçi kişisine bu güzel yılbaşı kartını armağan ediyorAcele edin fazla zaman kalmadı.
Ha bu arada; Dikkat! Kağıt çıkabilir.
Yilbaşi Karti (Pop Up)
Darphin Türkiye - Yeni Yıl Sürprizi | Facebook
DİKKAT DİKKAT !
katılmayan kalmasın ...
anketi yanıtlayan her 50. kişiyi yılbaşına özel hediye bekliyor!![]()
ETİ - Bil Bakalım Hangi Eti | Facebook
eti 19 aralıkta açıklanacaktı ama şimdi 26 aralıkta açıklanacakmış
PayPal - Türkiye
Yılbaşı Ödüllü Soru Maratonu 2. gününde devam ediyor! Bugünün sorusunu doğru yanıtlayan ilk 100 kişiden biri olun, 724tikla.com'dan hediye kazanma şansı yakalayın! Soruyu görmek ve Her Gün Bir Hediye! yarışmasına katılmak için tıklayın: PayPal - Türkiye - Her Gün Bir Hediye! | Facebook
bunu buldum kızlar bir bakın.
Favori renginizi seçiniz
İpad 2 Hediyeli
birde 250 adet kartvizit hediye ediyolar.
Hacı Sayid
Yarışmamız başlamıştır. Herkese iyi şanslar!
Doğru cevabınızı yarisma@hacisayid.com adresine gönderebilirsiniz.
Aralık ayı için vermiş olduğumuz tarifin ismi nedir? İpucu: Kurabiyesi
yunan kurabiyesi
Hacı Sayid - Duvar | Facebook
Theramed Türkiye | Facebook
hepimiz birden bir baskı yapalımda kazananlar açıklansın okadar sorularına cvp verip çekilişe katıldık belkide kazanmışızdır :)
ben bu terlıge bayıldım
hedıye kazananları tbr edıorum
akbalık demek sensin takibimdesin tinnylove dan beri resimlerde bebeğinküçük görünüyor bende diyorum küçücük bebekle neler kazanıyor bravo diye ama yaşını doldurmuş takvimine göre almiranın annesi tebrikler bol şanslarrrr
aaaaa çok şekermiş canım güle güle kullan![]()
tebrik ederim![]()
dün aynısı bana da geldi güle güle kullan
migros kasalarından ücretsiz alınıyo...
aaaaa çok şekermiş canım güle güle kullan![]()
tmm canım bakayım şimdi çıkıyorum gece koyarım yazıyosa
çok güzelmiş canım güle güle kullan
benim de mavaladan kazandığım oje geldi
Eki Görüntüle 310694
akbalık kızın çok güzel maşallah planlı programlı kampanyacısın demek valla çok ballısın bencede piyango bileti almalısın bol kazançlar yola devammmm:))))[/QUOT
teşekkür ederim yukarıda liste var oraya katıldığım yarışmaları yazdım bak istersen girmediğin varsa gir
çalışmadığım için can sıkıntısından başladım bu işe kazanmaya başlayınca da kimse tutamadı beni daha fazlası ve daha güzelleri senin olsun inşallah:))