Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kafadan attım canımm..
1-) 1,2,3
2-)baharat sucuk
3-)rufflesı maxlamak
olarak işaretledim, tamamen at kafadan yaniii![]()
hee belli bir cevabı olan şeyler değil yanii
tamamdır teşekkürlerrr![]()
dettol
Perihan Ayhan Aktay
Dettol Hijyen Seti
Hatice Sak Sağlam
Dettol Hijyen Seti
Işıl Öztaşbaşı
Dettol Hijyen Seti
Hülya Yıldırım
Dettol Hijyen Seti
Esra Kelment
Dettol Hijyen Seti
Şerife Çolak
Tchibo Polar Ceket
Nurcan Güneş
Tchibo Polar Ceket
Öznur Hacıoğlu
Tchibo Polar Ceket
Ana baba bacı teyze kimse yok![]()
dettol
Ana baba bacı teyze kimse yok![]()
Anam babam kocamı geçtim .. bağrımdan kopan ak sütümü helal ettiğim yavrularım da yok
limangodan 2 adet borcam tencere almıştım ablam çok küçük bunlar diyo![]()
eve yolladım ben okuyorum diye göremiyorum da merak ettim şimdi:2: :26:
bi tane si 1 lt diğeri 1.5 litre idi
gezmeğe çıkınca bakıyım bari borcam satan yerlere ne kadar büyük diye
üzüldüm ama
![]()
Ruffles Türkiye
Bilen Bilene başladı! Hemen yarışmamıza katıl, 100 paket Ruffles kazanacak 20 kişiden biri ol! Ruffles Türkiye - Bilen Bilene | Facebook
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000748173179 kızlar beni eklemek isteyen sizlere ihtiyacım var bir yarışmada ekleyin![]()
borcam olsunda büyük küçük farketmez hepsinden olmalı bir evde hepsi çok kullanışlı oluyor
görsel anlamdada çok şık
teşekkürler canlarım
![]()
maria senmiydinn?:)))) oy verenleri sevicem demiştim..seviyorum seni:)))
bende seviorum oy verenleri sen bana verdinmi![]()
ne oyu kızlar bu![]()
Anam babam kocamı geçtim .. bağrımdan kopan ak sütümü helal ettiğim yavrularım da yok
Trendyol'dan 20 TL yüklü hesabı (10+10 da olabilir ) olana TAvuk dünyasından kazandığım TAvuk menü + sınırsız kola kodu vereceğim kızlar veletlere üst baş alacağım aç kalsam da :)
kızlar markafonimde yarışma gibi bişi var bak bu
TRENDYOL'DAN 10 TL HEDİYE ÇEKİ
Bugün 23:59'a kadar en çok beğeni alan 5 kullanıcımıza Trendyol'dan hediye çeki fırsatı. Bu başlık altına girilen yorumlar ve beğeniler dikkate alınacaktır.
Ayrıca 1 ay boyunca her kullanıcımız için 1 hediye kazanma koşulu bu kampanya için geçerli olduğunu hatırlatmak isteriz..
nişanlımın doğum günü var ona hediye alıcam ama sadece 10 tl çekim var bunuda kazanırsam hediye alabilicem onun için uğraşıorum bir türlü nickim maria angela oy istemek yasak biliorum o yüzden burdan istemiom ama siz anlayın![]()