buna istinaden sölemiştim ben alındığımdan değilkızlar ducrosta kazanan var mı aramızda burda da facedede hiç kazandım diyene rastlamadım ben :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buna istinaden sölemiştim ben alındığımdan değilkızlar ducrosta kazanan var mı aramızda burda da facedede hiç kazandım diyene rastlamadım ben :44:
sertex den sevgililer günü yastığı kazanmışım
bi arkadaşım katıl dediydi unutmuşum sölemese görmüyecemde
![]()
kızlar dvd flim kazanmıştımya bugün aramışlar nişanlımı maria_angela sizmisiniz dieoda bi yok sonrada evt demiş kadın gülmüş sonra adresi vermiş rezil ettin beni kadına dedi
![]()
yazık çocuga yaaa düşündümdeamann alıssın artık,bana hitap ettikleri isim hiçç önemli degil tüm rumuzlara acıgım yeter ki hediyelerim gelsin
![]()
kızlar dvd flim kazanmıştımya bugün aramışlar nişanlımı maria_angela sizmisiniz dieoda bi yok sonrada evt demiş kadın gülmüş sonra adresi vermiş rezil ettin beni kadına dedi
![]()
kızlarrr trendyolda şu an aktif 2 çekim var yarın 3 çekim daha aktifleşecek toplamda kaç çeki aynı anda kullanbiliyorum bilen var mı?
ayyy çok utandım kendimdenburaya gelip konunun ortasına dalan tipler gibi hissttim kendimi yardımın için sağol :13:
çoookk teşekkür ederim.ben ilk hafta kazandım maggi ama dağıtım hala başlamadı.inş kış bitmeden gelirde içeriztebrik ediyorummmm canımmmmm güle güle yatneyse bende bugün eli boş dönmedim Maggi kazandım.
![]()
ayy çok güldüm.sen bunu ilk yazdığındada adımı maria gibimi sölerler falan die ne olcak die merak etmiştim.yine neyseki nikin bi isim ya başka bişe olsaydı daha kötü olurdu ozamankızlar dvd flim kazanmıştımya bugün aramışlar nişanlımı maria_angela sizmisiniz dieoda bi yok sonrada evt demiş kadın gülmüş sonra adresi vermiş rezil ettin beni kadına dedi
![]()