Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

daybudaydan fikri mühim aracılığı ile sayenizde 10 tl kazandım ve 2.90 tl ye krep tavası aldım çeyizime:)

teşekkürler arkadaşlar iyiki varsınız:16::16::16::16::16::16::16::16:

hemde 20 tl de çek kazancam inşallah davet ile alışveriş yaptım :23::23:

kızlar yardım lütfen fikrimühim sitesindeki anketi doldurdum daybuydaydan hediye çekini nasıl alıcam:26: anlatırmısınız lütfennn:16:

daybudaydan fikri mühim aracılığı ile sayenizde 10 tl kazandım ve 2.90 tl ye krep tavası aldım çeyizime:)

teşekkürler arkadaşlar iyiki varsınız:16::16::16::16::16::16::16::16:

hemde 20 tl de çek kazancam inşallah davet ile alışveriş yaptım :23::23:

Arkadaşlar fikrimühim değil fikirmetre olucak :1:
sizden sonra okuyan arkadaşlar yapmak isterlerse hataya düşücekler :26:

KIZLARR

eşimin adına da çek kazandım hem de kendime 20 tl yükledim 2 tane kolyeye 3,80 ödedim. bi arkadaş sormuş fikirmetre ye gir anket 3 aşamalı mailine yönlendiriyor sürekli en sonunda kod veriyor mail adresine onu daybudaya üye olup çek yükleme yerinden yükle çek gözükmedi benim önce firefox ageçtim oradan gözüktü tarayıcı değiştirerek deneyin oğlum ağlıyor çıkmam lazımm

KIZLARR

eşimin adına da çek kazandım hem de kendime 20 tl yükledim 2 tane kolyeye 3,80 ödedim. bi arkadaş sormuş fikirmetre ye gir anket 3 aşamalı mailine yönlendiriyor sürekli en sonunda kod veriyor mail adresine onu daybudaya üye olup çek yükleme yerinden yükle çek gözükmedi benim önce firefox ageçtim oradan gözüktü tarayıcı değiştirerek deneyin oğlum ağlıyor çıkmam lazımm

2o tl hemencecik geldi mi:44:

Yapı Kredi World
Sevgililer Günü'nde aşk filmleriyle ilgili sorumuzu bilenler kazanıyor!

Sayfamızın sol tarafında bulunan "Ödüllü Soru" sekmesindeki sorumuza doğru cevabı verenler Sevgililer Günü hediyelerini kazanıyor!

Yapı Kredi World

Sayfamızın sol tarafında bulunan "Ödüllü Soru" sekmesindeki sorumuza doğru cevabı verenler Sevgililer Günü hediyelerini kazanıyor!

1996 yapımı filmde juliet cevap: Claire Danes

Yapı Kredi World

cevap:Claire Danes

KIZLARR

mail geldimi peki? geldiyse orda ki kodu daybuyday.com da hesabima tikliyorsun sonra hediye cekleri --> hediye cekimi hesabima yukle seciyorsun kodu giriyorsun ve ok diyorsun bukadar
teşekkür edrim kızlar sanırım şimdi olacak :16::16::16::16::16:

fikirmetre formunu doldurup bende daybuyday dan 10 tl kazandım..teşekkürler.emeklerinize sağlık:29:

kızlar

beko :6:

14 şubatı bekle hediyeni görmek için diyordu hala öyle diyorr......

ne zaman açıklanıcak ki acep

kızlar ilk defa moneye katıldım %75 ve %50 kaydınız alınmıştır yazdı.yarın merkeze gdeceğim nasıl kullanıyoruz.daha önce money kazanan biri anlatabilir mi

Back
X