Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Askaynak
Kampanyamızın bitmesine saatler kaldı!
Katılan, beğenen, paylaşan herkese teşekkürler. Ufak bir hatırlatma yapalım, çekiliş Mart ayı itibari ile Milli Piyango ve Noter huzurunda gerçekleşeceği için sonuçları duyurmamız zaman alacaktır.

Peki şimdi ne olacak?

Yeni bir kampanyaya ne dersiniz? Bu sefer ki ödülümüz sizce ne olsun?

Trendyol Geleneksel Cuma Yarışmamız sona erdi, katılan herkese teşekkür ediyor ve haftaya Cuma yine bekliyoruz! Ürünlerin doğru sıralaması 1.ürün Sateen Life, 2.ürün Dewberry, 3. Ürün Sabra, 4. Ürün Cool & Sexy, 5.Ürün İGS, 6. Ürün Levi’s, 7. Ürün Jale Hürdoğan & Pınar Arkun, 8. Ürün adidas, 9. Ürün Style by addax, 10. Ürün twomail butiklerinde idi. Mustafa Çakmak, Özlem Meydan, Neşe Şen, Selen Öner, Bora Şefkat 20 TL değerinde hediye çeki kazandınız

kazansak şaşardım zaten:14:

REXONA GÖRSELİNİ PAYLAŞ! Paylaşım yapanlar arasında yapılan çekilişte Rexona ürün kiti kazanan beş kişiden biri olma şansını yakala!
Ekleyen: Rexona Türkiye

Birazoku
Birazoku'dan 3 kişiye, yazarından imzalı kitap hediye!

> Bu görseli duvarınızda “Herkese Açık” olarak paylaşın
> Paylaştıktan sonra "adınızı soyadınızı" bu görselin hemen altına yazın
> Sercan Leylek'ten "Cydonia" (Bilim-Kurgu Roman) için çekilişe katılın.

Doga Dukkanı
Facebook yarışmamızın kazananları: Seniha Guler - Kamile Koraş Çelik ve Yegane Aka. Tebrikler! Size ulaşmamız için lütfen iletişim bilgilerinizi bilgi@dogadukkani.com.tr adresine gönderin!

Gondol
Değerli yarışmacılarımız, sorumuzun doğru yanıtı olan "5 lt" cevabını en hızlı şekilde e-posta'mıza göndererek bizden "G-290 Bella salata kurutucusu" kazanan Bol Bol Gondol yarışmamızın bu haftaki kazananları;

Tuğba Saygın
Deniz Akbulut
Hilal Okur
Berfin Laçin
Vijdan Güler
Zümrüt Kurşun
Hasan Ok
Gülhan Fıçıcıoğlu
Süheyla Can
Deniz Soyupak

markmost tan kuponu bi türlü yakalayamıyorum hızlı olan varsa bana yapsınnn çok lazım kızlar:50:

Soru: RAUSCH' un, içeriğindeki %40 oranındaki deniz yosunu ve atkuyruğu
bitkisel özleri sayesinde saç derisinin yağ dengesini
düzenlemeye, yağlı saçları canlandırmaya ve güçlendirmeye
yardımcı olan, saçlara canlılık ve doğal bir parlaklık sağlayan şampuanın adı nedir?
Sorumuzun cevabını bulker@santekozmetik.com adresine doğru olarak gönderen 45., 80., 115., 160. ve 190. kişilere birer adet Avokado Renk Koruyucu Şampuan hediye ediyoruz. Kazanan takipçilerimizi saat 16:30' da açıklayacağız.
Hepinize iyi şanlar diliyoruz.

arkadaş davetimden 40 tl çekim vardı trendyoldan eşime 60lık adidas eşofman altını 30 a aldım kargo da bedavaydı..
bir alışverişte en fazla 3 çek kullanılıyormuş..
kaldı 10 tl onlada pijama takımı mı alsam acep :ssz:
geçen limangodan aldıgım byk gelmişti arkadaşıma hediye etmiştim..
aynısı yine var şimdi küççüğünü alıversem miki :27:

Soru: RAUSCH' un, içeriğindeki %40 oranındaki deniz yosunu ve atkuyruğu
bitkisel özleri sayesinde saç derisinin yağ dengesini
düzenlemeye, yağlı saçları canlandırmaya ve güçlendirmeye
yardımcı olan, saçlara canlılık ve doğal bir parlaklık sağlayan şampuanın adı nedir?
Sorumuzun cevabını bulker@santekozmetik.com adresine doğru olarak gönderen 45., 80., 115., 160. ve 190. kişilere birer adet Avokado Renk Koruyucu Şampuan hediye ediyoruz. Kazanan takipçilerimizi saat 16:30' da açıklayacağız.
Hepinize iyi şanlar diliyoruz.
Rausch Deniz Yosunu Şampuanı mı acaba :10:

Back
X