Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bugünlerde "Aşk Arzum ile Daha Güzel” !

Arzum’un “Sevgililer Günü’ne” özel bol ödüllü yarışmasının talihlileri belirlendi!

Kazanan talihlilerimizin listesi aşağıda yer almaktadır. Kendilerinin moderator@arzum.com'a mail atarak güncel iletişim adreslerini bize iletmelerini rica ederiz.

Yoğun ilginiz için teşekkür ederiz.

Ekmek kızartma makinası kazananlar:
1- Sibel Çalışkan Uçar
2- Serkan Fulya Duran
3- Kübra Güngör
4- Dilek Kurt
5- Abdullah Güral Köksoy
6- Nesli Yıldız
7- Ebru Balık
8- Mehtap Güneş
9- Nejla Hatipoğlu
10- Naz Görgün

Kahve makinası kazananlar:
1- Merve Sağlamer
2- Korhan Ataışık
3- Birsen Kazaz
4- Sait Öztürk
5- Havva Göktaş
6- Gülşen Güney Akbulut
7- Kübra Koyun
8- Feride Yücel
9- Derya Erdoğmuş Gök
10- Güneş Yıldızbaş

Mısır patlatma makinası kazananlar:
1- Güler Tunç
2- Aydın Erikçi
3- Cevdet Yücel
4- Aysun Özyurt
5- Mustafa Dedeoğlu
6- Buse Doğan
7- Neşe Demiray
8- Yusuf Tetik
9- Neslihan Ablak
10- Ecem Tan

kızlar dvd flim kazanmıştımya bugün aramışlar nişanlımı maria_angela sizmisiniz die:1::9: oda bi yok sonrada evt demiş kadın gülmüş sonra adresi vermiş rezil ettin beni kadına dedi:9::9:

kızlar dvd flim kazanmıştımya bugün aramışlar nişanlımı maria_angela sizmisiniz die:1::9: oda bi yok sonrada evt demiş kadın gülmüş sonra adresi vermiş rezil ettin beni kadına dedi:9::9:

yazık çocuga yaaa düşündümde :1::1: amann alıssın artık,bana hitap ettikleri isim hiçç önemli degil tüm rumuzlara acıgım yeter ki hediyelerim gelsin :27::27::27::27::27:

yazık çocuga yaaa düşündümde :1::1: amann alıssın artık,bana hitap ettikleri isim hiçç önemli degil tüm rumuzlara acıgım yeter ki hediyelerim gelsin :27::27::27::27::27:

bencede cnm bosşver zaten hep onun adıyla onun telini adresini veriom ona gelsin hepsi bana gelemio napıyım yurt dışından katılıom hep hediyeler ona gidio gidince izleriz işte flimi oturup:9::9:

kızlarrr trendyolda şu an aktif 2 çekim var yarın 3 çekim daha aktifleşecek toplamda kaç çeki aynı anda kullanbiliyorum bilen var mı?

[h=6]LC Waikiki
[/h][h=6]LC Waikiki’den 20 kişiye kadın tişörtü kazandıran sorumuz bugün 20.00-21.00 saatleri arasında Twitter’da. Yarışma heyecanını LC Waikiki ile yaşamak için bizi Twitter’da takip edin! www.twitter.com/lcwaikiki[/h]

[h=6]Elit Çikolata
[/h][h=6]Sevgililer Günü'ne girmeye hazırız! Çikolatanın 'Ustası' Elit'in de siz değerli dostlarına güzel bir sürprizi olacak. Bugünden itibaren geçerli olacak olan uygulamamız az sonra yayına girecek. Sürprize hazır olun![/h]

[h=6]OXXO
[/h][h=6]‎*** 23.59'DA BAŞLIYOR ***
www.oxxo.com.tr üzerinden yapacağınız 50 TL'lik her alışverişinizin 20 TL'si OXXO'dan HEDİYE! Üstelik birden çok katılma hakkınız da bulunuyor! :)
www.oxxo.com.tr online mağazamıza hemen ÜYE OLUN, fırsatı kaçırmayın! :)[/h]

[h=6]Doluca
[/h][h=6]‎13 Şubat ve 14 Şubat tarihlerinde günde 10 adet Delice Sevenler Hatırası Kalp Yastık kazanma şansınız devam ediyor.
DeliceSevenler.com'da ona hislerini anlat, resmini paylaş Delice Sevenler Hatırası Kalp Yastık kazan...
www.delicesevenler.com[/h]

tebrik ediyorummmm canımmmmm güle güle yat :1::1: neyse bende bugün eli boş dönmedim Maggi kazandım.:34:
çoookk teşekkür ederim.ben ilk hafta kazandım maggi ama dağıtım hala başlamadı.inş kış bitmeden gelirde içeriz:9::9:
ayy çok güldüm.sen bunu ilk yazdığındada adımı maria gibimi sölerler falan die ne olcak die merak etmiştim.yine neyseki nikin bi isim ya başka bişe olsaydı daha kötü olurdu ozaman:9::9::9:

Back
X