1 şifre 3 puan
:
sağol canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 şifre 3 puan
:
YASAKLI SİTEYİ HALLETTİNİZ TRENDYOL MARKAFONİ ŞİMDİ BİDE DAYBUYDAY TOPİĞİN ADINI DEĞİŞTİRİN BARİ.BU KADAR ALIŞVERİŞÇILGINI OLMAYIN HANIMLAR BEDAVAMI VERİYOLAR SANKİ O ÇEKLERİ BABALARININ HAYRINAMI VERİYOLAR.NE ZAMAN GİRSEM TOPİĞE ÇEKTE ÇEK KOŞUUUN KARGO BEDAVA.....KAMPANYA YARIŞMA PAYLAŞICAM VAZGEÇİP GERİ ÇIKIYORUM.BULMUŞSUNUZ EĞLENCEYİ.FRENLEYİN AZICIK KENDİNİZİ.kazen size başka topik açsın bari burası dar geliyo size artık.kabak tadı verdi
![]()
çekiliş başlığımız Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar
elbetteki burada paylaşacağız sen yanlış yerde olduğunu düşünüyorsan o ayrı canm
cevaplar
1 soru hepsi
2.soru hot chili barbekü
3.soru ruffless keyfini maxlamak demiştik
YASAKLI SİTEYİ HALLETTİNİZ TRENDYOL MARKAFONİ ŞİMDİ BİDE DAYBUYDAY TOPİĞİN ADINI DEĞİŞTİRİN BARİ.BU KADAR ALIŞVERİŞÇILGINI OLMAYIN HANIMLAR BEDAVAMI VERİYOLAR SANKİ O ÇEKLERİ BABALARININ HAYRINAMI VERİYOLAR.NE ZAMAN GİRSEM TOPİĞE ÇEKTE ÇEK KOŞUUUN KARGO BEDAVA.....KAMPANYA YARIŞMA PAYLAŞICAM VAZGEÇİP GERİ ÇIKIYORUM.BULMUŞSUNUZ EĞLENCEYİ.FRENLEYİN AZICIK KENDİNİZİ.kazen size başka topik açsın bari burası dar geliyo size artık.kabak tadı verdi
![]()
Eki Görüntüle 354967 Eki Görüntüle 354968 Eki Görüntüle 354969 Eki Görüntüle 354970 Eki Görüntüle 354971
bunları aldım kızlar şimdide yine bakıyorum bi tane kodum var yine :)
ayaklı bardaklardan 2 takım aldım 12 kişilik oldu :))
canım sadece paylaşım olmuyor ama bu durum, sen de farkındasın ki başka link vermişsin ordan yazışalım burası çok doldu demişsin.
nasıl yapıldığı 1 kere anlatılır ortaya, yapamayanlarla özelden temas edin.
ben trendyol için anlatmıştım da, 3-4 sayfa yazı oldu diye sertçe uyarılmıştım.
şimdikinin farkı ne?
tavayı bulamadım nerden aldın canım
benim alışverişim kimseyi ilgilendirmez
frenlemekde ne demek sen mi veriyorsun parasını?
başka işin mi yok allahaşkına sanene!!!
madem alışverişin kimseyi ilgilendirmiyor burda paylaşma ne halt ediyosan kendi alışverişini kendi özelin dahilinde et.madem banane ise topiği aldığınız dona kadar bilgilendirmeyin.herkese açık yapıyosan bu alışverişini paylaşıyosan bu sözleride okumaya mecbursun.asıl sizin başka işiniz yok kendini alışverişe vermişsin.bütün dünyan alışveriş siteleri ve çekleri olmuşş.sıktınız artıkk![]()
madem alışverişin kimseyi ilgilendirmiyor burda paylaşma ne halt ediyosan kendi alışverişini kendi özelin dahilinde et.madem banane ise topiği aldığınız dona kadar bilgilendirmeyin.herkese açık yapıyosan bu alışverişini paylaşıyosan bu sözleride okumaya mecbursun.asıl sizin başka işiniz yok kendini alışverişe vermişsin.bütün dünyan alışveriş siteleri ve çekleri olmuşş.sıktınız artıkk![]()
ana sayfada sağda top 5 var oradan bakabilirsin kısa yoldan :)
neyi paylaşmışım ne donu ne resmi?
kör mü oldun sen?
yoksa bela mısın?
benimle uğraşma,rahatsız oluyorsan çık git....