arkadaşlar teknosa sorusu var buldum ama kabul etmiyor bilen varmsa söylesin samsung galaxi royal alana ne hediye edilecek diye sormuş 8 gb hafıza kartı yazıyorum kabul etmiyor bilen varmı teşekkürler
buldumm neyse araç tutucuymuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar teknosa sorusu var buldum ama kabul etmiyor bilen varmsa söylesin samsung galaxi royal alana ne hediye edilecek diye sormuş 8 gb hafıza kartı yazıyorum kabul etmiyor bilen varmı teşekkürler
kizlar milupadan zarf geldi simdi, icinden sadece indirim kuponlari cikti, zarfin uzerinede ilk dogumgunu + buyuyorum paketi yazmislar, simdi sitesinde baktim
ilk dogumgunu setinde:
Bebeğinizin 3 yaşına kadar ihtiyaç duyacağı beslenme önerileriyle yanınızda olacağız.
• Bağışıklık sistemini desteklemek için öneriler
• Milupa Aptamil ürün numuneleri, indirim kuponları
buyuyorum mektubu:
Ayaklanmayla gelen hareketli günlere hazır mısınız?
• Bağışıklık sistemini güçlendiren Milupa Aptamil’den indirim kuponları
aynen boyle yaziyor :26::26: ne mektup var ne numune,bebegi olan arkadaslar merak ediyorum sizin paketinizde neler vardi?
Takipet.com
‎26 Aralık Çekiliş Videomuz
Kazanalar
Nilgün Süllüoğlu ve Arife Kanar hanımları tebrik ederiz.Bilgilerini takipettim@gmail.com adresine bekliyoruz
gunaydınlar
ay su bloglardan nasıl kazanıorsunuz![]()
kizlar milupadan zarf geldi simdi, icinden sadece indirim kuponlari cikti, zarfin uzerinede ilk dogumgunu + buyuyorum paketi yazmislar, simdi sitesinde baktim
ilk dogumgunu setinde:
Bebeğinizin 3 yaşına kadar ihtiyaç duyacağı beslenme önerileriyle yanınızda olacağız.
• Bağışıklık sistemini desteklemek için öneriler
• Milupa Aptamil ürün numuneleri, indirim kuponları
buyuyorum mektubu:
Ayaklanmayla gelen hareketli günlere hazır mısınız?
• Bağışıklık sistemini güçlendiren Milupa Aptamil’den indirim kuponları
aynen boyle yaziyor :26::26: ne mektup var ne numune,bebegi olan arkadaslar merak ediyorum sizin paketinizde neler vardi?
arkadaşlar vanilyan clubtan davetiye isteyenler bana hemen yazsın davetiye göndereyim
kotex ne kadar zor yha((((
gelmedı hala davetıye![]()
gelmedı hala davetıye![]()
ben üye olduğum halde hiçbişey gelmedi
Yanlış bilmiyorsam bu site ücretli kızlar dikkat!!!
Youtube Teknosa Kanalı’nda en son paylaştığımız Milli Takım reklam filmimizin 12. saniyesinde görünen Teknosa çalışanımızın ismini aşağıya yazın ve zaman kaybetmeden bir sonraki soruya geçin.
cevabı bilen var mı?
çok sevindim kuzuummmmmgünaydın kızlarrrrr
sabah sabah bir müjde aldım
blog çekilişinden konad set kazanmışım
damga-sıyıraç-baskı ojesi ve tabiki diskleri![]()
alakam olmayan bir şehrin mng kargo şubesinden mesaj geldi.
paketiniz şubemize ulaşmıştır diye.
aradım.
ne paketi dedim, ben o şehirde yaşamıyorum.
bilmem ne çekilişten dedi kadın.
aynı adrese bir paket daha var, gamze (soyisimden emin değilim,kırıcı,kırıç vs bişey olabilir) adına dedi.
bizde öyle biri var mı?
neden böyle garip şeyler yaşar oldum
isim benim tel benim adres saatlerce uzağımdaki alakam olmayan bir il!
olay kremler hangi kargoyla geliyor? ona belge yollamadım, hakkım yedeğe geçti de ondan mı karıştı ortalık diyeceğim ama ortada 2 paket 2 isim 1adres var
Gamze kırıcı Ankara
olay'ın kazanan listesindeki isim
hakkım yedeğe geçmemiş.
onun yerine zaten kazanan bir isim, benim adımı da kullanarak 2. paketi almaya çalışmış.
selçuk cevap canım