Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Silk & Cashmere twitter sayfasında 6 kelimede aşk hikayeni anlat, en çok senin yorumun RT edilirse 50 TL hediye çeki kazan.Ayrıntılar için kampanyayı inceleyiniz.

bugün gladelerim (2 tane) limangodan aldığım tişörtlerim (hediye çekiyle aldım bana 1-2 liraya geldi kalitesi de çok güzelmiş) ve siremims in bloğundan kazandığım sabunum geldi güne güzel başladım bakalım devamı gelecekmi:46::46::46:

bugün gladelerim (2 tane) limangodan aldığım tişörtlerim (hediye çekiyle aldım bana 1-2 liraya geldi kalitesi de çok güzelmiş) ve siremims in bloğundan kazandığım sabunum geldi güne güzel başladım bakalım devamı gelecekmi:46::46::46:

Limangodan ne zaman sipariş verdin cnm? bende aldım ama gelmedi de.. Tebrikler bu arada

arçelikten robotum geldiiiiiii :16::16::16::16::16:[/QUOTE]

gözün aydın canım ben robottan ümidi kestim artık o kadar yazıyoruz cevap bile vermiyorlar kızıma da facede yayınlanan resimleri göstermiştim bu robottan gelicek diye her zil çalışta koşturuyo çocuk "yobotum gedi" diye gelmezse çok üzülücek:43::43:

yurtiçi hala gelmedii nedense çok üzüluyorum ona aslında büyük bişey de değil stres topu ama olsun üzüldüm işte:25::25::25::14::14::14::14::14:

yurtiçi hala gelmedii nedense çok üzüluyorum ona aslında büyük bişey de değil stres topu ama olsun üzüldüm işte:25::25::25::14::14::14::14::14:

Canım hediyenin büyüğü küçüğü olmaz , genel müdürlüğü arayıp bilgi iste. Ben de aradım ses çıkmayınca , tel no mu bırakmıştım. Geri döndüler , oldukça ilgililer yani.

Canım hediyenin büyüğü küçüğü olmaz , genel müdürlüğü arayıp bilgi iste. Ben de aradım ses çıkmayınca , tel no mu bırakmıştım. Geri döndüler , oldukça ilgililer yani.

şimdilik facebook sayfasında yazdım ama ilgilenirler m bilmiyorum olmazsa braz daha ısrar ederimm :1::1: göndersinler bnm stres arabamıı:9::9:

Back
X