Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hee belli bir cevabı olan şeyler değil yanii
tamamdır teşekkürlerrr:32:

hayır canım cevabı belli şeyler bence, ama konuya yabancı olduğumdan attım..
yeni çeşitlerle ilgili bilgim yok, belki sayfanın önceki paylaşımlarında vardır, bi incele istersen:34:

dettol

Perihan Ayhan Aktay
Dettol Hijyen Seti

Hatice Sak Sağlam
Dettol Hijyen Seti

Işıl Öztaşbaşı
Dettol Hijyen Seti

Hülya Yıldırım
Dettol Hijyen Seti

Esra Kelment
Dettol Hijyen Seti

Şerife Çolak
Tchibo Polar Ceket

Nurcan Güneş
Tchibo Polar Ceket

Öznur Hacıoğlu
Tchibo Polar Ceket

Ana baba bacı teyze kimse yok :1:

dettol

Perihan Ayhan Aktay
Dettol Hijyen Seti

Hatice Sak Sağlam
Dettol Hijyen Seti

Işıl Öztaşbaşı
Dettol Hijyen Seti

Hülya Yıldırım
Dettol Hijyen Seti

Esra Kelment
Dettol Hijyen Seti

Şerife Çolak
Tchibo Polar Ceket

Nurcan Güneş
Tchibo Polar Ceket

Öznur Hacıoğlu
Tchibo Polar Ceket

Ana baba bacı teyze kimse yok :1:

benim anam veet ten kazanmıştı :46::46:
hemde profil açtığım, ilk katıldığımda..:21:

Trendyol'dan 20 TL yüklü hesabı (10+10 da olabilir ) olana TAvuk dünyasından kazandığım TAvuk menü + sınırsız kola kodu vereceğim kızlar veletlere üst baş alacağım aç kalsam da :)

limangodan 2 adet borcam tencere almıştım ablam çok küçük bunlar diyo:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

eve yolladım ben okuyorum diye göremiyorum da merak ettim şimdi:2: :26:

:43::43::43::43:bi tane si 1 lt diğeri 1.5 litre idi :ssz:gezmeğe çıkınca bakıyım bari borcam satan yerlere ne kadar büyük diye:43::31::30: üzüldüm ama:ssz:

borcam olsunda büyük küçük farketmez hepsinden olmalı bir evde hepsi çok kullanışlı oluyor

görsel anlamdada çok şık :16:

Gliss Türkiye | Facebook

kızlar gliss başlamııışşş:52::52:

Ruffles Türkiye
Bilen Bilene başladı! Hemen yarışmamıza katıl, 100 paket Ruffles kazanacak 20 kişiden biri ol! Ruffles Türkiye - Bilen Bilene | Facebook

Böyle bişi buldum Ceyda'ya Doğru Yolu Göster
feriha daki o acık saçık giyinen kız :37:

Muya | Facebook

kızlar.. Muya skor tahminlerini yaptınız mı?

teşekkürler canlarım:kkk:

:72:

ne oyu kızlar bu (:

kızlar markafonimde yarışma gibi bişi var bak bu

TRENDYOL'DAN 10 TL HEDİYE ÇEKİ

Bugün 23:59'a kadar en çok beğeni alan 5 kullanıcımıza Trendyol'dan hediye çeki fırsatı. Bu başlık altına girilen yorumlar ve beğeniler dikkate alınacaktır.

Ayrıca 1 ay boyunca her kullanıcımız için 1 hediye kazanma koşulu bu kampanya için geçerli olduğunu hatırlatmak isteriz..

nişanlımın doğum günü var ona hediye alıcam ama sadece 10 tl çekim var bunuda kazanırsam hediye alabilicem onun için uğraşıorum bir türlü nickim maria angela oy istemek yasak biliorum o yüzden burdan istemiom ama siz anlayın:1::16:

Anam babam kocamı geçtim .. bağrımdan kopan ak sütümü helal ettiğim yavrularım da yok

yaşayanlardan fayda yok ben kararımı verdim ölmüş ebeme dedeme face açacam :27:

Trendyol'dan 20 TL yüklü hesabı (10+10 da olabilir ) olana TAvuk dünyasından kazandığım TAvuk menü + sınırsız kola kodu vereceğim kızlar veletlere üst baş alacağım aç kalsam da :)

tavuğu boşverdim de bebelere içim parçalandı :43: ah olsa can kurban biliyon nu :26: ben netten alışverişe yasaklıyım :31:

kızlar markafonimde yarışma gibi bişi var bak bu

TRENDYOL'DAN 10 TL HEDİYE ÇEKİ

Bugün 23:59'a kadar en çok beğeni alan 5 kullanıcımıza Trendyol'dan hediye çeki fırsatı. Bu başlık altına girilen yorumlar ve beğeniler dikkate alınacaktır.

Ayrıca 1 ay boyunca her kullanıcımız için 1 hediye kazanma koşulu bu kampanya için geçerli olduğunu hatırlatmak isteriz..

nişanlımın doğum günü var ona hediye alıcam ama sadece 10 tl çekim var bunuda kazanırsam hediye alabilicem onun için uğraşıorum bir türlü nickim maria angela oy istemek yasak biliorum o yüzden burdan istemiom ama siz anlayın:1::16:

hee tamam canım anladım inş kazanırsın

Back
X