Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kizlar milupadan zarf geldi simdi, icinden sadece indirim kuponlari cikti, zarfin uzerinede ilk dogumgunu + buyuyorum paketi yazmislar, simdi sitesinde baktim

ilk dogumgunu setinde:
Bebeğinizin 3 yaşına kadar ihtiyaç duyacağı beslenme önerileriyle yanınızda olacağız.
• Bağışıklık sistemini desteklemek için öneriler
• Milupa Aptamil ürün numuneleri, indirim kuponları

buyuyorum mektubu:
Ayaklanmayla gelen hareketli günlere hazır mısınız?
• Bağışıklık sistemini güçlendiren Milupa Aptamil’den indirim kuponları

aynen boyle yaziyor :26::26: ne mektup var ne numune, :45: bebegi olan arkadaslar merak ediyorum sizin paketinizde neler vardi?

kizlar milupadan zarf geldi simdi, icinden sadece indirim kuponlari cikti, zarfin uzerinede ilk dogumgunu + buyuyorum paketi yazmislar, simdi sitesinde baktim

ilk dogumgunu setinde:
Bebeğinizin 3 yaşına kadar ihtiyaç duyacağı beslenme önerileriyle yanınızda olacağız.

buyuyorum mektubu:

aynen boyle yaziyor :26::26: ne mektup var ne numune, :45: bebegi olan arkadaslar merak ediyorum sizin paketinizde neler vardi?

banada dün gelmiş evde yoktum akşam komşum verdi.

içinden bi mektup çıktı, sonunda da deniz 1 yaşına giriyor iyi ki doğdun gibi bişiler yazıyordu. Onun haricinde indirim kuponları ve bi tane şu küçük meyve suları boyutunda aptamil junior devam sütü vardı.

kizlar teknosada
SDN TEKNOSA MAGAZİN’in 11. sayısının kapağında yer alan başlık nedir? Doğru cevabı verin ve hemen bir sonraki soruya geçin.
bu soruya ne cevap yazdiniz??

2011'in en iyi urunleri yaziyorum kabul etmiyor ama baslik o :26:

ilk dogumgunu setinde:

buyuyorum mektubu:

ben üye olduğum halde hiçbişey gelmedi

Youtube Teknosa Kanalı’nda en son paylaştığımız Milli Takım reklam filmimizin 12. saniyesinde görünen Teknosa çalışanımızın ismini aşağıya yazın ve zaman kaybetmeden bir sonraki soruya geçin.

cevabı bilen var mı?

günaydın kızlarrrrr
sabah sabah bir müjde aldım
blog çekilişinden konad set kazanmışım
damga-sıyıraç-baskı ojesi ve tabiki diskleri:23::27:
çok sevindim kuzuummmmm :38:
alakam olmayan bir şehrin mng kargo şubesinden mesaj geldi.
paketiniz şubemize ulaşmıştır diye.
aradım.
ne paketi dedim, ben o şehirde yaşamıyorum.
bilmem ne çekilişten dedi kadın.
aynı adrese bir paket daha var, gamze (soyisimden emin değilim,kırıcı,kırıç vs bişey olabilir) adına dedi.
bizde öyle biri var mı?
neden böyle garip şeyler yaşar oldum :47:
isim benim tel benim adres saatlerce uzağımdaki alakam olmayan bir il!

olay kremler hangi kargoyla geliyor? ona belge yollamadım, hakkım yedeğe geçti de ondan mı karıştı ortalık diyeceğim ama ortada 2 paket 2 isim 1adres var

Gamze kırıcı Ankara

olay'ın kazanan listesindeki isim
hakkım yedeğe geçmemiş.
onun yerine zaten kazanan bir isim, benim adımı da kullanarak 2. paketi almaya çalışmış.

hakikaten çok ilginç bir durum .....

Sabah sabah kotex geldi iyi oldu valla:60:
teknosanın soruları ne kazık yaaaa

Back
X