Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daybudaydan fikri mühim aracılığı ile sayenizde 10 tl kazandım ve 2.90 tl ye krep tavası aldım çeyizime:)
teşekkürler arkadaşlar iyiki varsınız![]()
hemde 20 tl de çek kazancam inşallah davet ile alışveriş yaptım![]()
canım bende anketi doldurdum ama çeki nasıl kazınıcaz onu anlatırmısın teşekkür edrim şimdiden
benımde vardı 3 tane 90 kuruştan tişört aldım.limango ise çekim vardı kargo bedava olunca illa ki kargo ücreti veriyo.kızlarrr
fikirmetreden anket doldurup daybuday için 10 tl çek kazandım yükledim kargo bedavadan da faydalanıp 90 kuruşa tişört aldım![]()
kızlar yardım lütfen fikrimühim sitesindeki anketi doldurdum daybuydaydan hediye çekini nasıl alıcam:26: anlatırmısınız lütfennn![]()
mehtap butiğinden canım.12.90 lira
KIZLARR
eşimin adına da çek kazandım hem de kendime 20 tl yükledim 2 tane kolyeye 3,80 ödedim. bi arkadaş sormuş fikirmetre ye gir anket 3 aşamalı mailine yönlendiriyor sürekli en sonunda kod veriyor mail adresine onu daybudaya üye olup çek yükleme yerinden yükle çek gözükmedi benim önce firefox ageçtim oradan gözüktü tarayıcı değiştirerek deneyin oğlum ağlıyor çıkmam lazımm
Arkadaşlar fikrimühim değil fikirmetre olucak
sizden sonra okuyan arkadaşlar yapmak isterlerse hataya düşücekler :26:
Yapı Kredi World
Sevgililer Günü'nde aşk filmleriyle ilgili sorumuzu bilenler kazanıyor!
Sayfamızın sol tarafında bulunan "Ödüllü Soru" sekmesindeki sorumuza doğru cevabı verenler Sevgililer Günü hediyelerini kazanıyor!
detay biliyormusun eşarp seçme ve kargo ucrt hk
Yapı Kredi World
Sevgililer Günü'nde aşk filmleriyle ilgili sorumuzu bilenler kazanıyor!
Sayfamızın sol tarafında bulunan "Ödüllü Soru" sekmesindeki sorumuza doğru cevabı verenler Sevgililer Günü hediyelerini kazanıyor!
KIZLARR
eşimin adına da çek kazandım hem de kendime 20 tl yükledim 2 tane kolyeye 3,80 ödedim. bi arkadaş sormuş fikirmetre ye gir anket 3 aşamalı mailine yönlendiriyor sürekli en sonunda kod veriyor mail adresine onu daybudaya üye olup çek yükleme yerinden yükle çek gözükmedi benim önce firefox ageçtim oradan gözüktü tarayıcı değiştirerek deneyin oğlum ağlıyor çıkmam lazımm
teşekkür edrim kızlar sanırım şimdi olacakmail geldimi peki? geldiyse orda ki kodu daybuyday.com da hesabima tikliyorsun sonra hediye cekleri --> hediye cekimi hesabima yukle seciyorsun kodu giriyorsun ve ok diyorsun bukadar